Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Charlie1967

Charlie1967 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

2. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

Köszi előre is
    2 farm van salli ID3641006- ami rendben van 1542 a napi ajándék a másik ahol a gondom van Nexi ID 1979733 a 18 adikai napon nem akartam reggel kérni az ajándékot hanem este az aratót így is tettem mert mindenből sok van aztán most reggel vettem észre /nem tudom miért nem tegnap/- hogy nem egyforma a farmok között az ajándék és akkor néztem hogy 2 nap van írva nexinél - ezért írtam hogy rá tudnátok e nézni mi történt mert ott is folyamatosnak kéne lennie azaz 1542 nek - nem tul nagy a probléma csak mégis nem értem .- elöre is köszönöm nexi

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam megkereste az elbújt dekorokat:
    -Érzelmes piknik: hajótöröttek partja, alsó sorban, majdnem bal szélén.
    -Csap, dugó és hordó: világítótorony felső sor, majdnem jobb szélén.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Munkatársam utánajárt a problémádnak.

A Nexi farmon kihagytál egy napot sajnos.
    Az aratógépet nem 18.-án, hanem tegnap, 19. -én hajnali 2 óra előtt kicsivel, vetted csak át. Pontosan 2020-12-19 01:53:06 órakor
    Így a 18. nap kimaradt, és ott újra indult a számláló.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. bogi06

bogi06 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, kellemes ünnepeket, békés Boldog ujévet kivánok

6. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

köszi akkor nem jól emlékeztem,

Othep kedveli ezt.
  7. hahn111091950

hahn111091950 Utánpótlás-írogató

Bocsi!hahn111091950 ID:19342081 .Köszönöm !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.20
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Most ellenőrizd, kérlek!

9. Mogyi

Mogyi Aktív író

Szia!
    Köszönöm a válaszod.Ma megnéztem és nem frissült a Kliensem,továbbra sincs jelszókezelő benne. Ha viszont Nálad befrissült,elvileg nálam is kellene.Valaki tudja,hogy kellene frissítenem manuálisan? Progiban látom van olyan h előző verzió,de ez nálam üres lap.
    Az meg macerás lenne,ha minden klassz frissített verziónál törölni és telepíteni kellene .
    Szép napot Mindenkinek,sziasztok!

10. Othep

Szia.

Nincs más tippem, mint vedd fel a kapcsolatot bagolyban Wolf Black gazdával. Biztosan szívesen segít. Farmnév: (WF)Glopers

11. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Sziasztok! letöröltem amit már feltelepitettem, most ismét megcsináltam, végre 10 perc pörgés után kinyitotta a farmot, de csak 15 x 10 cm-es keretben van benne a farm. Hogy lehet ezt nagyitani, vagy igy marad, mert akkor szemüveggel nagyon nehéz lenne játszani.

12. Othep

13. törpevízmű!

törpevízmű! Fórum-zöldfülű

Sajnos az enyémbe sincs jelszókezelő,elég volt a régit megnyitni,vagy a farmnév első betűt beütni,

krimhildus kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Elvileg magától kéne frissülnie a kliensnek.
    Illetve nincs infónk arról, hogy nem így kéne lennie.
    Ha ez nem történt meg, töröld le a régi verziót a gépedről, és telepítsd újra.
    Azután így fog működni:
    Bejelölöd, hogy emlékezzen az adataidra. Beírod a nevet és a jelszót, majd amikor megkérdezi, hogy akarsz-e beállítani elsődleges jelszót, kattints a NEM-re. A következő alkalommal, amikor belekattintasz a név mezőbe, bal oldalt látod a nevedet, válaszd ki, és beléphetsz.
    Az elsődleges jelszó akkor kellhet, ha többen használják ugyanazt a gépet, így meg lehet védeni a farmokat az illetéktelenektől.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/#post-1154092

15. adri121100

adri121100 Utánpótlás-írogató

Mobilról vásároltam farmaranyat de nem kaptam meg. 105 db. Unity-vel játszom.A pénzt levonta. El úszott a pénzem?Segítene valaki.Köszi.

16. Othep

Szia.

Játékből ki- beléptél?
    Flash-verzióban, másik böngészővel megnézted?
    Visszajelzést (sms-t) kaptál a vásárlásról?
    Kaphatnék farmnevet, ID-számot?

17. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne,nálam a hajótöröttek szigetén egy lila kocka zavarja a kilátást, ez direkt vagy csak ott felejtett,apróság??? Megnézitek? ID:13085312 köszönöm

18. Othep

Szia.

Ha Unity-ben játszol, ilyen pinkesedés előfordulhat, főleg újabb dekorok esetében.
    Lépj ki-be a játékból.

19. pilu007

pilu007 Fórum-zöldfülű

Nos, letöltöttem a klienst, szinte használhatatlan ... nem nyit meg területeket, lassú, és az animációk bekapcsolása után sem mutat mindent rendesen, van olyan fa és ól is amin nem látható hogy kész van, azaz aratható. A böngészőből futtatható unity verzió szintén használhatatlan, lassú, akad, és szintén végig kell nézni egyesével mindent mivel nem látható, hogy beért a termés. A flash verzió mint mindig most is kiválóan működik ... remélem a megszűnése után már sikerül a két új lehetőség közül legalább az egyiket olyan állapotba hozni, hogy használható is legyen. Talán 5 éve nyomom ezt a játékot napi rendszereséggel, de ez a mostani helyzet szerintem kritikán alóli.

20. Othep

Szia.

A Unity-vel kapcsolatos visszajelzéseknek itt a helye:
    Unity alapú játék csevegője

Azonkívül e sorokat is figyelmedbe ajánlom:
    A kliens segítségével se jobb a játék futtatása. Mit tehetek hogy jobb legyen?
    A játékbeállításokban a grafikai minőséget vedd le a legalacsonyabbra. Ezen felül, kapcsold ki az animációkat. Ezek sok erőforrást megtakarítanak, és ezeknek a beállításával lehetséges, hogy jobban fog futni számodra a letölthető kliens.
    Fontos, hogy a számítógépünk megfelelően legyen karbantartva, és ne legyen tele haszontalan programokkal az eszközünk, amik a háttérben csak az erőforrást igénylik, ezáltal a játéktól veszik el az erőforrást. Érdemes szakembert felkeresni. Amennyiben túlságosan régi az eszközünk, akkor sajnos már csak új eszköz vásárlásával van lehetőségünk orvosolni a problémákat, vagy hardver fejlesztéssel. Ehhez, szintén szakember segítségét kell kérnünk.

Természetesen reméljük, hogy a hibákat is kijavítják mihamarabb.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.