Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, köszönöm a segítségedet, megcsináltam amit javasoltál, és igy már tovább tudtam haladni!! További jó játékot kivánok neked, és még 1x köszönöm!!

vazulneni8 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Havasi_Gyopár. :) Köszönöm szépen a segítséget. Közben rájöttem, hogy én vagyok a hibás. Előre beadtam a feladatba, mert elfelejtettem, hogy a többlet elveszik. Hiába, ez nem az én eventem. :) Már pótolom a hiányt. ;)

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -zuza16-!
    Valószínűleg nem úgy csináltad, ahogy próbáltam elmagyarázni, de talán így most sikerül, mert a felhőd ott himbálózik a paszulyon, és várja, hogy felöltöztesd. Tehát: összes sor ikon upload_2020-6-12_11-19-21.png , (nálad most 4 felhő érett be), aztán szűrő upload_2020-6-12_11-20-21.png , és beírod, hogy neon, ahogy a képen is látszódik, és már ott is van a felhőd:

upload_2020-6-12_11-18-10.png

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Sziasztok.Keresek kb 200 farmaranyat.Nem emlékszem hogy vettem volna valamit.Megnéznétek? Köszi.Ágica109id1356105

radóci kedveli ezt.
  5. radóci

radóci Járnitanuló

Szia! farmnév radóci,ID:6556496. Köszönöm

6. Havasi_Gyopár

Szia radóci!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, az FA vásárláskor az egyszeri fizetés ellenében kétszer kaptad (adták) meg a vásárolt farmaranyat.
    Vásárlás időpontja: 2020-06-10 14:02:34
    A visszavétel időpontja: 2020-06-11 15:19:48 volt.
    Tehát nem károsítottak meg, nem tűnt el, csak hiba folytán duplán adott árut jogosan visszavették.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  7. radóci

radóci Járnitanuló

Szia! Köszönöm az intézkedést.További szépnapot.Üdv:Marcsi
    zia

Zsófi0101 kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Szia Ágica109!
    Vettél egy vásárlással 300 farmaranyat, és kaptál 1*300-at, meg 1*330-at, vagyis az egyszeri vásárlásodat duplán adták oda, és később azt visszavonták, amit tévesen, hiba folytán még egyszer kaptál meg.
    A vásárlás időpontja: 2020-06-10 14:19:36 volt, a visszavételé: 2020-06-11 15:19:39
    Tehát nem károsítottak meg, nem tűnt el, csak a hiba folytán duplán adott árut jogosan visszavették.

rozo52, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Köszönöm így már világos.

10. -zuza16-

-zuza16- Fórum-zöldfülű

Igen, így értettem elsőre is, de nem volt ott az az ikon aminél ki lehet választani, melyik sorok jelenjenek meg. Most már ott van, így meg is találtam rögtön, több olyan sorral együtt, amik így "el voltak tűnve", szóval duplán köszönöm szépen! :)

11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a "Szentjánosbogaras szabadtéri buli" felhősora minden elkövetkezendő event növényére hat? Értem itt a "Találkozunk a strandon" napernyővirágára is? Előre is köszönöm a választ!

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden olyan növényre hat, aminek eventnövény a kategória besorolása.

13. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok! A rajtakapta dekort,hogy lehet megkapni?
    kukacka17ID: 50240433
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] ·

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A dekor neve Rajtakapva, és a Nagy hajsza 4. event nyereménye volt.

HéricsBáró, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Ha jól emlékszem megcsináltam,mert a paszuly kész.bocsánat megvan paszulyon csücsül.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Akkor a szokásos: ha nincs az eventes felhőn, és nincs a pajtádban sem, akkor nézd végig a területeket és a nem tematikus felhőket, mert biztosan kitetted valahová. Ha a felhő megvan, a dekornak is meg kell lennie. Itt a képe, elég feltűnő:

Ha nem találod, kérj segítséget (névvel, ID-vel).

17. Picur20050928

Picur20050928 Fórum-zöldfülű

Szia nem lehet belépni a farmra, id:3374432 köszönöm

szia most sikerült, hogy irtam és elnézést rossz id számot adtam

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.20
  18. -Ági48-

-Ági48- Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátor!
    Vettem 50 gumibelsőt,amiből beadtam a feladatba 15db-ot. Kevertem a malomban 20 db-al. Hova lehetett13db ? Csak 2db maradt meg :(
    ID számom :30477826
    Köszönöm a választ :)

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2 db Malac-úszógumit készítettél a malomban
    2020-06-15 10:16:58 és 2020-06-15 10:43:44

Szélcsengő1 és Berni87 kedveli ezt.
  20. -Ági48-

-Ági48- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ :) Bocsi,kicsit figyelmetlen voltam ! További szép napot :)

Szélcsengő1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.