Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Kedves Modik az lenne a kérdésem, mikor lessz letőlthetö az Unity. Erre a hétre lett igérve. Ugyanis egyik játékkal sem tudok játszani.A Flash-nál a birkák minden kattintásnál ott vannak sokáig, a belépésnél sokáig csak feketeség van és utána jőn a birka ugyanannyi ideig.Kérekszépen választ. Köszönöm.ID:44223616

2. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Mivel megválotozott a belépési domain, nézd meg a jelszókezelőben, hogy melyik domainhez mikor lett elmentve jelszó. Mert lehet, hogy a .com-hoz még a régi jelszód van elmentve, de a .hu-hoz már az új, és utóbbi egy kicsit korábbi válasz alapján a .com-ra fog irányítani minden esetben. És akkor a .hu-hoz tartozó jelszóval lépj be a .com-ra, és frissítsd az ottani tárolt jelszót.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm a választ. nem vagyok egy műszaki zseni, de próbálkozom.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A jelzett hibák, problémák egy részére már van központi döntés, központi válasz.
    Ebben a hivatalos közleményben olvashatók:

https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-december-8-kedd.20349/#post-1147423

Köszönjük a megértéseteket!

-ágianyu33- és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  5. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Eszközök menü, Beállítások, Adatvédelem és biztonság, Mentett bejelentkezések gomb. Ott keresel a "farm"-ra, és megnézed, hogy mihez van elmente a jelszavad. Bal oldalon kell látnod .hu és .com végződést is. Ha eddig a .hu-t használtad az új jelszavakkal, de a .com-ra is van elmentve (régi) jelszó, akkor azt frissíteni kell. A "szem" ikonnal tudod megnzéni a jelenleg tárolt jelszavakat az adott oldalon adott fiókhoz. A jót ki kell másolni, és azzal belépni az oldalon. Szerintem menni fog.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. mindenki kap választ, csak én nem. Szeretném, ha válaszolnának. Köszi.

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. katasok

katasok Járnitanuló

Játszottam az unytivel több kevesebb sikerrel, hol jó volt hol lasubb, ma reggel viszont már nem tudtam vele belépni, A barik kb 30 %ig betöltik utána csak áll nem csinál semmit.

9. mamarygen

Szia!

Megírnád, milyen böngésző oldalt használsz, ahol a feketeséget tapasztalod?

Ez a játékosok tapasztalata alapján legtöbbször a Mozilla Firefox böngészőben szokott előfordulni.

Az javasoljuk, hogy a Google Chrome böngészőt használd, akkor el tudod kerülni ezt a nehézséget.

Az Edge böngésző is megoldást jelenthet.

Mindkét böngésző, a Chrome és az Edge is beépülő flash-t használ, így a játék elérhető, használható velük.

Az általad kérdezett letölthető unitys verzió még nem jelent meg!

Kérlek, figyeld a hivatalos közleményeket a változásokról.

Köszönöm a megértésedet, a türelmedet is!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

Ha nem sikerül a unitys változattal a játék, vissza lehet kapcsolni a flash változatra.

Kérlek, tedd meg az átkapcsolást.

Előfordulhat, hogy lassabb a játék, mert a betöltés időigényes. Legyél Te is türelmes ebben az esetben.

Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. mamarygen válaszolok neked Chromot használok. Mult héten szombaton még tudtam játszani, de ugy érzem vége a játéknak.

12. kannap

kannap Járnitanuló

Nagyon szívesen! :)

13. picisziv

picisziv Fórum-zöldfülű

Szia!
    picisziv ID: 1933518
    Segítségeteket kérem, mivel tegnap délutántól éjjel fél tizenkettőig nem lehetett bemenni a farmra, technikai okok miatt, és nem tudtam leszedni az adventi kalendárium nyereményét /amit ma már csak farmaranyért lehet kinyitni/. Tegyétek lehetövé a kalendáriumi ablak megnyitását, nem az én hibámból történt. Segítségeteket előre is köszönöm picisziv gazda

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Olvasd el ezt: https://board-hu.farmerama.com/posts/1147423/

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Itt vannak az ezzel kapcsolatos hírek. Ilyenkor azért érdemes elolvasni legalább a hivatalos hirdetményeket
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-december-8-kedd.20349/#post-1147423

jófarmerlány, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. szeretlekcicukam

szeretlekcicukam Utánpótlás-írogató

Sziasztok, tiszta fura kérdésem lenne.. ma most először léptem be a farmba, és tölt az összes felhősorom... nem létezik, nem arattam le semmit és már csomónak le kellett volna járnia a töltési időnek.. frissítettem 4-5x de semmi.. ID 54286385

17. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szép napot ilyen még nem volt a farmera történetében hogy a játékosok azért fizzesenek mert karbantartás van nagyon sokan nem tudtuk a tegnapi ajándékot beszedni az nem meg oldás hogy mindenki írjon a supportnak ezt nem panaszként írom hanem azért hogy igenis intézkedjenek a játékosokat ne érje bosszúság, nem elég hogy a munkások elvesztek elvesztek a bonuszok amik több fa termést adtak és több állatot és még sorolhatnám ,az lene a legkevesebb ha a tegnapi ajándékot is kinyithatnánk elejétől játszom ritkán írok mert a tapasztalatom hogy ritkán kapunk elfogadható megoldást tisztelettel t. ilona

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kuzdern, jófarmerlány és Tüsike56 kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia piciszív!
    A probléma ismert, nem egyedi.
    Kérlek ezt olvasd el:

20. birka64

birka64 Járnitanuló

Sziasztok! Megpróbáltam belépni elkezdi betölteni az oldalt a talicskában lévő birka megjelenik megy a betöltés majd különböző százaléknál kiírja kiléptem a játékból. Frissítettem, újra próbáltam, majd bezártam a Chrome-t és pár próbálkozást követően sikerült betölteni. Azt szeretném kérdezni ez az új címmel van kapcsolatban vagy valami más prücök van, mert ilyet még nekerm nem csinált. Válaszotokat előre is köszönöm. Gazda: birka64ID: 6763866

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.