Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

2017. márciusi event elemei voltak a kincseskamra dekor és függönyös tartozékai.

Az alábbi linken mindent megtalálsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/alászállás-a-szentélybe.14825/#post-660689

2. Rajicanyuszi

Rajicanyuszi Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! Megtaláltam a lezárt felhősoron az alap-dekort. Majd ha újra nyitható lesz lehalászom, kiteszem és rápakolom az összes függönyt. Legalább egy kicsit kevesebb dolog lesz a raktáramban. Ugye ez a dekor csak akkor adja a tápos ládát, ha nem a felhősorra van felhelyezve? Nem baj, akkor is megy vissza a felhősorra, mert az Isten összes felülete sem lenne elég az összes dekor kihelyezésére. Szép napot kívánok: Rajicanyuszi

3. MagdiK50

MagdiK50 Utánpótlás-írogató

Igen, kb. fél órája a játék számomra is újból elérhető. Csak sajnos az idő nem állt meg közben, így az eventet befejezni nem sikerült.
    Kérlek, továbbítsd az illetékesek felé, hogy legalább ilyenkor tekintettel lehetnének a körülményekre és hosszabbíthatnának, amikor önhibánkon kívül nem tudunk belépni, és előre sem jelezték a hibát, hogy fel tudtunk volna rá készülni.

farmercsaj kedveli ezt.
  4. mamarygen

A dekor a területre kihelyezve ad ládát minden esetben. A felhőn nem terem a dekorból láda.
    Csak a felhő bónuszaiban szereplő ládák a kivételek, az aktiválás pillanatában adott ládák kerülnek a váza ikon alá az elhasználódó fül alá..

5. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok ! megcsináltam a tökoazlopos eventet, megkaptam a felhőt , 1 dekort kitettem, 2-re azt írja, hogy nem található !! Ez hogyan lehet?? a másik farmomon semmi hiba, ott már működik a tökös felhő. Válaszodat megköszönöm!

6. Dundika69

Dundika69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Tegnap 15-kor próbáltam belépni, azt irta nem találja a szervert. Ma reggel 5:30 még mindig nem tudtam belépni. Gépem volt amit farmaranyért vettem. Számithatunk valamilyen kárpótlásra ? Még egy kérdés...miért nem lehet a fórumon bejelentkezni, hanem azt irja, hogy lépjek be a játékba..ha nem tudok belépni, nem tudok bejelentkezni, nem tudok a fórumra irni....... ja...értem.

7. mamarygen

Szia!

Minden valószínűség szerint a farmodon kihelyezted azokat a dekorokat, melyeket a felhőn nem tudsz ráhelyezni a kis pamacsokra.
    Keresd meg, kérlek! A Kísértetjárta kúriában is nézz szét majd.

Ha végképp nem boldogulsz, akkor farmnév és ID-szám megadásával tudunk ellenőrzést végezni. Ezeket jelezd itt!

8. mamarygen

Szia!

Nincs hír kárpótlásról. Sajnálom az helyzetedet!

Ha nem tudod elérni a farmot, majd a fórumot (mert onnan jelentkeznél be), akkor csak olvasó módban lehet tájékozódni, mi a helyzet. Mit írnak a hibával kapcsolatban azok a játékosok, akik bent vannak a fórumban.
    Ez egy támpont, de írni nem fogsz tudni. (ez egy ilyen szituáció, szabály, ami fennáll!)
    Van egy lehetőség, a fórum oldalon a legalsó sorban (bejelentkezés nélkül) is elérhető a játék supportja.
    Ha végképp nem kapsz választ az olvasott bejelentések között, akkor onnan is kaphatsz segítséget.
    Ugyanaz a helyzet, a bejelentkező oldalon is van egészen lent az Impresszum sorában egy link, mely a konkrét segítségnyújtáshoz vezethet.

9. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Sziasztok.
    Elnézést......de én nem értem a módi válaszát, vagy béna vagyok??
    Jelenleg nem vagyok bent a játékban. 100% hogy ki vagyok lépve, mert ugye azt csak látom a gépen hogy nem vagyok benn, és mégis tudok írni ide....
    Akármikor ha kidob a játék a szerverről, de itt be vagyok lépve, bármikor tudok írni, és nem olvasó módba lép át itt is egy esetleges szerver kidobás, vagy játékhiba alkalmával. Én most direkt léptem ki a játékból, és itt vagyok írok, ha nem direkt lépek ki, hanem kidob a játék a szolgáltató vagy a játék készítő hibájából akkor is itt lennék nem? Szerintem de. És ez így ebben a formában azt jelenti hogy ti azt látjátok hogy benn vagyok a játékba, pedig mondom 100% ki vagyok lépve. Ezt te is kipróbálhatod...........

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A fórumra bejelentkezni, az-az hogy írni is tudjál, csak a játékon keresztül lehet!
    De ha egyszer bejelentkeztél a fórumra, már nem függ a játéktól! A játékból ki lehet lépni.
    És amíg, be nem zárod a fórum oldalát, bejelentkezve maradsz.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bocsánat, belekotyogok, mert szerintem elbeszéltek egy kicsit egymás mellett: ha a bejelentkezési adataimat beírtam, és a betöltés elindul, a játék már úgy érzékeli, hogy be vagyok jelentkezve. De lehet, hogy maga a játék grafikus felülete ezután mégsem tölt be. Az ellenőrző panel szerint ilyenkor be van lépve, de valójában nincs, vagyis játszani nem tud. Ilyenkor már a fórumba is be lehet jelentkezni.

-ágianyu33-, Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Köszönöm a kiegészítést!

-ágianyu33-, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. Johanna

Johanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Pontosan erről beszélek én is. Erre a 13377 választ kaptam. Nem mondok erre semmit.....pontosan ezt próbáltam elmagyarázni, erre azt kapom meg hogy márpedig beléptem. Mert az ellenőrző panelon ez látszik.... Biztos unalmamban írok ide hogy nem tudtam belépni 20 órán keresztül.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem könnyű mások nem pontos leírása alapján beazonosítani egy problémát. Te látsz (vagy nem) valamit a saját gépeden. A modi ezt nem látja, nála nincs probléma, még úgy sem, ha a Te farmodra lép be. Arra kell hagyatkoznia, amit az ellenőrző panelen lát.
    Szóval ez a kommunikáció kétoldalú. Hidd el, hogy Kékmadár (és a többiek is) csak segíteni akar; vagyis kár megsértődni, egyszerűen segíts neki, hogy megértse a gondodat, ha ez elsőre (vagy akár többedszerre) nem sikerül.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. palipapa55

palipapa55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!gazda etamama 5959 ID.17867975 ről írok. Mai napon nem tudok a szomszédaimnak ajándékot küldeni.a baráti gazdáknál nem jön elő a nevük,Segítséget előre
    is köszönöm

16. Kékmadár1

Szia!
    Megkérlek lépj ki majd vissza a játékba! És egy másik böngészőből belépve is ellenőrizheted az ajándékküldést!

17. adri121100

adri121100 Utánpótlás-írogató

Szia. Vásároltam farmaranyat mobilról. A pénzt levonta de nem kaptam semmit. Azt a választ kaptam hogy a szolgáltató nem működik.Akkor most elveszett a pénzem?Máskor mindig itt vásároltam nem volt semmi gond.Tud valaki segíteni? Köszönöm.

18. adri121100

Köszönöm a választ. De nekem ezt a számot írja.BIG *******.

A rendeléshez illeszkedő BIG *****szám minden farmon egyedi, ezt nem ajánlatos kiírni a fórumra.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.19
  19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Ezt a számot kell elküldened smsben a megaditt telszámra :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.19
    adri121100 kedveli ezt.
  20. adri121100

Köszönöm a válaszod . Több pénzt már nem költök rá. Már így is sokat csalódtam. Lehet hogy abba is hagyom a játékot.Pénz nélkül és szerencse nélkül már nem lehet befejezni az eventeket.Kis nyugdíjas vagyok nem engedhetem már ezt meg magamnak.Szia.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.