Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. coollaraa

coollaraa Fórum-zöldfülű

nem kérdés...a piac unity ben nem működik az abc és a telek olyan mintha learattam volna de nincs learatva és ha kattintok adja a termést csak infó választ nem várok nyugodtam töröld de kérlek add tovább köszönöm

Csatolt fájlok:

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

A hiba ismert, azonban nem tudjuk megmondani, hogy mikor kerül javításra.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. MISKA03

MISKA03 Fórum-zöldfülű

Szia! Ma reggel tették közzé a facebookon (a Farmerama hivatalos FB oldalán), hogy a facebookos bejelentkezéssel problémába ütköztek, de a csapat dolgozik rajta, és addig nem lehet facebookkal bejelentkezni.

ribizli4 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. MISKA03

MISKA03 Fórum-zöldfülű

Szia! Honann tudod az új kódot? Nem rég hallottam csak erről a kód dologról, de nem tudom, hol lehet megnézni, hogy mi a kód. Valami oldalon?

6. bativa

bativa Járnitanuló

A fórumon olvastam reggel, mivel kíváncsi voltam mi újság, a tegnapi karbantartás kapcsán. :)

7. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok! Kicsit fájdalmas, hogy a tegnapi karbantartás elhúzódása miatt nem tudtam leszedni az ajándékot. Nem volt módom mindenütt reggel lekapkodni, ezért bekalkuláltam, hogy sebaj, majd este, addigra vége a karbantartásnak... - hát? - nem jött be, csak az, amit borítékolni lehetett, hogy 5 farmaranyért kiválthatom az "ajándokot"... - szomorú vagyok.

8. zizzgazdi

zizzgazdi Utánpótlás-írogató

ID 7994733 Meg tudnátok nézni, a pár perccel ezelőtti Felhőpalota dekor adott-e valójában Pinkie Pie sütijét? köszönöm (egyet felhasználtam a mai nap, ezután most 73 darabot látok)

9. bativa

bativa Járnitanuló

A kód: RELEASE

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Semmi gond, várható volt, második dolgot csak tippnek gondoltam, mert elképzelhetőnek tartom, hogy ugyanez az ok mögötte. Én meg vbárok türelmesen, hogy domain-dolog megoldódjon, vagy adjanak vmi tájékoztatást. :)

12. |Tamás|

Nem hagyott nyugodni a dolog. Megkérdeztem. Ez lesz az új link, és minden más "aloldal" átirányít erre.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ma a Felhőpalota rendeltetés-szerűen adta a Pinkie pie sütije terméket: 2020-12-09-én 10:06:00 órakor.

A felhasználás pontos ideje az ilyen terméknek a farmodon:2020-12-09-én 10:06:34 óra

A termék készlete a kamrapolcon: 73 db

zizzgazdi, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. hullahopp

hullahopp Fórum-zöldfülű

NAGYON köszönöm! sikerült! Ki is íra, hogy felhasználtam, igaz, a dolgokat nem írta jóvá... mndegy, annyi baj legyen...

kannap kedveli ezt.
  15. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Akkor a jelszókezelőben lehet átírni a belépési adatokhoz tartozó domaint, hogy ne kelljen + adatként tárolni.

Köszi!
    :)

16. peterlevente1

peterlevente1 Fórum-zöldfülű

A tegnapi karbantartással elveszett a tegnapi kalendárium is. Nem lehetne a tegnapi napot elérhetővé tenni?

17. agyafurta

agyafurta Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a házasságom felbontásához. Sajnos már nem tudom kivel kötöttem össze az életemet, de szeretnék új házasságot kötni. ID: 5304051

18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kedves Moderátorok, kérlek segítsetek, ha tudtok!
    Problémám az, hogy a Firefox böngészővel játszottam eddig is és szeretnék továbbra is. Most azonban nem tudok belépni, mert azt írja ki, hogy nincs ilyen név és jelszókombináció. A jelszavak mentve vannak. Próbáltam beírni újra kézzel, de azt sem fogadja el, válasz ugyanaz. Tény, hogy a két nagy farmomon kb. 1 éve jelszót változtattam, a kicsiken nem. A kicsikre beenged, a mentett jelszóval de a két nagyra nem. Mit tegyek? A Chome böngészővel minden jól működik, ott be tudok lépni a mentett jelszavakkal a nagy farmjaimra is.
    Köszönöm, ha segítséget, választ kapok!

19. |Tamás|

Szia!

kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

20. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok Mindenki !
    Szeretném ha tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy mi lesz az elveszett belépési bónusz ,és a kalendáriumi ajándékkal ?
    Én mindent elveszítettem ,az aratógép,terménybónuszok,napi belépési ajándék,kalendáriumi ajándék,és még sok mást...sajnos.
    Köszönöm a segítséget !
    :mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.