Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Nekem azt csinálja, ha bezárom valamelyik BELSŐ ablakot, akkor jelzi, h. "kijelentkeztél".

2. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Nálam is ugyanez van.

3. hóember2003

hóember2003 Járnitanuló

Nálam is pont ez van.

4. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Engem is kidob állandóan!

5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Engem is kidobál folyamatosan.

KataMara kedveli ezt.
  6. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Kicsit unalmas ez a géptakarítósdi. A Mozzi Quantum úgy van beállítva, h. kilépéskor MINDENt töröljön. A nyomorult sütiket nem értem, hogy a rákba' nem lehet tudni róluk, hogy mikoriak?? Az újabbak miért nem írják fölül a régit?
    A chrome-ban állítólag így lehet beállítani: https://board-hu.farmerama.com/inde...yezése-egyes-böngészőkben.18346/#post-1019610
    2020-tól meg sehogy... A Mozzi szürke izét hoz fel, azon kell kattintatni, majd újra és újra engedélyezni. Kr... NAGGGYON unalmas. Rég ki kellett volna küszöbölni.

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
    kovacsniki84 kedveli ezt.
  7. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Sziasztok! Engem is kidobal folyamatosan, az aratasom elmaradt.

8. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

Kidobál...

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Engem is állandóan kijelentkeztet mozillával és crómmal is.

10. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szintén folyamatosan kidobál!!!!!!

kgytagy kedveli ezt.
  11. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Olyan gyorsan dob ki hogy szinte be sem tudok lépni. :D

12. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!
    Engem is kidobál, kb. 10. re sikerült beültetnem az eventes területet. Ha most innen kilépk biztosan megint kidob.

13. zalan022

zalan022 Fórum-zöldfülű

problémás nálam is.folyamatosan dobál ki.

14. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Engem is kidobál belépek és már dob is ki, hát igy sztán lehet haladni

15. 11kevin

11kevin Járnitanuló

"Örülök, h nem egyedi hibám van. 5 percenként kijelentkeztem hibát dob. (Javítom, most már fél perc) :( Nincs időm egész nap itt ülni.

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tényleg baj van mindkét böngésző alatt. Képtelen vagyok a munkásokat használni, ahányszor rákattintok röpülök is ki, van hogy újra betölt, van amikor már a betöltés alatt szakad meg a kapcsolat.. Jelenleg komfortban érik az amaránt 119 óráig, mert nem tudok tovább lépni. Takarítottam már kétszer, töröltem játékon belül az előzményeket, de sajnos nem használt.

KataMara, kovacstne és kovacsniki84 kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Ez szerveroldali hiba lesz, nem böngésző mert ha az lenne, akkor egyedi hiba lenne nem pedig tömeges.

-gyöngy-581 és KataMara kedveli ezt.
  18. spora04

spora04 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy 20 perc alatt 6-szor dobott ki a játék. Reggel nem volt probléma most délelött vagy a virág forog ,vagy kidob a játék.Spora04 ID.:33897898

kovacstne kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a böngésző beállítása, nem a játéké. A Flash ideje lejár, a vele járó biztonsági problémák miatt a böngészők már csak úgy engedik, ha minden alkalommal megerősíted, hogy az Neked kell. Ezt már át sem lehet állítani, sem általánosságban, sem valami kivételkezeléssel, csak bizonyos oldalakra. Tehát ezzel a játék üzemeltetői semmit sem tudnak kezdeni; a megoldás a játék új alapokra helyezése lesz, ami folyamatban van a hírek szerint.

20. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Dettó, engem is állandóan kidobál..... Klassz!!!!!

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.