Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz engela1961!
    A kollégám ellenőrizte a gazdaköri feladatokba való beadásaidat, és az alapján a 3. napon a második feladat gyémánt részt sajnos nem teljesítetted, és emiatt lett kevesebb az energiaitalod.

2. engela1961

engela1961 Junior szaki

koszonom

3. feri465

feri465 Törekvő

Köszönöm szépen akkor ezt be néztem.

4. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

aratogiu 3042045 vagyok, szeretném megkérdezni, hogy hol lehet az Égig érő paszulyomról a Nagy bumm eventen telj
    esített felhőm??

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem szerezted meg a felhősort.
    Az event ismertetőjét itt találod, nézd át újra kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-bumm.19221/

6. interlala

interlala Fórumprofi

Szép Farmos Napot!
    Kérlek segítsetek, ma sikerűlt egy cápafog gyárat elérnem, de nem tudom ki tenni mert narancssárga az ól és nem az alap ólatt csináltam meg sok sok csengő pengőbe került mire meg tudtam szerezni és most az alap olhoz kéne de így nem tudom ki tenni, segítsetek hogyan lehetne gumi kalapácsokat és ventillátorokat szereznem, Kétségbe vagyok most esve, interlalaID: 20489972

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz interlala!
    Fakalapácsot (amit te gumikalapácsnak írtál) felröppenőként nagyobb hatékonysággal az alábbi növények ültetésekor kaphatunk:
    karfiol: 1000×, nőszirom: 1000×, spárga: 750×; hajdina 1000x
    Ventillátort pedig az alábbi növények adnak nagyobb felreppenési arányban:
    árpa: 700×, spenót: 700×
    Érdemes ezeket a növényeket (vagy 1-1 fajtát témakörönként) kinemesíteni is, és akkor akár nullázni is lehet velük a speciális felhő birtokában, amelyiknél a szupertrágya imádat rúna megvan.
    Esetleg még végignézheted a Gazdaköri feladatokat is, ott is sok esetben lehet barkácsot szerezni.
    Szokott lenni barkács akció is, ill. válogatás is esetenként, amikor FA-ért lehet venni, de az nem mindig van, azt ki kell várni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. dalmária

dalmária Junior szaki

Szia!
    A Bumm felhősorra való robbantorta dekort nem tudom törölni a szédült bal alsó részéről!
    Köszönöm előre is a segítségedet ID 19380354

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam kitörölte a dekort. Neki minden gond nélkül sikerült.
    Hasonló esetekben javaslok, egy böngészőváltást, vagy alapos takarítást, a számítógépeden.

10. Rocker71

Rocker71 Fórum-zöldfülű

Lehet eddig nem tűnt fel senkinek, de a főfarmon termelt event növények után járó felröppenők, vagy maguk a növények már vagy 5 éve a Bahama malomba kerülnek előállításra. MIÉRT??? :)

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nem hiba.
    Az eventbe szükséges malomtermékeket jellemzően midként malomba lehet keverni.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Alba070475

Alba070475 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Bevettem két Tiki-fát és és sehol sem találom. Faválogatásban nyertem őket. Farmom: Alba070475 Id:12492532 Köszönöm ha meglelitek:)

Alba

Megtaláltam :))))))))))))))))))))))))))))))))) Köszönöm!!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.20
  13. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nagyon szepen kerlek segitsetek ,nem talalom a csaloka gomba dekort,koszonom szepen!Gazda: chiraevaID: 21015534

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám a Szédült szántón baloldalt, a bónuszok/pajta magasságában találta meg a keresett dekorodat.

chiraeva kedveli ezt.
  15. -FarmerBandi2-

-FarmerBandi2- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kérlek nézzétek már meg, hova kevertem el a hangyaólat, amit a varróboltban váltottam ki

-FarmerBandi2-
    ID: 55530522

16. birofne

birofne Junior szaki

Szia ! Segítséget szeretnék kérni. Csereajánlat során felajánlottam Trutyimalmot Hangyabolyért. Megtörtént a felajánlás eltűnt de a Hangyabolyt nem találom sehol. Mit tehetek ? ID : 20955823

17. Othep

Szia.

Rékuci1111 gazdának ajándékoztad 19:28-kor.

zsani_apja, Rékuci1111 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Lépj ki- be a játékból.
    A farmos menüben keresd.
    Jelezd kérlek, ha így sem találod.

19. birofne

birofne Junior szaki

Nagyon köszönöm ki- be lépés után megvan .

Othep kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Igen, megérkezett :) Köszi, hogy ránéztél :inlove:

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.