Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs jelzés hasonló gondról. Nálam is rendben van a pörgetés.
    Egy másik böngészőt javaslok, de egy CCleaner-rel történő géptakarítást mindenképp. :)

bonita333 kedveli ezt.
  2. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Böbi49 vagyok, ID: 5397193
    Problémám van a táp vétellel. Megvettem 80-100 db zebra és zsiráf tápot , a cspt levonta a tápot nem adta meg.Frissítettem is, semmi nem történt.
    Kérem a segítségeteket, melyet előre is köszönök.

Elnézést kérek, valószínűleg a zebra helyett zerge tápot vettem.
    ( Tavaszi fáradtság? Öregség ?) , ki tudja.

Utoljára szerkesztett: 31.3.19
  3. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm szépen !
    További, felröpiben gazdag csoda szép napot kívánok :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.19
    Othep kedveli ezt.
  4. Paradicsom-díler

Paradicsom-díler Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Akkor biztos elszámoltam valamit.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Örülök, hogy megtaláltad. :)

6. pitvar

pitvar Utánpótlás-írogató

sziasztok
    sajnos nemkapom meg a lejátszott virágos játékok után a jutalmakat,légyszíves nézzétek meg.
    előre is köszönöm pitvar
    : pitvarID: 8980279

7. dorkavics

dorkavics Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy megnéztétek..

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves pitvar!

Pillanatnyilag nincs ellenőrzési jogosultsággal rendelkező Kolléga a közelben, kis türelmedet kérem. Viszont olyan nincs, hogy egyáltalán nem kapsz ajándékot, csak olyan, hogy amikor már másodjára (vagy többedjére) rakod ki ugyanazt a sorrendet, akkor kevesebb ajándékot kapsz, ezt mutatja az eventismertetőben a táblázat is. Minden, először kirakott sorrendért jár egy plusz ajándék is, amit később már nem ad még egyszer a rendszer.

9. pitvar

köszönöm de eddig csak egyszer volt hogy elsőre nem sikerűlt pl-28 lejátszott játékom van 260 érmével ez sehogy nem lehet várok tüelemmel köszi

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves pitvar!

Akkor segíts kérlek, hogy segíthessünk. Hogy érted azt, hogy egyszer volt olyan, hogy elsőre nem sikerült? Mi nem sikerült? Többféle kombinációban lehet kirakni a virágokat, ha valamelyik kombinációt először rakod ki, akkor plusz jutalmat is kapsz, ha már másodjára vagy annál többedjére, akkor csak kisebb jutalmat. Nem ad minden variáció csillagos érmét! Jobb oldalon a kis méhecskés ablakban vissza tudod nézni, hogy milyen kombinációkat raktál ki eddig és válaszd ki azt, amelyiknek csillagos érme jutalom van a végén. Így egy kattintással tudod azt a variációt játszani a végtelenségig.

Konkrét dolgot tudnak csak a Kollégák végignézni az ellenőrző panelen, így valami fix dolgot kéne mondanod, amit biztosan kapnod kellett volna, de nem kaptál.

11. pitvar

köszönöm a válaszod nem kaptam meg a felhőre tehető dekorokat sem 29 lejátszott menetem van.28 kombinációt elöször raktam ki csak egyet másodjára,kérlek nézd meg

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Mindhárom eddig megszerzett dekorod a menüben van. Baloldali menüsorban a faládára majd a váza ikonra kattintva találod.
    Virágkísérlet, Virágverseny, Szorgos méhecskék néven.

pitvar és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Beus928

Beus928 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm, hogy tesztelted. Én nem minden nap aratok,de azóta egyszer arattam prémmel és tovább nőtt a különbség.
    Ez egy örök rejtély marad.
    További jó munkát kívánok.

