Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Kösz de olvastam és figyeltem is smmi se jött

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A megadott adatok szerinti gazdaságodban, a szigeten, a fő területen (ültetvényen) egyetlen vadaskertben van 6 db pandaól.
    Ez kevés, hogy legyen eventes felröppenőd!

Csak ólakból, állatot előállító ólakból, műhelyes ólakból (terményt készítő) jöhet felröppenő: ünnepi ajándék.

A helyedben megvárnám míg beérik a növény, majd azok helyére (minden 2*2-es területre) kb. egy időben érő ólakkal népesíteném be az ültetvényt.

Játékostársad arra hívta fel a figyelmedet, hogy nem mindegy, mi van kihelyezve a területekre. Most váltani kellett volna az event kezdetétől ólakra. Abból kapunk csak felröppenőt, ünnepi ajándékot!

genka53, osztrak12 és KyloRen3322 kedveli ezt.
  3. PALBORKA

PALBORKA Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mivel a gépem kiírta, hogy a böngészőm nem támogatja januártól a Flash Player használatát.Mit tehetek, hogy ez ne következzen be ?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Megvásárolod az Adobe céget, és valamelyik böngésző tulajdonosát és leszel olyan jó fej mindenkivel, hogy csinálod tovább.

Viccet félre téve. A böngésző gyártók így határoztak, hogy nem támogatják tovább az Adobe termékét.
    Farmerama már gőzerővel készül az átállásra, hogy flash player mentes legyen a játék, de szerencsére még van 1 teljes év, hisz jövő decemberben szűnik meg a támogatás.

5. senga77

senga77 Junior szaki

Sziasztok !
    Nem találom a titok ólaimat . Tegnap este még meg voltak A bahára ma kiraktam egyet de a farmra nem találom.
    Segítenétek hova lett. Előre is nagyon köszönöm. senga77 id 1923080

6. |Tamás|

Szia!

Amennyiben volt, nem "keltek még ki", akkor ott kell lennie, semmi nem tűnik el.
    Szűrőt állítsd a mindenre, a keresőbe pedig írd be, hogy talányos (nem titok).

7. senga77

senga77 Junior szaki

Bocsánat rosszul fejeztem ki magam. Tegnap este még a raktárban voltak. Mára szabadult fel helyem szerettem volna kirakni de nem találom őket most a raktárban.

8. |Tamás|

Melyik fajta? mennyi volt belőle?

9. senga77

senga77 Junior szaki

Ha jól emlékszem 3 féléből volt összesen, 10-12 db.

10. |Tamás|

Ahogy a játékban, úgy az ellenőrző panelen is különböző néven van... van kb 50 fajta...

11. senga77

senga77 Junior szaki

Amiben biztos vagyok, hogy a téli hajszát teljesítettem és az ott kapottakat nem raktam ki.

12. |Tamás|

Abban farmos és ól az 3 db skótkockás talányos tenyészet volt, amit 15.-én megszereztél, 16.-án reggel pedig ki is bontottad mind a 3-at.

Hidd el, minden megvan, semmi nem tűnt el.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. senga77

senga77 Junior szaki

Rendben. Köszönöm, hogy utána néztél. Szép estét! Kellemes Ünnepeket!

Kuzdern kedveli ezt.
  14. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia, ez a harmadik hely ahova leírom a problémámat, nagyon megköszönném, ha valaki foglalkozna vele,
    sajnos nem tudtam befejezni a téli mesét,mert az utolsó beadásomat nem fogadta el, pedig időn belül voltam!
    Kérlek nézzetek utána, mert én időben végeztem. mamka49 ID.10490891
    Köszönöm szépen.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen felesleges a problémádat több helyen megírnod, attól nem kapsz hamarabb választ.
    Sajnos az utolsó feladatot nem teljesítetted, csak 3db ünnepi koszorú került beadásra 4 darab helyett.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Látod ettől féltem, mert még maradt 3db koszorúm, és amikor beadtam az utolsót akkor felugró ablak
    jelezte, hogy teljesítettem a feladatot a jutalmam a következő....de a felsorolás nem jelent meg, lefagyott a rendszer!
    Utánna átmentem a másik farmomra ott rendben befejeztem az eventet. Majd ismét visszajöttem, még mindig tartott az
    event, megpróbáltam újra beadni az utolsó 1 db-ot a meglévő 3 -ból , de sikertelenül.
    Nagyon szomorú vagyok, sokat dolgoztam és potyára! Nem vagyok kezdő, a kezdetektől játszom, valami baj van ezzel a szerverrel,
    mert elég gyakran megviccel bennünket! Köszönöm, hogy utánna néztél.
    Áldott, boldog Karácsonyt kívánok sok szeretettel!

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-mese-csevegője.18882/page-24#post-1057143

Kuzdern kedveli ezt.
  18. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

vettem építőmestert kb 10 perce és nem tudok olakat kirakni vele!!

19. |Tamás|

Szia!

Frissítetted a játékot?
    Aktív az építőmestered?

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megcsináltam első napon a kódot és 15 FA-hoz hozzá is adta. Lett 50 FA-m. Pontosan nem tudom írni, de 17 FA-m eltűnt úgy,hogy se híre,se hamva. Nem vettem semmit FA-ért. Ezt már most jelzem. Utána néznétek? Köszönöm: osztrak12ID: 46647915

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.