Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Nincs jelenleg egyetlen aranycserje eventnövény sem a farmodon. A rendszer hamarosan 5db. magot fog adni, amivel elkezdheted a szaporítást.
    Nem tudjuk megmondani mi lett vele. Tapasztalatok alapján véletlen törölhetted a növényeket.

2. Kékmadár1

Biztosíthatlak róla, a panasztopikból rendszeresen továbbítva vannak a játékosok jelzései panaszai.
    A fiatal kis gazdák nem vagy csak részben teljesíthetik az eventeket, de ez a játék velejárója.
    Emlékez csak, ez a kezdetek óta így van. Vagy Te tudtad kezdőként teljesíteni az eventeket? Mert bizony én nem, ahogy vélhetőleg szinte semelyikünk.
    Ha a szíveden viseled a fejlődő játékosokat, Javasolni tudom segítsd támogasd őket. Praktikus tanácsokkal amik elősegítik a fejlődésüket.

3. konya_ti

konya_ti Utánpótlás-írogató

Szia!
    Elültettem az 5 db aranycserje magot, lett belőle 50 db és amikor learattam nincs sehol.

Kérlek nézzetek már utána. Köszönöm!
    Azt látom nem én vagyok az egyedüli.
    ID szám 23308005

nem tudom az

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.4.20
  4. Kékmadár1

Szia!
    A másik jelzés is tőled származik.
    Így nem tudunk mást mondani, mint az előző válaszomban leírtakat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. konya_ti

konya_ti Utánpótlás-írogató

nem tudom, hogy tünhetett el ha a két eventnövényt egymás mellé ültettem és egyszerre arattam le
    ID 1399148

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel a két eventnövény nem azonos érésidejű, így vélhetőleg az történhetett, hogy learattad a növényeket, de még csak a rövidebb érésű ért be. Nem vetted észre, törölted a földeket, hogy helyet csinálj az új ültetésnek. Így mehetett a levesbe a még be nem ért növény.
    Nem biztos, hogy Nálad ez történt, de én már csináltam ilyet.

-ágianyu33-, Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hevmoncsi!
    A szigetcsoportokból csupán az Esőerdőben jeleníthetők meg az etetendő papagáj karakterek.
    Etetésenként 50 db papagájfészek kell nekik.

8. guruzoli

guruzoli Aktív író

Sajno
    Előrebocsátom, nem szeretnék veled vitába szállni. Sajnos ebben tévedsz, mert hetente 1 eventet általában lehetett teljesíteni. De ami mostanában megy ( az előző ígéretekhez képest ), mint pédául most, egyszerre 4 event, az még nekem is kezd egy kicsit sok lenni.

9. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok kérdésem,hogy a Gazdakörben van láda titka cimű feladat. Jelenleg az első részt teljesítetem! Kérdésem honnan lehetne megtudni hány farmarany a teljes befejezés? Köszönöm.

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amikor szürke az azonnali befejezés gomb, akkor nem tudod farmaranyért befejezni a feladatot. Ha beadsz x terményt és a fennmaradó rész már teljesíthető farmaranyért, akkor a gomb színe átvált kékre és látható lesz a szükséges farmarany mennyiség is.
    Minél több mindent adtál már be, annál kevesebb farmaranyért lesz teljesíthető a feladat.

-ágianyu33- és Technics11986 kedveli ezt.
  11. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Szia! Most hajnalban a munkahelyi gépen sem látom a csomagot az eventórán, de mondjuk, már annyira nem érdekel:) De ez biztos, hogy hiba!

12. erzsimama60

erzsimama60 Utánpótlás-írogató

Hát igen!!!!egy ilyen egyedi csomag-ot nem mindenki kap!!!!ez már megszokott ,kicsit bántja az ember érzéseit és kérdi igy magába,???? vajon miért nem kap minden gazda???és elmegy a kedvem a játéktol!!!!

13. Csocsoovb

Szia!

A játék elején nagyjából 1 event volt havonta, így senki nem teljesített hetente egy eventet. Néhány hetes regisztrációval pedig a többség neki sem állt eventezni, még gyűjtötte az erőt, hogy belevágjon.

Kukackukac és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Szia!

Az egyedi ajánlat attól egyedi, hogy nem látható mindenkinél azonos időben. Ez nem jelenti azt, hogy te a jövőben ne kaphatnád meg ezt az ajánlatot, illetve legközelebb nálad jelenhet meg olyan ajánlat, ami a másik játékosnál nem lesz látható.

15. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia! Köszönöm a segítséget :) Akkor termelek. :)

16. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Régebben megjelent néhány gazdaköri feladat, amiben nyereményként mamutfákat lehetett kapni, de sajnos nem találom melyikek voltak azok. Légyszi segítsetek megtalálni. Ha jól emlékszem szinthez voltak kötve, és a megjelenésükkor még nem értem el az ahhoz szükséges szintet, most a 216. szinten vagyok, mégsem találok egyet sem.
    Aki tudja mi volt a gazdaköri neve légyszi írja meg.
    Köszönöm.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt vannak: https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-875327

-ágianyu33-, Kuzdern és Tökfejgyerek kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az alábbi gazdaköri küldetésekben találsz mamutfákat:
    Szupermamutfa a Zsibongó pillangók gazdakörben (201. szinttől érhető el)
    Turbó mamutfa A hobbikertész gazdakörben (207. szinttől érhető el)
    Kacsa Kata mamutfája az Egy borsónyi munka gazdakörben (204. szinttől érhető el)

-ágianyu33- és Tökfejgyerek kedveli ezt.
  19. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget, mindkettőtöknek!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Écy30

Écy30 Járnitanuló

Sziasztok! a papagájfészket nem tudom oda adni a papagájnak. Már 23db van belőle de nem tudom oda adni. Másnál is hiba?? köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.