Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ennek az oka az, hogy rendszerünk felfedezte, hogy nem a geológiai helyednek megfelelő valutában fizetsz, ami ellenkezik szabályainkkal, ezért azt a megfelelőnek ítéltre visszaváltotta.
    A boltodban található pénznem annak az országnak pénznemének megfelelően lett visszaváltoztatva, ahonnan játszol. Az ellenőrző programunk automatikusan végezte el ezt a változtatást a játékodban.

2. Blökix

Blökix Fórum hercege

_tHUNder_ kedveli ezt.
  3. Mongoveri

Mongoveri Fórum-zöldfülű

Magyarországról játszom csak a munkahelyi IP lehet más. Van még rá esély, hogy ez ismét visszaálljon forintra?

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A supportot kellene felkeresned ebben az ügyben.Próbáld meg a belépési oldalon átállítani a nyelvet Magyarra ahhoz, hogy a Magyar support jelenjen meg a játékodban.

5. Mongoveri

Mongoveri Fórum-zöldfülű

Minden magyar most is a játékban kivéve a fizetés. Az időm 90%-ában magyar IP címről játszom...
    Ez már pár éve így működik ennek ellenére most találkoztam először nem forint árakkal...

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A supportra a leveled beérkezett. A választ a regisztrált e-mail címeden kell keresned. A továbbiakban a probléma megoldása azon a felületen történik.

7. petroncsi0630

petroncsi0630 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom miért de semmi bahamás növényt nem találok a piacon.Csak a fák terméseit?Tudtok valamit róla?Azt sem jeleníti meg ami nekem a pajtámban van.Köszönöm

8. Pingu88

Pingu88 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egyéb okok miatt nagyon sokáig nem tudtam használni a farmom. Most, hogy újra el kezdtem játszani csomó fám és néhány ólam eltűnt. A fák amik hiányoznak: arany levél, barackfa, gesztenye, ginko, karácsonyfagömb, magnólia, ringló. Az ólak közül pedig a medvebarlang és a denevérbarlang. Farm neve: Pingu88 ID:2123680

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ennek megfelelően jelezd a problémádat kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.2223/

Minden szükséges adatot megadva.

10. Csocsoovb

Szia!

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Ha nem segített, szívesen utánanézek amennyiben megadod a szükséges információkat:

11. petroncsi0630

petroncsi0630 Fórum-zöldfülű

köszönöm törlés után minden ok!

12. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors válasz.

13. kriszti72

kriszti72 Fórum-zöldfülű

A Kerekkeréken szerezhető virágok (pl.: betöltővirág) cserélhető e majd az ajándékozási nap alkalmával?

.barbi1. kedveli ezt.
  14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

15. Nildia

Szia kriszti72!

Ezt jelenleg sajnos nem tudjuk megmondani, nincs róla információnk.
    Eddig nem volt cserélhető.

16. kriszti72

kriszti72 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

17. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Gazda: erzsoka79ID: 1328286
    Berkenyefára az xxl berkenyét nem tudom feltenni. Miért?

18. Nildia

Szia erzsoka79!

Több alap berkenyefád is van, vagy csak egy, ha több,akkor többre is próbáltad?
    Próbálj meg egy Flash Player sütitörlést is, mert hátha egy gépeden beragadt sütikészlet okozza a gondot :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Ha ez után sem jársz sikerrel, itt jelezz vissza.

19. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Töröltem a böngészővel az előzményeket, magával, Ccleanerrel, és az expoer törlésével is majd ujra beléptem, de nem arad a berkenyén az XXL, pedig besárgul, azaz oda való.
    Más fánál nincs ilyen jellegű probléma, 2 alapberkenye van és 2db XXL , de működik a fa, tápolva lett.

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
  20. Csocsoovb

Szia!

A kettő darab xxl berkenyédet rátettem a berkenye fákra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.