Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Segítséget kérnék. A vadaskertben megszereztem újabb területet és elfelejtettem hogyan kell a farmomon kint lévő ólakat berakni a vadaskertbe. Amikor rákattintok a zöld jelre, akkor előjön az összes ólam. De én a már kint lévőkből szeretnék betenni, hogy több területem legyen a növények termeléséhez. Köszönöm előre is a segítséget és a választ.

2. gabor885

gabor885 Utánpótlás-írogató

Szia,

köszönöm szépen.

gabor 885
    461 665 68.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Töröld az ólat, akkor az bekerül a menübe. Onnan meg be tudod tenni a raktárházba.

4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a segítséget, úgy látszik "öregszem".

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy felhősort váltottál ki 90 farmaranyért az alábbi időpontban: 2019-08-28 20:38:13

Gio kedveli ezt.
  6. zsoka19500609

zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

Szia! A Party pörgetés felhősor hiányzó eleme a rémséges csúszda. Hol tudnám megszerezni, hogy a felhősort aktiválni tudjam? Kérlek segítsetek nekem. zsoka19500609 ID számom : 6360220 Előre is köszönöm.

Gio kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A kerek kerék új dekor eleme, party pörgetéssel tudod megszerezni

Gio kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Itt találod róla a hivatalos közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...akció-új-főnyereménnyel-2019-augusztus.18508/

Kezdete várhatóan: 2019. augusztus 30. (péntek) 14:00

Gio kedveli ezt.
  9. zsoka19500609

zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

Gio kedveli ezt.
  10. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok! Kész lettem gyümölcsbólé eventtel és nem találom a narancslevet,a szőlőlé még kint van! Előre is köszönöm segítségeteket! Nem szoktam kirakni felhös kütyüket,csak ritkán,azt jól látható helyre.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A felhősorra kerülő elemek között van olyan dekor, melyet, melyeket előbb az adományaik miatt ki kell helyezni, hogy azok hasznosuljanak a gazdaság számára.

Ezek a dekorok (+) jelet kaptak a név mellett, amikor megszereztük az eventfeladatokból.

Amikor a területen az adományaikat (mindet) begyűjtjük, törölni kell.
    Kikerülhetnek a felhőre, mert már a (+) jel eltűnik a nevük mellől.

Kérlek, tekintsd át ismét a leírásnak ezt a részét:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...kőkút-gazdaköri-feladatok.18398/#post-1018163

Gio kedveli ezt.
  12. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Köszönöm segítséged,megtaláltam! Azt hittem nem fejeztem be egy feladatot!

13. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok, adminkák!

Végig vittem (legjobb tudomásom szerint) az összes Gyümölcsbója küldetést. Ki is raktam az összes fejlesztést az alap Rezeda dokira. Mégis csak Newton Rezeda doki I-m van kinn a főfarmon. Utána tudnátok nézni, hol tévedek? :):):)

ID: 3401546

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    3db. fejlesztés megvásárolható farmaranyért. Azokat is megvásároltad?

Rezeda doki piknikcsomagja

A csomag ára 85 FA
    A csomag 2019.08.01. és 2019.08.31. között, összesen három alkalommal vásárolható meg!
    A csomag tartalma:

https://board-hu.farmerama.com/inde...kőkút-gazdaköri-feladatok.18398/#post-1018163

mitnemertesz kedveli ezt.
  15. farmerjány83

farmerjány83 Fórum-zöldfülű

sziasztok!Akadt egy kis problémám,remélem tudtok nekem segíteni.Éppen rendeztem a kertemet,az erdei tisztásra raktam ki a fáimat amikor áramszünet lett.Áramszünet után beléptem,mindent betölt csak az erdei tisztást nem.99%-nál megáll.mit tudnék tenni,hogy működjön?

farmerjány83 ID:17900207

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.8.19
  16. Kékmadár1

Szia!
    Az áramszünet miatt vélhetőleg valami hibás süti került a számítógépedre.
    Javaslom takarítsd ki a gépedet a CCleaner program segítségével.

A programról és használatáról részletesen olvashatsz az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

17. farmerjány83

farmerjány83 Fórum-zöldfülű

18. hekalé

hekalé Junior szaki

Szia !
    Kérlek szépen nézd meg, miért nem kaptam meg a piacról vásárolt tukánokat, az ellenértékét levonta.
    Kb: 30 db-vettem. ID 17182096
    Köszönöm szépen. / Kb. 20-30 percen belül vásároltam/

19. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Jelenleg 1212db. tukán van a pajtádban. 45db.-t vásároltál nemrég, ami rendben hozzáíródott a korábbi készletedhez.

20. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Nem. :)
    Exkuzálom magam!!! Erről az infóról vhogy lemaradtam, esetleg abban a tudatban leledztem, hogy már megtettem. :)
    Sebaj, még van majd 2 napom rá! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.