Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A csevegőben válaszoltam, a kérdésed oda való inkább.

Kukackukac, Kuzdern, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Hogyan tudom megnézni, hogy mikor regisztráltam ide a játékba ?
    Tudom ID kell hozzá...

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

HéricsBáró, Koppi és Kuzdern kedveli ezt.
  4. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Kint tartózkodom Németországban....ha szeretnék vásárolni a farmra magyar bankkártyával megtehetem?
    (Anélkül,hogy átállítanának német játékosnak)
    Előre is köszönöm a választ!

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben külföldön indítod a tranzakciót, akkor hiába magyar a fizetőeszközöd, a GeoIP német.
    Így nagy eséllyel átvált a banki felületed németre és ezt követően eurós árak fognak megjelenni.

6. Koppi

Szia Modi !
    (Tudom, itt ritkább a jelenléted, de tudok várni.)
    Többször észrevettem, hogy az Erdei tisztáson nem jelenik meg a bagoly a levéllel az oszlopon.
    Kérdezem, hogy egyedi e a problémám, vagy általános a jelenség.
    A farm többi részén nem észleltem ilyet. :)

Ninett79 és szöszi50 kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem kaptunk jelzést mostanában bagoly problémáról.

8. Koppi

Köszönöm a válaszod/ tehát egyedi lehet. :)
    Várok addig, míg valaki levelet ír nekem és visszatérek a dologgal. :)

9. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia!
    köszönöm szépen a segítséget! Sejtettem:(

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Gabesz2019

Gabesz2019 Fórum-zöldfülű

sziasztok segitsetek nekem a párom elfelejtette a jelszavát és az emailba se tud belépni hogy tudja vissza állitani a farmját ? már 51 szinten van és az a baj hogy az én hibám mert a gépem sajnos tönkre ment és a jelszavakat nem jegyezte meg mert el lett mentve a gépbe . Köszönöm ha tudnátok segíteni

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy elég bonyolult feladat megoldani, de nem kivitelezhetetlen, viszont sok-sok minden kell hozzá.
    Kérlek, a párod keresse fel a Supportot, ott tudjuk tovább intézni az ügyet.

12. Gabesz2019

Gabesz2019 Fórum-zöldfülű

sziasztok tudnátok segíteni a páromnak . sajnos a gépem tönkre ment és minden jelszó elveszett neki az email is és a farmjára se tud be lépni így 55 szinten tartott jó lenne ha lenne valami megoldás

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

14. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Sajnos a FA vásárlás sms-ről még mindig nem működik. Visszadobja, hogy a szolgáltatás jelenleg nem működik. A supportnak akartam írni, vagyis írtam, de mindig azt írja, hogy az adatokat adjam meg. Én minden adatot beírtam. Akkor már nem tudom, hogy mit is kér valójában. Tele van a hócipőm.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, csak egy topicban, egy help topicban jelezd a problémádat. A több helyen beírt kérdés csak felaprózza a válaszadás intervallumát. Nehezíti a gond feltérképezését részünkről.

Kaptál választ már, legyél kedves annak alapján eljárni, hogy a megoldáshoz közelebb juthass!

Itt írt a boardadminisztrátor munkatársam számodra:

https://board-hu.farmerama.com/thre...nos-témák-részleg.14196/page-472#post-1062309

16. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia Mamarygen :).
    A holnapi telihold nincs a naptárban ez rendben van.De remélem a 17-18-19-re meg hirdetett nem marad el ?

17. mamarygen

Szia!

Az előzetes tervek szerint későbbi időpontra volt tervezve a telihold. (ez aktuálisan változhat) Változott is.
    Javaslom, a hivatalosan bejelentett időtartammal tervezz, számolj! Az a biztos!

Amint lesz kapacitás, a hivatalos információk szerint kiegészül linkkel is a naptár funkciója.
    Minden esetben az a fix, ami a hivatalos közleményekben olvasható.

Kiegészítés!

A januári előzetes eventnaptárban szereplő Teliholdas event (január 17-január 20.) is megrendezésre fog kerülni! (központi információ alapján)

Utoljára szerkesztett: 8.1.20
    PalMa és pormacska1 kedveli ezt.
  18. Napsugaram

Napsugaram Járnitanuló

Szervusz! Szeretném kérni a segítségedet ! Nem lelem a " Ciánkék tenger" kitehetőmet- dekoromat! köszönöm szépen a segítségedet!
    További szép napot kívánok mindenkinek! D.marika Id: 20021303

19. mamarygen

Szia!

Ezt a tárgyat 2016-ban, az event idején nem szerezted meg.
    Az információt az ellenőrző panel adatai alapján írtam.

20. Napsugaram

Napsugaram Járnitanuló

Köszönöm szépen a türelmedet és a segítségedet!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.