Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Nem a17. napi állatgondozót vetted ma át.
    Hanem a16. napi farmpengő jutalmat.
    Az állatgondozót majd a holnapi nap folyamán veheted át.

verda kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Szia!
    A címsor jobb szélén van 3 függőleges pont, arra kattints rá. A lenyíló menüben pedig keyboard szóra. Ekkor már tudsz írni.

3. verda

verda Haladó

Köszönöm, azt hiszem ez egy nagyon blőd hiba/"benézés" volt tőlem :)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  4. janijanix9

janijanix9 Járnitanuló

Szia Kékmadár1! Nagyon köszönöm, nem használtam eddig. Szupi, Még- egyszer kösz!

5. Kékmadár1

Örülők hogy van megoldás!
    De a bal alsó menüsor becsukható. Lehet egy mozdulattal visszavarázsolhatod azt is.

janijanix9 kedveli ezt.
  6. janijanix9

janijanix9 Járnitanuló

Nagyon köszi! Próbálkozom!

7. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Sziasztok!
    Farm név: mayamancs ID 10220866
    Nem tudom hová forduljak ezen kívül, mert nem tudok le aratni. Aratok, kidob, vissza lépek, mintha le sem arattam volna. nem működik a TP számláló sem felül, és azt sem látom mennyi felreppenő jött. Közben már hogy vacakolok 20 perce, le tellett a bónuszom, így várhatok, hogy újra be töltsön. :/ Bosszantó

Már farmmunkást is indítottam hátha nagyobb az esély, hogy végzek és le is arat végre, persze be is aktiválta, de nem működik. Aratni az sem arat.
    Azóta aztán a farmmunkás elindul a másik területeken, de event növény szempontjából csúszik.
    Illetve a prémium automatikus fa aratás sem ugrott fel.

Azóta sikerült le aratnom, mialatt ide találtam, és le is írtam ami gondom van, de továbbra is olyan ,, akadós,, a játék.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.8.20
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A takarítást elvégezted-e, amit ajánlottam?
    Milyen böngészőn játszol? Meg tudnád-e nézni másik böngészőből a farmodat, kidobál ott is?

Mit jelent nálad, hogy a "a prémium automatikus fa aratás sem ugrott fel" ?
    Ugyanis a a prémes automata faaratód be van állítva, de éjfél után lesznek beérve a szántón a fáid.

18:29:47 órakor arattál, a farmról kaptál felröppenőket is, 36 db-ot.

A szédült szántóról apránként gyűjtötted ma a röpiket, nem tudni, mi volt ott ültetve.
    Este 8 után fogsz aratni a szántón, éjszaka a farmon.
    Az 1 órás munkáskuponod is működik még. Nincs gond azzal sem.

Tehát minden működik Nálad.

Első lépésben egy alapos CCleaner-es takarítást, böngészőváltást javaslok és egy router-újraindítás is hasznos lehet.
    Tudod, ilyenkor hétvégén sokan "lógnak a neten", ez okozhat lassulást, ha túl nagy a forgalom a hálózaton.

9. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Szia!
    Köszönöm válaszod!
    Le töltöttem rögtön amit írtál a CCt és le is futtattam, operában voltam eddig, azt is le váltottam, hátha segít, most chrome amit használok.
    A fa aratással az volt a gond, hogy be léptem a tölgyesre, pirosak voltak az almafák, és nem történt semmi. ahogy le arattam a növényeket azt már nem emlékszem mi volt, akkor azzal együtt jöttek le a fa termések is.
    Szédült szántón is ugyanaz, az event növény volt ültetve, és hiába teszem át a pannit, ott kevesebb a röpi, de magyarázhatja a tölgyes rúna, ami ha jól emlékszem a szédült szántón nincs ki váltva, hogy magasabb legyen a TP, míg a rendes farmon igen.
    Most az élő legenda kiváltásán dolgozom majd, hogy meg töltsem maxra, mert ezekre nem figyeltem oda, és sokat szamíthatnak.

Most stabilabb is a rendszer. Nem szoktam olyasmivel foglalkozni, hogy lassabb kicsit a net, tényleg most fura dolgok voltak. Amit Te látsz, hogy 1829 kor arattam, az már a második kör volt, mert 6 óra előtt próbálkoztam az aratással, és akkor voltak a gondok. De remélem, hogy ezzel meg is szűnt, és oda figyelek majd a tisztításra, hogy rendben menjen.
    Köszönöm a segítséged! Szép estét kívánok!

10. Othep

Szívesen.
    Köszönöm, hogy visszajeleztél.
    A lassabb net az okozhatja, hogy nem "repül le" a beérett termés a fáról az automata aratónál, mikor átlépsz a területre.
    De persze ez csak átmeneti, csak látvány, és persze a faaratónak semmi baja.
    Azt ugye tudod, hogy nem a TP-től függ a felröpi mennyisége?
    Minél hosszabb egy növény érésideje, annál több a felröpi.
    Minden eventcsevegő első hozzászólásában megtalálod a segédletet a röpiszerzéshez, sikeres eventezéshez.

11. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Azt látod, nem tudtam, hogy az érési idő befolyásolja csak. Ezek szerint a fák ezért adják magasabb arányban. De jó hogy ennyi idő után ezt is meg tudom. Mostanában többet olvasgatok a fórumon, hogy eredményesebben tudjak előre jutni, mert játék, és szeretem ahogy van, csak a sok kihagyás miatt le maradtam sok mindenről, és fel zárkózni nehéz. De nem lehetetlen :)
    Még egyszer köszönök mindent!

12. Othep

Nagyon szívesen. :)
    Ha sokat kihagytál feltétlenül nézd meg az eventsegédletet, amit ajánlottam.
    Pl itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/farm-divatshow-csevegője.19863/

Valóban, a fák is adhatják jobb arányban a felröpit, de sokaknak a hosszú érésű növények jobban beválnak.

Még egy dolog:
    Észleltük, hogy jelen pillanatban nincs bekapcsolva az automata faaratód.
    Kérlek, tegyél pipát a bekarikázott kockába:
    upload_2020-8-22_21-41-59.png

13. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Igen, most szándékosan kapcsoltam ki, hogy ne arassa le mielőtt be aktiválom majd reggel a fákra ható TP bónuszos sorokat. Köszönöm !

Othep kedveli ezt.
  14. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép reggelt!
    Új e-mail címet szeretnék megadni. De régire szertené küldeni a kódot a BP ami már ezer éve nem él. Mi a teendő?

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek keresd fel a játék Supportját.
    Amikor megírod a problémádat, ott lehetőség van átírni az email címet. Olyan e-mail címet adj meg, amiről tudsz válaszolni.

16. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kérdésem lenne a Mogyorómag hipotézis gazdakörrel kapcsolatban....
    A 4. szint gyémánt feladata... és a 6 szint arany és gyémánt feladata vajon befejezhető farmarany ellenében ha a farmernak nincs szajkója?
    Nem ez lenne az alap megoldás... de az üres gazdakörért akár ezt is fontolóra venném;)
    Tehát 500 aranyért ki lehet e pipálni őket? - tételenként:wuerg:

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Igen, mehet farmaranyért.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  20. interlala

interlala Fórumprofi

Jó reggelt
    Egy kérdésem lenne, hol és hogyan tudok szert tenni. Toll gyűjtő robot kezet? SOS köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.