Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Bizonytalan vagyok, hogy az adBlock felfüggesztésére kattintsak-e, vagy kell ez a játékhoz.(biztosan szörnyű amatőr kérdés, de az vagyok)

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen nyugodtan megteheted, nem maradsz le semmiről a játékban.
    Ha beírod a keresőbe adblock Részletesen olvashatsz róla. De ide nem hozhatok külső linket.

3. anci57o

anci57o Utánpótlás-írogató

Köszönöm .Legközelebb figyelem.

4. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia!
    A virágos eventben (mesés virágok) szerintem nem ismételtem a csokrok összeállítását, mivel írom, 6-os blokkokban a színek kezdőbetűjével. A rózsaszín-fehér-sárga-kék összeállítást is így csak egyszer használtam. Eddig mindig kaptam plusz ajándékot, kivéve ennél az összeállításnál, mintha már szerepelt volna. Nem tudom, mi lehet a hiba?

5. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni kiváltottam a virágkisértetett és nem találja a rendszer az eventtel kész vagyok. Ezer bocs én vagyok a hunyó véletlenül kiraktam..

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy leírtad itt, mi a gondod.

Az ellenőrző panel adata alapján ezt az összeállítást egymást követően választottad ki a farmon. (Ditti58 ID: 54426560)

2019-04-01-én 21:32:01 órakor, illetve pár másodperccel később is: 2019-04-01-én 21:32:32 órakor.
    Így valóban a második esetben csak egy nyeremény "járt".

Ditti58 kedveli ezt.
  7. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm, utána nézek.

8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

nekem a - r f s p - volt felírva előzőnek, de elképzelhető, hogy a fáradtság miatt figyelmetlen voltam?
    Visszanéztem a saját panelomban, de nálam úgy van, ahogy leírtam, tehát nincs kétszer.

Utoljára szerkesztett: 1.4.19
  9. mamarygen

Igen, ez lehet az ok. 30 másodperc a két választásod közötti idő, amit a panel jelez.

Ne bánd, kérlek szépen. Malőr állt elő, véletlenül kattinthattál ugyanarra a színre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Egyáltalán nem bánom :) Csak érdekes. Megnéztem én is, kiléptem a játékból és vissza, mivel azonnal nem fűzi hozzá a lejátszott játékot. Visszalépés után, bár nem ugyanabban a sorrendben, ahogy én összeállítottam, de nem volt kettő azonos.

11. mamarygen

Ha nem tudod elfogadni az általam írt adatokat, amelyeket az ellenőrző panel információi alapján hoztam, akkor jelezd a játék supportján. Kérj részletes listát a mai játékodról, egy adott időpontot, intervallumot megadva.

Válaszd az Általános kérdések témakört, kérdéskört.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ami az eventablakban megjelenik, az nem egy napló a játékaidról, hanem segítség. Az összes, már lejátszott kombinációt, és a hozzá tartozó nyereményt mutatja. Innen választhatsz olyat, amit újra meg újra megjátszanál, ha pl. csak farmpengőre vagy csillagos érmére mennél rá.
    Nem is lenne értelme, ha ugyanaz lenne benne többször. Én sokszor játszottam ugyanazt a változatot az érméért, de csak egyszer szerepel a listában.

Ditti58 kedveli ezt.
  13. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok!

Én el szoktam olvasni a mesét is, ami a gazdakörben van. Most a farm korszerűsítés eventnél valami idegen nyelvű szöveg jelenik meg a 2. és a 3. ablakban. Kérdésem: Jól van-e ez így, vagy vmi hiba? Köszi a választ!

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos azok a szövegek valamiért kimaradtak a fordításból, de ezt sajnos már az event végéig nem is fogják javítani.

15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!A csibepontokkal lenne problémám.Az elejétől mentor lettem.Megkaptam a 4 kitehetőt.A csibepontokat rendszeresen beváltottam.Viszont az első ablaknál 6 jegyű csibepontom volt,amit az évek alatt küldtek a csibék.Ezzel szemben 5 db fészekpontot írtak jóvá,amit igencsak keveslek. ID 8329699

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A bal oldali mezőben 75455 pontod volt. Az évek alatt összegyűlt mentorpontjaidért megkaptad a kitehetőket.
    A jobb oldali mezőben pedig a fel nem használt csibepontjaid száma 85 volt, így 9 üres fészek pontot kaptál.
    Mint ahogy írtad is, a csibepontokat rendszeresen beváltottad, így nem sok átváltani való volt a végén.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm a választ

18. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Már megint nem tudtam belépni a farmra a Firefoxból. Bosszantó, mert általában onnan szoktam. Tudja valaki mi az oka? Belépek és egy fehér mező fogad, bár alul látszik a farm neve és ID száma. Most az Explorerről írok.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

20. magika

magika Fórum nagymestere

Szia!

Kösz a tippeket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.