Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Köszönöm szépen !!! :)

2. Nálam a kérdőjeles lámpások nem jelennek meg nem tudom őket teljesíteni.
    Csak a 11-es szintig tudtam eljutni.
    ID 70 55495

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kérdőjeles feladat megoldása senkinél nem jelenik meg.
    Az alábbi linket megnyitva láthatod a helyes megfejtéseket, ezek alapján gyújtogasd meg a lámpásokat feladatonként.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/oázis.16881/page-205#post-1007777

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Meg szeretném kérdezni,hogy hogy működik ez a farmaranyas teljesítés a fények ösvénye eventben. Mert nekem,ha rámegyek egy dologra,hogy farmarannyal teljesítem, 500FA-t kér. Más farmokon 27 FA. Hogy van ez?

5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia.Lehet, hogy nem vetted észre, még egy dekort ki kell tenni a saját készletedből. Először én sem vettem észre, és mérgelődtem, hogy miért nem sikerül aktiválni a felhőt.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem mindegy, melyik mezőt szeretnéd FA-nyal teljesíteni. Jellemzően a pajtából beadósak olcsóbbak (4 trutyi 27 FA, vagy 30 mályvacukor kísértet 5 FA), míg az eventcuccosak (növény, felröpi, malomtermék) drágák (500 FA).

Ninett79 kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kép a farmaranyos vásárláshoz:

A kép egy tesztfarmon készült. De az éles játékban is a működési mechanizmus a farmaranyos kiváltáshoz.

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Értem. Köszönöm a válaszokat:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. -Rebel1-

-Rebel1- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A -Rebel1- ID:6859896 farmomon teljesítettem a fények ösvénye eventet. A második felhősorra felraktam a kitehetőket, de nem aktiválódik. A töltési idő sem jelenik meg. Többször be- és kiléptem, felraktam, majd leszedtem az elemeket, de nem történik semmi. Mi lehet a baj?
    Előre is köszönöm a segítséget!

10. muci555

muci555 Járnitanuló

muci555 ID: 5927815 sziasztok megcsináltam teliholdas éj feladatott és nem találom a felhőre kirakókat köszönöm a segítséget

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Arra a felhősorra nem csak a 3, eventben nyerhető dekor, hanem még egy darab tetszőleges, 1x1-es dekor is kell. Azt is rátetted?
    Szia!
    A dekorokat Jack boltjából tudod kiváltani.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -Rebel1-

-Rebel1- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget, rendkívül vak vagyok. Nem láttam az üres kis felhőt a végén!

Még egyszer köszönöm a segítséget!

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. mano898

mano898 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani a problémámat.

14. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

SZeretném segítségeteket kérni. Már keresem egy ideje az alábbi tárgyakat, próbáltam utána olvasni,hogy ikor és hol lehetett beszerezni...de semmit nem találok :(

Nemrég,míg megnem szűnt a mentor rendszer (nagy bánatomra)mentor voltam.
    Kiváltottam az ajándékot,amit kaptunk.
    Ahoz tartozott 1 felhősor, aminek van 3 dekor eleme, amiről semmi infóm sincs.

Felhősor neve: Mentorrendszeri felhősor
    Dekorációs tárgyak:
    Segédszakács
    Tiszteletlen osztály
    Professzionális almaszedés

Felhasználó nevem: Anikó2014
    ID: 50487073

https://kepkuldes.com/image/H5FqyY

Köszönöm szépen a segítséget

Utoljára szerkesztett: 25.6.19
  15. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

Nem sikerül például az utolsó kérdőjel azt mutatja hoyg mindent beadtam mert ki van pipálva dea beváltás gomb nem zöld igy nem müködik ugyanez van a második kérdőjelnél is minden be van adva ID 1947931

16. mamarygen

Írtam választ a másik, szomszédos segítségkérő topicban számodra.

Nézz be oda, kérlek, kattints a zöld szövegre, oda visz, ahol a válasz olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/inde...s-haladók-részleg.14194/page-405#post-1008952

17. mamarygen

Szia!

Ezen a linken minden információ megtalálható a megszűnt mentorrendszerrel összefüggésben.

Az is szerepel az egyik hozzászólásban ott, hogy azok a tárgyak, melyek a pontok alapján nem illetik meg a játékosokat ingyen, megvásárolhatók voltak farmaranyért.

Ez elkerülhette a figyelmedet.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megszűnik-a-mentorrendszer.17801/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

köszönöm a segítséget. valóban elkerülte, de most látom,h kevés pontom volt :( Remélem egyszer még hozzá lehet majd jutni valahogy. hisz így kaptam is meg nem is :(
    Biztos a gyereken volt a fél szemem,mikor olvastam a hírt :(

köszönöm a segítséget

19. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a "Dunk Láma" nevű dekort. Azt gondolom, hogy megkaptam, csak nem tudom hová tettem. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.