Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Üdv! Segítséget kérnék Nem találom az almalé kitehetőmet! Talán elnéztem valamit, és nem fejeztem be azt a részt? Ha így van, lesz rá lehetőség, hogy később valahogy pótoljam? Köszönöm, ha válaszolsz!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem adod meg a farmod nevét és ID-jét, nem tudunk segíteni.

Ezen azonosító adatok hiányában nincs hol megnézni, amit kérdezel.

Tedd meg, hogy megírod ezeket a hiányzó információkat!

3. racznemarcsi

Bocsánat, igazad van.
    Gazda: racznemarcsi ID: 21876860

4. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Nem találom , vagy már nem lehet alkalmazni azt az alkalmazást hogy ha kis kockát akarunk kézzel aratni és vetni akkor jobb klikk és írja kis méret , nagy méret , összes méret ez akkor hasznos ha fogytán az arató és a vető és felnagyítja az 1X1nes kockát Köszönöm a választ

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A házi kedvenc futtatóban van a keresett almalé elem.

A felhőugró dekor kissé takarja.

-ágianyu33- és bummka43 kedveli ezt.
  6. racznemarcsi

Huu, nagyon szépen köszönöm (pedig ott is kerestem)

-ágianyu33-, bummka43 és BackOffice kedveli ezt.
  7. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok . Az lenne a kérdésem hogy a Gyümölcsbólé eventet megcsináltam végig és nincs meg mind a Rezeda doki feljesztésem pedig ugy írták hogy vásárlás nélkül is megoldhato az event . Köszönöm a segítséget . Lázárné Farm név maci0325 id 14098417

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosítsunk. Hol, mikor mennyi fejlesztést szereztél meg? Mennyit kaptál meg, mennyi hiányzik?
    A Rezeda doki fejlesztésnek mennyi köze van az event sikeres teljesítéséhez?

9. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia Mindegyik feladatba kiváltottam a fejlesztéseket . És nekem a newton doki 1 van meg . Az ismertetöbe pedig 4 szerepel . Annyi köze van hogy ott lehetett az összes fellesztést kíváltani . Köszönöm Lázárné

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi a gond?
    Newton rezeda doki 1 az utolsó dekor, ezen rajta van az utolsó fejlesztés.
    előtte lazító rezeda doki IV van.
    Jelenleg neked a newton van, akkor hova szeretnéd tovább fejleszteni azt, aminek nem létezik több fejlesztése?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcsbólé-szökőkút-gazdaköri-feladatok.18398/

11. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia Akkor valamit benéztem mert az ismertetöbe Newton rezeda doki 4 szerepel . Ezért nem értettem de biztos én vagyok az értetlen . Köszönöm Lázárné

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Elnézést szeretnék kérni, valóban newton 4 a vége, azonban a gazdakörikből csak newton 1-ig lehetett eljutni
    1-es gazdaköriben 6 db fejlesztés van
    2-esben 5
    3-asban 5
    4-esben 4.

13. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia Nem történt semmi én kérek elnézést hogy raboltam az idödet . Köszönöm Lázárné

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A hiányzó 3 fejlesztéshez vásárlás útján lehetett hozzájutni. Csupán 400 TP-vel és egy almás ládával ad többet, mint a gazdakörből megszerezhető utolsó fejlesztés. (Newton Rezeda doki I.)

-vadocka70- kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event teljesíthető volt vásárlás nélkül is. Utólag 3 darab fejlesztést betettek a gazdakörbe nyereményként, így a megvásárolható 3 darab fejlesztés csak minimális mértékben javítja a dekor elem tulajdonságait.

A 2019. 08.02.-i változásoknak köszönhetően a gazdaköri feladatokból 20 fejlesztés nyerhető, a 3 db farmaranyért megvehető fejlesztéssel plusz TP-t és több almás ládát kapunk, a dekor bónuszadományán (30%) nem változtat.

A csomag az event teljes ideje alatt elérhető és három alkalommal vásárolható meg.

A csomag neve:
    Rezeda doki piknikcsomagja

A csomag ára 85 FA
    A csomag három alkalommal vásárolható meg!
    A csomag tartalma:

Röviden: az event teljesíthető volt anyagi ráfordítás nélkül is! Ahhoz, hogy valaki elérje a dekor elem maximális fejlesztését, kellett áldoznia a farmarany készletéből. Ez azonban közel sem volt kötelező, csupán egy lehetséges opció.

-ágianyu33- és PalMa kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha a Házi kedvenc futtatón kattintok egy még meg nem szerzett területre, kiadja az ablakot a megszerezhetőségekkel. Ez viszont hibás, hiszen ott van rajta keresztben a piros "Mind elfogyott" felirat, és a 18/18 számpár. Holott még nem váltottam ki a két legújabb, szeptember 1-jén játékba került területrészt a Farmárudából, és ha oda bemegyek, meg is tudnám venni.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190903v00qilf8r.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190903v00qlxmn.jpeg

-vadocka70- kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Toma!

Köszönjük a jelzésedet!
    Utánajárunk a dolognak.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Othep

A tájékoztató ablak hibájáról már tudnak a Központban.

Aki venne újabb területrészt, azoknak a Gazdáknak azt javasoljuk, a Farmárudába lépjenek először.
    Kifizetés után a Házi kedvenc futtatóban már igénybe tudják venni a két új egységet.
    Egyelőre még ez a helyzet.

19. -balilali-

-balilali- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy segítségre lenne szükségem.
    A "gyümölcsbólé felhősor"hoz szükséges feladatokat megcsináltam. ( A nyáron folyamatosan )
    Csak most próbáltam meg kitenni az elemeket.
    Nem tudom hol található az első négy elem, "nincs a pajtában" a válasz.
    Kérem segítségeteket.
    Köszönettel, -balilali- ID: 20161031

20. Othep

Szia.

Az említett dekorok speciális, plusz jutalmakkal bírnak.
    Addig nem tehetők ki a felhőre, amíg ezt tulajdonságukat el nem vesztik.
    Viszont nem javaslom az azonnali törlést, mert akkor elvesztik plusz ajándékaikat.
    De ha nem tartasz ezekre igényt rögtön is törölheted őket, és akkor már fel is teheted a felhőre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcsbólé-szökőkút-gazdaköri-feladatok.18398/#post-1018163
    A speciális tulajdonságokról >>ITT<< olvashatók információk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.