Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

https://board-hu.farmerama.com/inde...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vélhetőleg Jack ajándéka dekorra gondolsz!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390

3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Oké, köszi.
    Persze, én is úgy gondoltam, hogy csak egy hiba, nem akkora gáz, csak gondoltam szólok.

4. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Köszönöm a gyors segítségeket. Most már legalább tudom, hogy mit keressek, igaz, azt még nem, hogy hol, mert a váza ikon alatt nincs. (Ezért gondoltam, hogy Szorgalas Apple Jack az) Hacsak fel nem tettem valamelyik felhőre és előtte simán töröltem, bónuszok nélkül. De mivel azt írja, hogy a sima arató nem szedi le,így talán könnyebb lesz megtalálnom. További só sátékot mindenkinek.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megnéztem a farmod ellenőrző paneljét.

Nem vásároltál Jack ajándéka bónuszt adó különleges dekort az elmúlt időszakban a Ferenc1963 id 36819767 sz. farmra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Pár napja azt vettem észre, hogy valami furcsa nevű valakik ajándékokat küldenek nekem. Forró elixirt. Mégpedig pontosan 20 db-ot. De azóta is folyamatosan mindennap tele van az ajándék mennyiségem. Mindig ugyanazok küldik, csak most már ezt a csodás dinnye ajit. Más ajándékot nem is tud senki küldeni mert állandóan azt jelzi hogy én már sok ajándékot kaptam. És a nevek is furcsák ugyanaz a név csak egy utolsó számban tér el egymástól ilyen hogy tlaci66, tlaci 67, tlaci 68 stb. És még egy másik név quyswlx0 stb. Még először viccesnek találtam, de most már nem az. Megkérhetek valakit hogy utánanézne, hogy mi ez? Mert mondjuk nekem nem igazán van szükségem erre az ajikra. Inkább eventes ajikra lenne szükségem.

Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem, valóban kapod az ajándékokat, de a miértjét sajnos nem tudom megmondani, a gazdával kellene felvenned a kapcsolatot, hogy miért küldi ezt Neked... Mi nem tudjuk leállítani, hogy ne küldjön Neked.

8. fanncsirke

fanncsirke Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Megszereztem mindent a Bevezetés a rémítő farmmunkába eventen és az ismertetőben azt lehet olvasni, hogy a kihelyezhető tárgyak a teliholdas területen kívül bárhova kihelyezhető. "A Kivirágzott szentjánosbogár játszótér" és a "Epikus trutyitócsaparti" nem kihelyezhető a házi kedvenc futtatóba. Utána néznétek?:)

9. Farm_Tadity_

Köszi. De vajon melyik gazdával?
    Ugyanis ezek nem is tudom hogy léteznek-e mert ilyen nevek hát kicsit furcsa. Leirom őket.

tlaci66,
    tlaci67,
    tlaci68,
    tlaci69,
    tlaci70,
    tlaci71,
    qw0as0,
    qay1wsx2,
    qay1wsx0,
    ilditobi,
    DÖSZL
    qay0wsx9
    qay0wsx8
    qay0wsx7
    qay0wsx6
    qay0wsx5
    qay0wsx4
    qay0wsx3
    qay0wsx2
    qay0wsx1

Szerintem ilyen gazdák nem is léteznek. Legalábbis nekem sose voltak ilyen szomszédaim se barátaim.

Utoljára szerkesztett: 21.3.19
  10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ezek minden bizonnyal valaki/k/nek a "kis farmjai".
    Nincs olyan, hogy nem létező farmokról, nem létező egyének létező ajándékot küldenek ;)
    Farmpostán keresztül vedd fel a kapcsolatot velük és jelezd feléjük, hogy ne küldjék az ajándékot Neked!
    Mi -ahogy Tamás kollégám írta is - nem tudjuk leállítani ezt a folyamatot.

PepperPotts, rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    DÖSZL létezik. Elég régi farmer. :) Lehet,hogy az ő kisfarmjai ezek. :)

12. Farm_Tadity_

Köszönöm. De nem tudom miért szórakozik velem. Most irtam neki, mert mindennap küldi nekem 20 helyről az elixirt meg most már a dinnyéket. Pedig sose kértem tőle semmit. És nincs ilyen nevű szomszédom se barátom

Ninett79 kedveli ezt.
  13. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

hello megtuná mondani valaki hol vagy hogy lehet megszerezni a páncél pannit mert most váltottam ki a fán a legenda2 400 csillagért de semmi

14. Wellwisher

Szia!

Érdemes lett volna az ehhez tartozó ismertetőt elolvasni, mielőtt a Bölcs tölgynél befizeted a 400 csillagot.
    Itt nem Te kapsz, hanem Neked kell beadni 1 db Páncél Pannit ahhoz, hogy az egész farmon 5%-kal nagyobb esélyed legyen a felröppenőkre.

12. Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag
    A rúna nem ad pannit!
    Kizárólag helyet biztosít egy panni számára, így annak hatása kiterjesztésre kerül az egész farmunkra.

A Bölcs tölgyről itt találsz teljes ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

szuper akkor buktam 400 csillagot a semmiért na de hol lehet megszerezni akkor?

16. Wellwisher

Páncél Pannit jelenleg sehol nem tudsz szerezni.
    Megszerezhető volt eventben, amikor bekerült az Élő legenda II rúna a Bölcs tölgyre.
    Cserenapon juthatsz hozzá megfelelő cserealapot kínálva érte.

rozo52, zánkamama és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy paysafecarddal szeretnék úgy fizetni, hogy az egyiken kevesebb összeg van a fizetendőnél, és azt hogyan lehet egy másik paysafecarddal kiegyenlíteni?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A paysafecard "fizetési" felületén előbb a kevesebb összegű "bon" vagy "szalag" adatait add meg.
    A felületen automatikusan érkezik az újabb beírási sor, ahol már a nagyobb összegű szalagról az adatokat jegyezheted be.
    Ez a szolgáltató a két összegből annyi értéket vesz le, amennyi a vásárlás eredeti ténye.

Kijelölöd a kért "elfogadom" négyzetes jelet, és a vásárlás gombbal megtörténik az ár kiegyenlítése.

Ellenőrizheted a vásárlásodat a visszaigazoló e-mailedben.

Egy frissítés után a farmra érkezik a kifizetett tétel, ezt egy információs buborékban olvashatod is.

A paysafecard használatához készült ismertetőben minden olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

rozo52 kedveli ezt.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszönöm a válaszod.:)

20. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!

Visszairányított ide a műszaki support. Ügyszámom: 747262
    Problámám továbbra is az, hogy nem tudom a prémium előfizetésemet meghosszabbítani/ újra megvásárolni.

Gazda: Viri..ID: 50601402

Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.