Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia textilmánia!
    A gyorsaságon és a pontosságon van a hangsúly, az adatok beírásánál.
    Azt írod, hogy nem ez az első ilyen vásárlás, akkor azt gondold át, hogy most mit csináltál másképp, mint előzőleg.
    Ráadásul ezzel sajnos még a supporton sem tudnak semmit tenni, illetve segíteni, mert nem a mi rendszerünkben van a probléma.
    A bankod utasítja el valamiért a kérést, és ezért azt a bankoddal kell tisztázni, hogy mi lehet a probléma.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. textilmánia

textilmánia Törekvő

Igen a banknál van valami probléma

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Köszönöm. Valami pedig történt, mert amikor a huszonvalahány sima és 45 party-pörgetés azonnal visszanéztem, akkor még ott volt a nyereményeknél, de pár másodperccel később, amikor lukat ástam neki a korábbi (tehát augusztusban nyert) párja mellé, akkor (már) nem volt a menüben. Nincs jelentősége. Kb.havonta-kéthavonta pörgetek, akkor viszont százával. Fő, h. az óriáspolip meglett, az azért hihetetlen.

4. mahal

mahal Aktív író

12 db sötét kristályom van, a lakat mégsem nyilik ki 2 napja a saga táblán. Igy e4lestem az ajándéktól. Valamit csinálni kellene::::

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 7. mezőről akkor kerül le a lakat, ha beadtál két repülős zsetont a 12-es és 9-es mezőkbe.
    A 15. mezőről akkor kerül le a lakat, ha beadtál 3 db Túlvilági zsetont a 13-as, 16-os és 18-as mezőkbe.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/alvilági-saga-eventeken-átívelő-event.20086/#post-1131927

Tudnivalók a mezőkről

A számozás NEM a beadási sorrendet jelenti

Kezdő mező: 10 számú, azaz a középső
    10. mező beadásával elérhetővé válik: 5, 12, 13 mező

Az alábbi időrendben tudunk majd haladni:
    12, 14, 9, 4, 2
    mezőket az Éjféli verseny event idején tudjuk feloldani.
    5, 1, 3, 6, 11 mezőket a Sütemény a sötétségből event idején tudjuk feloldani.
    13, 16, 18, 19, 17 mezőket a Túlvilági játékest event idején tudjuk feloldani.

Alvilági Saga felhősor 1 mezője a 9-es mezőn keresztül érhető el.
    Alvilági Saga felhősor 2 mezője a 18-as mezőn keresztül érhető el.
    Ingrid, a bűbájos nevű dekor a 3-as mezőn keresztül érhető el.

-ágianyu33- és vihence kedveli ezt.
  6. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Megvásároltam a buborékfujó gépet, de nem találom. Segítenétek kérlek! afranya1945 24400208

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Túlvilági zenekarból 2-őt vásároltál, és ezen kívül a Sírtakarítás dekort váltottad ki.
    Buborékfújó gépet nem váltottál ki.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Szia ! Rendellenességet tapasztalok a rémséges területemen: Árnyfény műhely állandóan tápot kér, ill. nem veszi tudomásul, hogy táp- lálom, van elegendő szentjánosbogaram, 6 tápom (próbáltam sz.táppal is), nem növekedik a termény, nem fogy a táp sem, tehát nem működik. Köszönöm, ha utána tudnának nézni problémámnak. ID 15578331

9. |Tamás|

Szia!

Valóban hibás volt, megjavítottam Neked, most már rendesen elindult az érési ciklusa.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm, további sok sikeres, eredményes segítségnyújtást a továbbiakban is, játékostársaim nevében: Anyecska

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Csiziee

Csiziee Törekvő

Szia, 3 dekorról van szó: Banyakavics, Dobókockák és sárkányok, Síri játék! Bár learattam őket, az ólak esetében ugyanúgy csak az alap 1 állat aratását mutatta a grafika. Valójában nem tudom, hány került az ólba, de grafikailag csak 1-et mutatott! Köszönöm!

12. Havasi_Gyopár

Szia Csiziee!
    Az ellenőrzéshez farmnév és ID szám megadása szükséges.
    Tekintettel arra, hogy a kérdésed feltevése tegnap 7:13 -kor volt, és te csak most válaszoltál, emiatt a közel másfél napi válaszadás késésed miatt az már elévült. Arról nem is beszélve, hogy időközben a ~ 3 hetes Telihold területek nyitva tartása is megszűnt, bezártak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-észlelése.19465/page-96#post-1136693

bummka219 kedveli ezt.
  13. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! A telihold event miatt 2 lámaólat betettem a ládába. Most, hogy vége szerettem volna kitenni újra és sehol nem találom az egyiket. Köszönöm szépen ha segítesz. ID 34351982

14. Havasi_Gyopár

Szia keresztanyu51!
    Szerinted mennyinek kellene lenni összesen?
    Hol van szerinted az az egy, amelyik megvan, és aminek keresed a párját?
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy az ellenőrző panelen 3 szerepel ebből az ólból, és mindhárom az Erdei tisztáson levő Vadaskertben termelne, ha meg lennének etetve.

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Csiziee

Csiziee Törekvő

Szia, most volt időm válaszolni, van elég dolga az embernek! :D Gondolom neked is. Egyébként meg a -3 db állat miatt nem hiszem, hogy összedől a világ, csak érdekelt volna, hogy mi lehetett a probléma. Legközelebb egyből farmnévvel és ID-vel kezdek. Köszönöm

16. mester1

mester1 Járnitanuló

Kedves mindenki! Sajnos 2020.10.20. jeleztem a Supportnak hogy nem tudok Visa kártyával fizetni.Nem kapom meg a lehetőséget rá, csak ezeket

Fizetés Rapid Transfer segítségével.
    Fizetés paysafecard segítségével.
    Fizetés Bigpoint GC segítségével.
    A többi farmomon semmi problémám nincs a fizetéssel.Választ sem kaptam a jelzésemre azóta sem.Lemaradtam az akciós munkásokról is.A Bank nevét hiába írom be a Rapid Transferhez,nem ismeri.Legyen szíves valaki tegyen már valamit mert kezd fogytán lenni a türelmem.
    Köszönettel : mester1 ID: 2344862

17. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! Kerestem de nem találtam. További szép napot kívánok!!!!

18. Havasi_Gyopár

Szia mester1!
    Kérlek add meg a Ticket számot amit a supporttól kaptál az e-mailben, hogy az illetékes kolléga utána tudjon nézni.

19. mester1

mester1 Járnitanuló

Nem kaptam e-mailt!Választ sem, nem hogy e-mailt.Ezt a kérdő ívet kaptam, ezen kívül semmit.[Ticket#2020102037005431]

20. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem az általad hozott support ticketszámot.
    Az ügyed továbbításra került a pénzügyi osztály fele, akik Hamburgban valós munkahelyükön dolgoznak és beérkezési sorrendben oldják meg az ügyeket.
    Kérdőívet a support levelezőrendszere automatikusan küldte ki 7 nap "tétlenség" után.
    Nem kell aggódnod, az ügyed nincs elfelejtve, amint megkapjuk a választ a pénzügyi osztálytól, jelentkezni fog az illetékes kolléga.

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.