Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebraful

zebraful Fórumelemző

Köszönöm, az egyébben kerestem, nem a tenyésztésiben. Nem felejtem el: SZÜRŐ!!!!!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az is jó megoldás, ha a megfelelő kategóriát is átvizsgáljuk.

A képen látható kategória az Összes felhősor.
    Abban minden felhő megtalálható, persze akkor, ha a szűrővel keressük, rövidebb az idő, és a rendszer nem téved. :)

Van a másik módszer: a megszerzett, de még fel nem töltött felhők megkereséséhez: a Befejezetlen sorok kategória.
    Itt kevesebb a felhősor, amiben böngészhetünk. Könnyebb a kiválasztás.

Van a 3. csoport, ha felhő kategóriás besorolása a kiválasztott csoport az ikonok közül.
    Ott is fellelhető, amit kutatunk.

Nekem az összes felhő csoport az, ami segít, de a szűrővel!! :)
    Szeretem még az egyedi ikonos keresést is, ám azt csak időmilliomosként. :)
    Abból szinte soha nincs elegendő. :)

3. anda40

anda40 Fórum-zöldfülű

Üdvözlet! Lenne egy kérésem kérdésem: anda40 ID: 1915702 számú farmomon a szigeten kiraktam egy pár összegyűlt forró életelixírt. már le lett aratva annyiszor amennyit engedett és le szerettem volna szedni a területről hogy ne foglalja tovább a helyet,de sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült. Kérnék egy kis segítséget az ügy megoldásához. Köszönettel Anda40 gazda

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Hogy próbáltad törölni őket?
    A segítő munkásokkal biztonsági okokból nem lehet! Amiatt, hogy az aktív állapotúakat nehogy véletlenül töröljük!
    Csak kézzel, egyesével lehet törölni őket!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. anda40

anda40 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget! Anda 40

6. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Most meg egy páncél pannim tűnt el cipelés közben.
    Megtudnátok nézni hogy mi történt?
    fiam62ID: 30549177
    Előre is köszönöm a segítséget.

7. Kékmadár1

Szia!
    Hogy segíthessünk több információra van szükségünk!
    Megkérlek az eltűnt tárgyak topik első hozzászólásában leírtak szerint jelezd a problémát!

A hozzászólást a zöld feliratra kattintva olvashatod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

8. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Erdei tisztásrol töröltem 5db-ot,és a szédült szántóra szerettem volna kitenni,de itt már csak 4db-om volt.
    Kilépés frissítés megtörtént.Most is 4db van a pajtámban.

9. Kékmadár1

Köszönöm az adatokat!
    Munkatársam ellenőrizte.
    4db Panni van a menüdben.
    Az 5. Pannid, most egy felhősoron csücsül! A nyolcadik képregény felhősoron. 2019-03-06 19:35:10 órakor tudod majd leszedni onnan.

10. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Az a panni már eleje óta ott csücsül,nem szoktam leszedni.Azt nem számolva kellene lenni 5 panninak.

11. Kékmadár1

Munkatársam további ellenőrzést végzett!
    Az 5. Pannidat betetted a Bölcs Tölgy élő legenda II rúnába! 2018-09-12 16:42:34 órakor!

12. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Pontossan.De maradt még 5 db.ami meg is volt Kb 20 órakor az erdei tisztáson.

13. Kékmadár1

Azzal kezdtem hogy adtam egy linket! Nem ok nélkül!

Íme ismét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Szerepel benne többek között ez a kérdés: "- Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?"
    Te 5db. Pannit írtál! Most 6db.-nál tatunk és keresed a 7. Pannidat!
    Megkérlek nézd végig a farmod miden területét! Vess számot pontosan hol és mennyi Panni áll rendelkezésedre!
    És ennek alapján jelezd kérlek a problémádat!

Szívesen segítünk mindenkinek, szabadidőnkben a problémák megoldásában. De az nem lehet megoldás, hogy hosszú órákon át, munkatársam keresgéljen az ellenőrző panelon, vajon hol vannak még Pannik a farmodon?

Együttműködésedet előre is köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    5pannit szoktam cipelni azért írtam 5-öt.6-ik,a tölgyön be van betonozva számomra azt nem bontom soha.
    És ami nem volt azt nem szoktam keresni.
    Nem értem hogy miért írtad a 7-et.
    Válaszod köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 4.3.19
  15. Kékmadár1

4db a menüben, 1db a tölgy rúnában, 1db. a felhőn. 4+1+1 =6db. és keresel még egyet!

Az ellenőrző panel adatai megbízhatóak. Ha nincs máshol Pannid sajnos nem jól emlékszel, és csak 4db. cipelgetsz!

Ha elégedetlen vagy az itt kapott válasszal, A játék supportját felkeresve van módodban jelezni a problémádat!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Köszönöm türelmedet.
    Ez a rész elkerülte a figyelmemet (Az 5. Pannid, most egy felhősoron csücsül! A nyolcadik képregény felhősoron. 2019-03-06 19:35:10 órakor tudod majd leszedni onnan)
    Megtaláltam.Spurit szoktam kitenni.Nem tudom hogy cseréltem fel őket.
    Nyugodalmas jó éjszakát, és szép álmokat kívánok neked,és a munkatársadnak.

Kékmadár1 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Megpróbáltam már mindent, mit írtatok a keresésre,de sehol nem találom a Vulkánbungalómat.
    /Fejlesztések megvannak,területeken végig pásztáztam,sehol sem tudom letenni, stb./
    Kérlek segítsetek.
    ID 32263006
    Előre is köszönöm.
    Hi!

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, a tojás tartó területen is nézted már ? ott is lehet

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A lajhártojást kiváltottad?
    Elérhető a maja majmok szentélyében a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A házi kedvenc dekor "Vulkánbungaló 2. szint" néven a Futtatóban található, balra, a térkép tábla környékén.

Erre kellene a fejlesztéseket felhelyezned.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.