Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Van ilyen tojásod ? Húsvéti pocok házi kedvenc .
    Mert ha van , és aktiváltad , akkor egyszerre a kettőt nem tudod használni .

2. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Nem emlékszem, de utána nézek.
    Utána néztem: nincs

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha a bónusz bal alsó sarkában látsz egy kis óra jelet, azt a bónuszt már egyszer meghosszabbítottad valamivel, több alkalommal pedig nem lehet.

.hangyóca. és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az eddig használt bankkártyámat a lejárta miatt a hónap végéig cserélik. Abban szeretnék felvilágosítást kérni : mi a teendőm hogy a prémiumgazda tagságom automatikus meghosszabbítását ne veszítsem el? Köszönöm a segítséget!

5. Csocsoovb

Szia!

Mivel kártya váltás történik, a korábban elmentett adatokat törölnöd kell.
    Megnyitod a megrendelési oldalt, az oldal jobb felső részén rákattintasz az "Állapot és felmondás" feliratra, és ott a megjelenő szövegben:
    "Ha szeretnéd az utoljára használt fizetési módokat törölni, kérjük, kattints a „törlés” gombra. " itt kattints a „Törlés” feliratra, ezzel véglegesen törlöd az utoljára használt fizetési módot.
    A prémium tagságot legközelebb manuálisan kell megvásárolnod, akkor elmented a kártya adatokat és utána automatikus lesz majd ismét a vásárlási folyamat.

franyo121 kedveli ezt.
  6. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Ne haragudj, de ez most számomra nem világos. Tudnék erről valahol valamit olvasni? A problémám ugyanis az, hogy a ma teljesen üres rekeszbe betett húsvéti lekváromat és démoni bokrétámat sem engedi meghosszabbítani, ott is ott van az a kis óra jel. Csatniból volt tegnapról valamennyi maradék idő, azt tegnap valóban meghosszabbítottam. Az értem, hogy a ma behelyezett csatnit nem hosszabbíthatom meg (nem is ezt vártam) mert él az előző Pinkie, de amit ma helyeztem be, azokat eddig egy újabb Pinkie-vel meg lehetett hosszabbítani.
    Biztos elkerülte a figyelmemet ha ez megjelent valahol hivatalosban, azért állok itt értetlenkedve, bocsáss meg érte.

miklos4949 kedveli ezt.
  7. franyo121

Bocsájtsd meg még egy kérdésem lenne! Amennyiben felmondom a prémiumtagságból a hátralévő idő a felmondás napján elveszik vagy a megadott dátum napján mondjam fel és még aznap vásároljam meg újból?

8. Csocsoovb

Szia!

Változás csak annyi történt, hogy a korábbi pink lovacska helyett egy kis óra jelzi a bónusz meghosszabbítását. Erről külön hivatalos közlemény nem jelent meg a fórumon, nem kaptunk ilyen utasítást kintről.

bónusz.JPG

Amint látod, ott van a kis óra a bónusz bal alsó sarkában.

Ma ekkor etted meg a húsvéti lekvárt: 2020-04-17 03:16:19
    Ha nem ettél volna rá pinkie sütit, nem 9 óra lenne a hátralévő idő belőle.

Pinkie sütit ekkor ettél: 2020-04-17 03:19:25

HéricsBáró és .hangyóca. kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Bármikor megteheted a törlést, a prémium tagságodat ez nem fogja érinteni. Addig fog tartani, ameddig az megvásárlásra került.
    Újat vásárolni csak akkor tudsz, ha a régi lejárt (illetve maximum 3 nappal korábban).

10. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni aviztoronyt és a fejlesztéseit nem találom a váza ikon alatt.tegnap megkaptam az alapot ma reggel meg megszereztem a fejlésztéseket.ID 18559029. A segitséget előre is köszönöm

11. Csocsoovb

Szia!

Tudom, hogy gyakrabban találkozol az életben víztoronnyal mint világítótoronnyal, de ha megakarod találni akkor érdemes lenne azt keresned, ami valóban bekerült a játékba.

https://board-hu.farmerama.com/threads/trimsnroses-24-órás-gazdakörös-event.19387/

mely tájékoztat arról, hogy ajándékként kaptál:
    1 db Világítótorony dekort.
    Megnéztem, ott van a menüdben, a helyén.

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. franyo121

Köszönöm szépen a felvilágosítást Úgy érzem most már teljes az ismeretem a prémiumtagság megújításával.

Csocsoovb kedveli ezt.
  13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

köszönöm végre meg lett és a fejlesztések is

14. árnyalatok22

árnyalatok22 Járnitanuló

Az szabályos a játéktól, hogy bizonyos időközönként a terményes ólaknál nem fogadja el a tápot?

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Csak akkor , ha nincsen elég állatod hozzá . Esetleg tápod .
    Például , a pillangó terményese az Illatszertár : 1 táp és 2 pillangó kell .

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia árnyalatok22!
    A játék szabályosan működik.
    Amennyiben azt tapasztalod, hogy a terményes ólak etetésével gondod van, akkor érdemes megnézni, hogy rendelkezésedre áll-e a terményes ólhoz való táp és állat?
    Tápból 1 db kell, de állatból kellhet több is, az attól függ, hogy melyik terményes ólról van szó.

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. árnyalatok22

árnyalatok22 Járnitanuló

Ezt már nem először tapasztalom de eddig a többi állatott etettem.
    És nem a táp termelésével van a hiba hanem a terményes állatok etetésével.
    Van tápom elég 12-27 db között szokott mozogni minden állatnál, de a terményes jószágokat egy idő után nem tudom meg etetni.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia árnyalatok22!
    Nem olvastad el figyelmesen amit írtam.
    Én a terményes ólak etetéséről írtam, és azokra vonatkozik az az utalás, hogy a táp mellé még állat is kell az etetésükhöz.
    És az nincs időhöz kötve, minden etetéskor ugyanaz kell hozzájuk: táp + állat.
    Itt tudsz bővebben tájékozódni, hogy melyik terményes ól melyik állathoz köthető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok!
    Az hogy lehet hogy az alap világítótornyot nem lehet kitenni a házi kedvenc futtatóba a fejlesztést meg engedi? Az ismertetőben is az van hogy a teliholdas területen kívül bárhová kitehető.

Utoljára szerkesztett: 18.4.20
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Házi kedvenc futtató egy speciális hely; alaptulajdonsága, hogy oda csak olyan dekor helyezhető ki, ami bónuszt ad, és/vagy tojásból fejlődik ki. Az alap Világítótorony nem ilyen.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/

HéricsBáró, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.