Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rubennoel

rubennoel Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A kikötői bazárnál beadtam a baloldali sávban mindent és eltűnt. köszönöm
    rubennoel
    ID: 44826488

2. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Nekem is eltűnt minden....bár csak az egyik oldalt adtam be.
    scherika64 ID: 1460718

3. Mogyi

Mogyi Aktív író

Nálam ugyanez történt,csak a jobb oldali sáv esetén.( persze az ajándékokat megkaptam,csak újra indult)
    Homeopata ID 12136618

4. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Beadtam a bazárnál a a sávba kért dolgokat de a fö feledatnál nem kaptam se szupertápot és nem kaptam szupertrágyát sem Amugy már vagy 2 végig mentem a feladatokon . Lehet többször beadni . Valami nem stimmel . Légyszíves nézzétek meg . maci0325ID 14098417 Köszönöm Lázárné

5. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nálam is mindkét sáv az utolsó beadás után lenullázódott. Mi van ilyenkor?

6. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Beadtam a jobb és bal oldalt, mind a kettőt, és mind a kettőt lenullázta. Most akkor mi van ilyenkor??
    Gazda: ideals20111ID: 33849186

7. kiara010100

kiara010100 Utánpótlás-írogató

Nálam is mindent eltűnt amit beadtam ! Bal , és jobb oldalon !Mind a kettő oldalt beadtam , a jutalom horgász dobozok azok megvannak !
    kiara010100 ID: 23146771

katimami51 és szélcsend kedveli ezt.
  8. Cicamacó

Cicamacó Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem tudom, hogy hiba-e, vagy csak átmeneti történet, de elkezdtem beadni az új, "Kikötői bazár" jobb és bal soraiba a beadandókat. A bal sáv az most jót mutat, az ajándékot is megkaptam. A jobb sávot teljesen beadtam, minden ajándékot megkaptam hozzá, de a sáv jelenleg üresen áll, újra be tudnám adni hozzá a beadandókat. Ez normális? Nem teljesen zöldnek kellene lennie, és mutatnia kellene, hogy 5 szupertrágyát is kapok a felső sáv beadásai után? Van erre valamilyen magyarázat? Köszike: Cica

szélcsend kedveli ezt.
  9. pici33

pici33 Utánpótlás-írogató

Bal oldal, utolsó beadásnál minden addigi beadott eltűnt, kérem nézzétek meg mi nem jó.
    Gazda: pici33ID: 17322823
    Köszönöm szépen

szélcsend kedveli ezt.
  10. törpike56

törpike56 Utánpótlás-írogató

Már én is beadtam 3x amit kellett!! Viszont már alíg van halam, meg a többi állatom, mivel azt sem adja vissza.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 24.7.19
  12. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Szintén zenész, uez a probléma beadásnál jobb oldalon nálam. 2szer végigcsináltam, mire rájöttem, hogy nem így kéne működnie.
    De lett pár csaliládám :):):)

13. mamarygen

inanna11 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Egy újabb apróságba botlottam a horgászós eventnél. A papagájhalnál lévő láda "Hawaii" talányos tenyészetet is adhat:

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!
    Köszönjük a jelzésedet.
    Igyekszünk utánajárni, miért nem egyezik a GYIK és a farmos ablakban található haltípus ládájának tartalma.

Türelmet kérünk!

Rékuci1111 kedveli ezt.
  16. nagyl

nagyl Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet aktiválni (használni) a megvásárolt SZINTLÉPŐ CSOMAGOT
    Segítségeteket előre is köszönöm.

17. mamarygen

Szia!

A szintlépő csomagban megvásárolt TP/TTP bónuszok azonnal aktiválódnak/ aktiválódik a vásárlást követően.

Ezt a bónuszos ikon alatt tudjuk ellenőrizni, a rekeszek felett foglal helyett ... a buborékjában a hátralévő idő látható.

A kihasználás érdekében a lehető legtöbb tp-t kellene aratnod, úgy kialakítva a területeken a tárgyakat.

A csomagban kapott egyéb dolgok a saját készlethez kerülnek automatikusan.

18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ennek a megvásárlása is a többi mellett kidobott pénz. A megvásárolt dolgokat nincs mivel kompenzálni.:cry:>:(

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ne a játékot hibáztassad. Ez egy lehetőség, aki akar, az tud élni vele, nem kötelező. Amennyiben nem tudtad azt, hogy miről szól a csomag, szintén nem a játék a hibás. A vásárlás során, le is van írva részletesen mellesleg, hogy mi is ez a csomag, és mit tartalmaz! Tehát volt tájékoztató írva, még ha a fórumot nem is olvasod rendszeresen.

inanna11 kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok. El van mentve a játékba a kártyám adatai, és mindig úgy szoktam vásárolni. Ma is ezt szerettem volna, de bejott egy új felület, amin kéri minden adatomat a rendszer, ami már egy külső oldalon próbál erre rá venni. Ez újítás, vagy valami nálam nem stimmel?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.