14. Csak1

Csak1 Haladó

Szia!
    Átnéztem az általad javasolt részt. Nagyon figyeltem, s végre hajtottam az "Étterem" Gazdakri küldetést, amit kb.20 óra 30 körül fejeztem be. Számításaim szerint (persze ha jól értettem a dolgokat) el kellet volna érnem a 60 csillag körüli mennyiséget, de a feladat befejezése után nem észleltem, hogy a 34-13=21 csillagot megkaptam volna! Tehát vagy én értek félre nagyon valamit vagy fogalmam sincs mi van! Azért csináltam végig a mai napot ilyen intenzíven, hogy a kapott csillagokból tudjak terjeszkedni! A számom: ID: 55792084 .
    Bocsássatok meg ha nagyon értetlennek tűnök.
    További kellemes játékot kívánok

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.19
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az az általad talált mondat a Bölcs Tölgy leírásánál van, és arra vonatkozik, mennyi csillagod lehet összesen. Egyrészt jöhetnek a gazdakörből és eventekből, másrészt kaphatsz szintlépésekért. Ez utóbbiak összes száma egyenlő azzal a szinted mínusz 13-mal, mert csak a 14. szinten kapod az első csillagot. Olvasd újra azt a részt ennek fényében, és érthető lesz.
    A gazdaköri feladatok annyi csillagot adnak, amennyi a nyereménylistájukban szerepel, se többet, se kevesebbet.
    Csocsó valószínűleg félreérthette a kérdésedet.

Gio kedveli ezt.
  16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Csak1!

Toma nagyon helyesen írta, de hozom Neked az általad emlegetett ismertetőből az ide vonatkozó részt:
    "Sziasztok!

Akkor a gyakran felmerülő kérdésekre itt egy csokorban igyekszünk válaszolni.
    (Folyamatosan bővíteni fogjuk a kérdéseket.)
    A tölgy jobb oldalán már ott van 250 csillag, azt miért vonták le tőlem, mikor én pilótapontokért cserébe értem el a szigetre?
    Senkitől nem lett levonva csillag. A jobb oldalon az tapasztalatot jelent, bölcsességet, nem a felhasznált csillagok számát jelöli. Mindenki megkapta az eddig elvégzett küldetéseiért, és a szintlépésekért a csillagokat utólagosan.Visszamenőleg mennyi csillag is jár:
    A küldetésekért könnyen ki tudjátok számolni, mennyi csillag jár számotokra - fentebb részletezve van, milyen feladatért mennyi jár.
    A szintlépésért pedig: szinted száma mínusz 13.
    Egy példa: ha valaki 60. szinten van, neki 47 csillag jár érte.

(A 13 onnan származik, hogy 14. szinttől van a tisztás, és onnantól jár szintenként 1 csillag, az első 13 szintre nem.)
    Szintlépéskor azonban 1 csillag jár!!!"

Ez a Bölcs Tölgy megjelenéséről szólt, hogy mindenki megkapta utólag a csillagokat a szintlépésekért, méghozzá úgy, hogy szint - 13. De szintlépésenként is csak egy jár, az általad említett Étterem gazdakörben pedig 14 feladat van, mindegyik feladatban 1-1 csillag a nyeremény, így 14 csillagot lehet kiszedni abból a gazdaköriből.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Csak1

Csak1 Haladó

Köszi szépen! Sejtettem, hogy valamit én értek félre! Bocs hogy zavartalak benneteket!

18. mezeivirágok

mezeivirágok Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Jó Reggelt Mindenkinek !
    Szeretném jelezni,kb 1-órája a virágoknál nyertem 60x 50x a játék pézt ! így írták a jutalmat,De sajnos nem írták jóvá !
    Szerettem volna vásálolni Állatot gyüjtöttem rá. Most 50-játék pénzem van ott az volt is !
    A másik kérdésem,hogy cseréltem ólakat a Gőzössel és még nem kaptam meg őket. Ígaz kiléptem éjszaka 1-óra felé.Most belépéskor kerestem legalább egyet ? de nincs ! Szépen szeretném kérni benneteket majd megoldódik ?
    Köszönöm szépen a türelmeteket. mezeivirágok ID : 53944946

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rendben megkaptad a csillagos érméket az evenbtből, mint ahogy a Titokzatos rakományokat is, csak közben azokat már le is arattad.

20. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok!
    Szeretném megérdeklődni, hogy az "átvonuló" flash-eket hogy lehet kikapcsolni. Én nem szeretném látni az állatkákat a traktorokon, a vakondot fúrógéppel, meg hasonlók, sőt, kifejezetten zavar - bár elég aranyosak, szerintem lassítja a játékot.
    Köszi, ha megmondjátok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.