Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rubennoel

rubennoel Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A kikötői bazárnál beadtam a baloldali sávban mindent és eltűnt. köszönöm
    rubennoel
    ID: 44826488

2. scherika64

scherika64 Járnitanuló

Nekem is eltűnt minden....bár csak az egyik oldalt adtam be.
    scherika64 ID: 1460718

3. Mogyi

Mogyi Haladó

Nálam ugyanez történt,csak a jobb oldali sáv esetén.( persze az ajándékokat megkaptam,csak újra indult)
    Homeopata ID 12136618

4. maci0325

maci0325 Fórum ismerője

Sziasztok Beadtam a bazárnál a a sávba kért dolgokat de a fö feledatnál nem kaptam se szupertápot és nem kaptam szupertrágyát sem Amugy már vagy 2 végig mentem a feladatokon . Lehet többször beadni . Valami nem stimmel . Légyszíves nézzétek meg . maci0325ID 14098417 Köszönöm Lázárné

5. kyra72

kyra72 Junior szaki

Sziasztok.
    Nálam is mindkét sáv az utolsó beadás után lenullázódott. Mi van ilyenkor?

6. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Beadtam a jobb és bal oldalt, mind a kettőt, és mind a kettőt lenullázta. Most akkor mi van ilyenkor??
    Gazda: ideals20111ID: 33849186

7. kiara010100

kiara010100 Utánpótlás-írogató

Nálam is mindent eltűnt amit beadtam ! Bal , és jobb oldalon !Mind a kettő oldalt beadtam , a jutalom horgász dobozok azok megvannak !
    kiara010100 ID: 23146771

katimami51 and szélcsend like this.
  8. Cicamacó

Cicamacó Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem tudom, hogy hiba-e, vagy csak átmeneti történet, de elkezdtem beadni az új, "Kikötői bazár" jobb és bal soraiba a beadandókat. A bal sáv az most jót mutat, az ajándékot is megkaptam. A jobb sávot teljesen beadtam, minden ajándékot megkaptam hozzá, de a sáv jelenleg üresen áll, újra be tudnám adni hozzá a beadandókat. Ez normális? Nem teljesen zöldnek kellene lennie, és mutatnia kellene, hogy 5 szupertrágyát is kapok a felső sáv beadásai után? Van erre valamilyen magyarázat? Köszike: Cica

szélcsend likes this.
  9. pici33

pici33 Utánpótlás-írogató

Bal oldal, utolsó beadásnál minden addigi beadott eltűnt, kérem nézzétek meg mi nem jó.
    Gazda: pici33ID: 17322823
    Köszönöm szépen

szélcsend likes this.
  10. törpike56

törpike56 Utánpótlás-írogató

Már én is beadtam 3x amit kellett!! Viszont már alíg van halam, meg a többi állatom, mivel azt sem adja vissza.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Last edited: Jul 24, 2019
  12. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Szintén zenész, uez a probléma beadásnál jobb oldalon nálam. 2szer végigcsináltam, mire rájöttem, hogy nem így kéne működnie.
    De lett pár csaliládám :):):)

13. mamarygen

inanna11 and HéricsBáró like this.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Egy újabb apróságba botlottam a horgászós eventnél. A papagájhalnál lévő láda "Hawaii" talányos tenyészetet is adhat:

HéricsBáró likes this.
  15. mamarygen

Szia!
    Köszönjük a jelzésedet.
    Igyekszünk utánajárni, miért nem egyezik a GYIK és a farmos ablakban található haltípus ládájának tartalma.

Türelmet kérünk!

Rékuci1111 likes this.
  16. nagyl

nagyl Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet aktiválni (használni) a megvásárolt SZINTLÉPŐ CSOMAGOT
    Segítségeteket előre is köszönöm.

17. mamarygen

Szia!

A szintlépő csomagban megvásárolt TP/TTP bónuszok azonnal aktiválódnak/ aktiválódik a vásárlást követően.

Ezt a bónuszos ikon alatt tudjuk ellenőrizni, a rekeszek felett foglal helyett ... a buborékjában a hátralévő idő látható.

A kihasználás érdekében a lehető legtöbb tp-t kellene aratnod, úgy kialakítva a területeken a tárgyakat.

A csomagban kapott egyéb dolgok a saját készlethez kerülnek automatikusan.

18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ennek a megvásárlása is a többi mellett kidobott pénz. A megvásárolt dolgokat nincs mivel kompenzálni.:cry:>:(

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ne a játékot hibáztassad. Ez egy lehetőség, aki akar, az tud élni vele, nem kötelező. Amennyiben nem tudtad azt, hogy miről szól a csomag, szintén nem a játék a hibás. A vásárlás során, le is van írva részletesen mellesleg, hogy mi is ez a csomag, és mit tartalmaz! Tehát volt tájékoztató írva, még ha a fórumot nem is olvasod rendszeresen.

inanna11 likes this.
  20. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Sziasztok. El van mentve a játékba a kártyám adatai, és mindig úgy szoktam vásárolni. Ma is ezt szerettem volna, de bejott egy új felület, amin kéri minden adatomat a rendszer, ami már egy külső oldalon próbál erre rá venni. Ez újítás, vagy valami nálam nem stimmel?

Thread Status:
Not open for further replies.