Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Norella404

Norella404 Törekvő

Erre értettem az egy napot ajándékba kapunk, de lehet valamit benéztem, pedig rajtam az olvasó szemüvegem.. :)

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Norella404!
    Ma van a tegnap holnapja - ugyanis a beidézett rész tegnap íródott, és ahhoz viszonyítva a holnap ma, azaz 2020.06.22. (hétfő) van, így a Teliholdkert zárás ma este 22:30-kor lesz. :)

3. Norella404

Norella404 Törekvő

Elnézést kérek, tényleg le vagyok maradva.. :) Nekem bármi jöhet ami extra a farmon, én annak csak örülni tudok.. ;)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. sisoko81

sisoko81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Reggel átvettem rackótól a 2 db.répás-almás csatnit, viszont nem kaptam meg.
    Légyszi nézzetek utána
    kösz
    sisoko81 ID:54263235

5. Havasi_Gyopár

Szia sisoko81!
    A 2020. június 1.-i Rackó ajándékának átvételét kihagytad, vagyis az elsőt csak másodikán vetted át, és ezért egy napos csúszásod van az ajándékoknál.
    A 2 db Répás-almás-csatni a folyó hó 20.-ai ajándék volt, amit 2020-06-21; 01:27:22 -kor vettél át.
    A normál menetrend szerinti tegnapi 2 party pörgetést pedig 2020-06-22; 01:57:30-kor vetted át.

6. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Szeretném megkérdezni: akinek a vetőtábláján látszik a pókpáfrány, az ültetheti?
    Köszönettel: Edit

7. Havasi_Gyopár

Szia DITKE44!
    A pókpáfrány a Gombaerdőben nem látszik a vetőtáblán, és ott nyilván ezért nem is ültethető, mert nem áll módunkban kiválasztani az elvetéséhez.
    A Telihold kertben mindenkinek látszik, ott bárki ültetheti.
    A központtól kapott tájékoztatás szerint a következő teliholdas területek nyitásakor már mindkét helyen ültethető lesz a pókpáfrány.

8. DITKE44

DITKE44 Haladó

Köszönöm szépen!

KUNCZE kedveli ezt.
  9. Somika56

Somika56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A ma reggeli ajándék egy 4 órás arató gép volt. Aktiváltam és csak 3 órás lett!

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Rackónál a napi belépési bónusz naptári napok szerint érkezik.
    Ma, 2020. június 23. (kedd) van.

Nem kaphattál 4 órás aratógépet, az majd pár nap múlva kérhető.(június 25-én)

Úgy vélem, 3 órás munkáskupont kattintottál a kombájn ablakában, azért van 3 óráig minden munkásod a farmos műveletekhez.

naptár június 23-án.png A kép illusztráció, nem a Te farmodon készült.

11. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Nagyon nagyon köszönöm. Így már sokkal jobb :)

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. szurosne

szurosne Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Miért van az, hogy nem tudok farmaranyat venni? A legutóbbi küldetésem sikerült volna, ha tudok venni, mert azon tudtam volna 2-3 felröpit venni, amivel meg lett volna.
    Köszi
    szurosne ID39161749

13. mamarygen

Szia!

Megírnád, milyen formában szeretnél vásárolni farmaranyat?

Vezetékes hívással kezdeményezve hagyományos telefonról, vezetékes készülékről?

Mobiltelefonról emelt díjas szolgáltatással? (Melyik szolgáltatónál van előfizetésed a mobil készülékre?)

Kártyás formát használnál? Van internetes vásárlási lehetőséged ehhez a bankodtól?

Kaptál egyébként hibaüzenetet?
    Mi áll benne?

Milyen lépést tettél, ha a hibaüzenetet olvastad?

Kérlek, lehetőleg részletes adatokat adj meg a válasz megfogalmazásához.

14. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia! nekem is ugyan ez a problémám sok napja már hogy nem tudok farmaranyat rendelni:wuerg: sms-ben igy lemaradtam a titok ólról és most munkásokat kellene vennem:(,nekem tecnikai okot ir.a mobil szolgáltatót felhivtam náluk semmi gond nincs.akkor ezek szerin nem csak nálam nem működik ez a dolog.:oops:

15. mamarygen

Szia!

Sajnálom.

Válaszolnál kérlek a kérdésekre?

- Mobiltelefonról emelt díjas szolgáltatással rendeltél? (Melyik szolgáltatónál van előfizetésed a mobil készülékre?)

- Kaptál egyébként hibaüzenetet?
    Mi áll benne?

Milyen lépést tettél, ha a hibaüzenetet olvastad?

Van egy másik szolgáltatónál mobil telefonod? Megpróbáltad-e azon is a rendelést? Milyen eredménnyel jártál?

Kipróbáltad esetleg egy másik böngészőből indítva a rendelést?

Csak akkor van lehetőségünk a hiba forrását kutatni, ha ismerjük a mobilszolgáltatót. Továbbá pontos időponttal rendelkezünk, amikor sikertelen volt a rendelés indítása.

Az ügyek kivizsgálása esetenként több időt igényel.

Ha van lehetőséged, akkor javaslom, használj paysafecard formát az ilyen rendelésekhez. (olcsóbb, anonim, addig használható, amíg a számla forint készlete el nem fogy.)

16. -katalinjani-

Szia! köszönöm hogy válaszoltál.igen mobilról emelt dijas szolgáltató 20-as T-hom ról.kaptam hiba üzenetet tecnikai hibát ir.nincs más szolgáltatóm.számlám nincs ilyen módon nem tudok vásárolni.

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, a játék supportjára írj egy bejelentést a farmodról, amelyet így tudsz elérni:

Válaszd a felületen, a kapcsolatfelvételi oldalon a kérdések lenyíló opciójából Az általános kérdések sort!

Itt farmnévvel, ID szám megadással részletesen írd meg a problémát.

Ha a regisztrációkor megadott email címed már nem használható, leveledben adj meg egy olyan címet amit olvasni tudsz!
    Kövesd majd a Support válaszában leírt teendőket.

A supporton dolgozó Munkatársaink utánanéznek, kivizsgálják a tények ismeretében a problémát.
    Előfordulhat, hogy több időt is igénybe vesz folyamat. Legyél türelemmel, ha ezt kérik.
    Reméljük, így megoldódik a probléma.
    A supportos levelezés már nem hozható a fórumra, az levéltitokként kezelendő a vonatkozó Szabályzat szerint, kérlek te is ekként kezeld.​

18. -katalinjani-

szia! már ez is megtörtént irtam nekik az általános problémákra,mindent meg is adtam,azért köszönöm szépen,várom az eredményt.

19. mary

mary Utánpótlás-írogató

:DKellemes szép napot mindenkinek.. Segítséget kérnék. MA 2020.06.24. Szerdán reggel vettem észre megvan változva az ID. nevem :(.. ez hogy lehet?? az eredetire hogy rakhatom vissza ?? boszy a segítséget előre is köszönöm..:D
    farm.png

Utoljára szerkesztett: 24.6.20
  20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy névhez egy ID tartozik, és nem is változtathatóak ezek az adatok.
    Valószínűleg másként írtad be a nevet (kis betű- nagy betű) és azonos jelszó (egy régebbi saját farmod) és ezáltal rossz farmra léptél be.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.