Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lacka68

lacka68 Fórum-zöldfülű

Kuzdern kedveli ezt.
  2. akire13

akire13 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  3. annuska29

annuska29 Járnitanuló

az erdei tisztason eltünnek az olak mindig vissza rakon de mindig eltünnek hiaba frissiten

jo lenne ha csinalnatok valamit mert mar unom vissza rakosgatni es ujra eltünik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.20
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezt hogy érted, hogy eltűnik?

osztrak12 kedveli ezt.
  5. annuska29

annuska29 Járnitanuló

kirakon eltünik es vissza rakon megint eltünik frisitek aztan megint eltünik

most nezen megint eltüntek az erdei tisztasrol pedig most raktan vissza

vissza raktan az olakat atnennten a masik földekre vissza nennten megint eltüntek ez mar vicc

osztrak12 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Ez a jelenség bizonyára a szakadozó, nem stabil internet miatt van.

Kérlek ne írj több hozzászólást egymás után, mert a többszörös hozzászólások tiltottak.

osztrak12 kedveli ezt.
  7. annuska29

annuska29 Járnitanuló

ez most komolyan ez a valas hat ez vicc

talan ha utanna neznetek hogy miert tünnek el az olak a erdei tisztasrol ,ja es nem szakadozik az internet nem a közepkorban vagyok

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kézzel (egyesével), géppel (tömegesen), vagy prémiumos farmvisszarendezővel próbálod kitenni az ólakat?
    A játékban más nem jelzett ilyen jellegű hibát, tehát a gond vélhetően a Te gépedben/játékodban lehet.
    Megkérlek, hogy takarítsd a gépedet.
    Töröld a böngészési előzményeket és az elhasználódott sütiket.
    A takarítást követően indítsd újra a gépet.

osztrak12 és -ágianyu104 kedveli ezt.
  9. annuska29

annuska29 Járnitanuló

a farmvissza rendezövel tetten vissza mindent mar ne nezzetek hülyenek nem ma jatszok elöször köszi

10. Wellwisher

Senki nem néz Téged hülyének.
    Ahhoz, hogy segíteni tudjak kérdeznem kell, informálódnom, hogy mi lehet a probléma oka.
    Nem véletlenül javasoltam a géptakarítást. Elvégezted?

Ha nem tudsz/akarsz együttműködni, akkor nem tudok segíteni.
    Ha a segítségnyújtást támadásnak veszed, akkor megkérlek, hogy fordulj a játék supportjához segítségért.

A játék supportot a farmodon keresztül éred el.
    Az általános témakört válaszd ki a levelezéshez.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan mi a problémád.
    A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. eyad1970

eyad1970 Fórum-zöldfülű

Szia. a napi ajándékkal van problémám . Eddig minden nap beléptem és rányomtam erre is de ma látom megint elmaradt egy nappal . miért? Ez már nem az első eset , és a másik farmaimnál is előfordult már.MIÉRT NEM LEHET valahogy újra megkapni ?

12. Wellwisher

Szia!

Amikor átveszed a napi ajándékot, akkor érdemes frissíteni és leellenőrizni, hogy ez valóban megtörtént-e.
    Sajnos elegendő egy internet lassulás is ahhoz, hogy a valóságban ne menjen végbe ez a folyamat.
    A területváltást is javasoljuk minden elvégzett munkálat után.
    Így biztosak lehetünk abban, hogy az általunk végzett művelet eljutott a központi szerverig.
    A napi ajándékok utólagos jóváírására nincs lehetőségünk.

-ágianyu33-, barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Szia, lehet én vagyok nagyon béna,de sehol nem találom az Alap szezonkupa dekoromat. Sem a paszulyon sem a raktárban, sem a kitett dekoroknál. Megvan a fejleszés, de mit csináljak vele alap nélkül? Gazda: pkata78ID: 20375568

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégám megnézte, és a Kincses szigeten, a bal felső sarokban találod, oda raktad ki.

jófarmerlány, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Szélcsengő1

Szélcsengő1 Fórum-zöldfülű

Szép Estét! Ma vásároltam 105 farmaranyat,amiből vettem 1 Aratógépet és 1 Állatgondozót. A farmaranyom -29-et mutat :(

ID 51497984
    Köszönöm a választ :)

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos jelenleg nincs itt olyan kolléga, aki meg tudná nézni a vásárlásodat, csak majd reggel, és akkor tudunk majd válaszolni a kérdésedre. Amennyiben nem frissítettél ill. nem történt a vásárlásod óta ki-be lépés, akkor a gazdanaplóban is elvileg látszódnia kell.
    Ezt, ilyen esetben te is meg tudod nézni. A Gazdanapló a farm ablak léckerete alsó deszkájának a közepén található, és a kis zöld nyílra való rákattintással nyitható. Sajnálatos tulajdonsága, farm nyitástól az első azt követő frissítésig őrzi csak meg az információkat. Frissítés, vagy újranyitástól ismét gyűjti és mutatja, de csak az azután keletkezett infókat.

Szíves türelmedet kérem, amíg kollégám tájékoztatni tud.

Kuzdern, -Ági48-, Berni87 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Megnéztem a költésedet. Kérlek keresd fel ezzel a problémával kapcsolatban a sima technikai Supportot. (témakör mindegy, csak ne a probléma a megrendeléssel legyen)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

-Ági48- és Berni87 kedveli ezt.
  18. Szélcsengő1

Köszönöm szépen :)

Kuzdern, -Ági48- és Berni87 kedveli ezt.
  19. Szélcsengő1

Köszönöm szépen :)

Kuzdern, -Ági48- és Berni87 kedveli ezt.
  20. Angyalod

Angyalod Junior szaki

Sziasztok,

valamiért nem tudok cápaeleséget keverni. Eltűnt a malomkeverésből, illetve ha a piacra megyek, ott sincs cápaeleség a tápoknál... mi történhetett?
    köszi a segítséget!
    Angyalod 1976057

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.