Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek!
    Természetesen megértem, hogy át kellett állni más alkalmazásra, mert a flash megszűnt.
    Úgy látom viszont, hogy az az idő, ami rendelkezésre állt másik platformra való átköltözésre, nem volt elég.
    Igazából nem tudom, hogy a programozók, számítástechnikusok akik evvel foglalkoznak, milyen szinten értenek hozzá, de a problémák nem nevezhetők kezdeti problémáknak , mert rengeteg idő volt az átállásra.
    Azt is tudom, hogy a flash -t nem lehet egy az egyben pótolni.
    A bosszantó, hogy nincs messze a jó megoldás, de mindig van valami gixer .
    Ma játszom először a platformmal, és nem is rossz, de a felhősor nem klappol egyáltalán. Nincs felhősor, csak 23 üres felhőcske.
    Továbbá a piac bár egyszerűbbnek tűnik a réginél mégis bonyolultabb,valamint az ajándékküldés is nehézkes a sötét grafika miatt.
    Jó lenne tudni, hogy megoldható e a problémák sora? (A többi játékostársam visszajelzései alapján is.)

Ha nem, akkor nem vesződnék tovább, mert a játék a szórakoztatásért és pihentetésért van, nem a bosszankodásért.
    A moderátoroknak minden tiszteletem, mert ők tartják a hátukat a hibák miatt a játékosok felé, de őszinteséget kérek.
    Jó lesz vagy nem lesz jó?
    Ha igen mikor?
    Muszáj pénzt költeni néha a farmunkásokra , farmaranyra,amennyiben igénybe kívánjuk venni a játék event és egyéb részeit.
    De miért költenék egy hibás játékra? Ami bosszant? ( Valószínűleg nem csak én gondolkodom így.)
    A választ előre is köszönöm!

bodocszs, Neni60 és babar.bandesz kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem tápot vásároltál ma reggel, hanem állatokat, 10 db-ot, a vásárlási idő: 2021-01-12-én 07:04:51 óra

kriszta70707 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia satya94!
    Ahhoz, hogy segíthessünk, vagy bármit is megnézhessünk, a játékos farmneve és ID száma kell, amit csak ő tud megadni.
    Jelen esetben te.
    A te evented ügyében nem tudunk semmit tenni. Ha nem találsz valamit, akkor első teendő frissítés, vagy ki- és belépés ajánlott.
    Remélem meg tudtad oldani a problémát.

4. Havasi_Gyopár

Szia KataMara!
    Ha annak idején csak amiatt töltötted fel a gépedre a Flash Playert, hogy tudjál Farmerama játékot játszani, akkor nyugodtan törölheted, mert a BP nem tér vissza a Unityről a Flash-re.
    Másrészt feleslegesen foglal memóriát, így elvéve azt, más fontos dolog elől.
    Amúgy is, tekintettel arra, hogy 2020.december 31. óta megszűnt a támogatottsága, csak feleslegessé vált programként foglalja a helyet, mert minden egyes dolog ami ezzel összefüggött elavulttá vált, és nem alkalmazzák.

KataMara és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. borosgazda720

borosgazda720 Utánpótlás-írogató

Érdeklődni szeretnék, hogy ha több farmon játszok, hogyan lehet átlépni a másikra?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Böngészőben ugyanúgy, mint eddig. Kliensben vagy lezárod, és újraindítod egy másik farm adataival, vagy indítasz egy második kliens ablakot a Szalma Palis ikonnal, és oda belépsz az másik farm adataival.

7. borosgazda720

borosgazda720 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. karmoscica79

karmoscica79 Fórum-zöldfülű

Azt kérdezném, hogy mikor lesz Unity? Vagy marad örökre a Kliens? Köszi.

9. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Ajjaj, hol jáááárt az eszem.... :eek:xD Köszönöm, hogy megnézted!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia csodabogár1!
    Mivel 6x1 napos eventről van szó, minden alkalommal, amikor az aznapi eventet elvégeztük, (aki megcsinálta), a program betette az elvégzett, azaz a kipipált gazdaköri feladatokhoz.
    És mivel ha végzett vele valaki ha nem, az a következő alkalommal már nem volt aktuális, így az előző napi mindig eltűnt a választékból, hiszen annak már lejárt a határideje.
    Harmadik küldetés nem volt teljesen megoldott általad.
    Hiányzott a 2. feladatból az arany és a gyémánt küldetés teljesítése (ebben volt a két keresett dekor a nyeremény, mint másodszori lehetőség a megszerzésre).
    A többi dekoráció nyereményt minden elvégzett feladat után megkaptad.

csodabogár1 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia zsóka56!
    Bár még nem jelent meg róla hivatalos közlemény, de a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a MAC-os alkalmazáson is.
    Reményeink szerint talán jövő héten már megtudunk részleteket, és talán biztosabbat is róla.

12. -BombadilToma-

Szia!
    A játék alapja a Unity. A farmot ezen a Unity alapon egy böngészőben futtathatod (firefox, chrome, edge, stb.). A böngészők - mivel elég szerteágazó feladataik vannak - erőforrás-igényesek, és a Unity-vel együtt próbára tehetik a régebbi gépeket. Ezért a BP csinált egy egyszerű böngészőt, amiből eltávolított minden felesleges sallangot. Ebben csak a farm tud futni (meg a fórum, ha az oldal aljáról indítod). Ez a kliens.
    Ha a géped bírja, használj egy böngészőt, és abban játssz. Ha nem, használd a kliens-t (ismét: az is egy böngésző, csak sokkal egyszerűbb).

13. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Mint irtam a klienst nem tudom letölteni, mert a MAC gépre nincs még. Ha kinyomom az x-et a letöltésröl, akkor meg fekete minden, betölt 100%-ra, mennek a barik, és utánna a nagy semmi :(. Ehez kérek segitséget. Köszönöm.

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ilyenkor a ki-belépés szokott segíteni.

ViVcSi0212 és tutitanya kedveli ezt.
  15. katolikus

katolikus Fórum-zöldfülű

A Flacht-t, bocsi ha rosszul írtam , hol lehet törölni? Köszi.

16. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Köszönöm szépen!

17. -BombadilToma-

Szia!
    A legegyszerűbben (Win10):
    Kattints JOBB egérgombbal a Start gombra, és a megjelenő menüben legfelül válaszd az "Alkalmazások és szolgáltatások" menüpontot. A megjelenő ablakban kattints az Adobe Flash Player elemre, majd az ekkor megjelenő Eltávolítás gombra.

18. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    A játék beállításainál
    Farm-beállítások-játékbeállítás.jpg tudtok módosítani ahhoz, hogy az az információs buborék ne cövekeljen le ott felül: Beállítások-egérkurzor-rámutatásra.png
    Ha ez "be" állásban van, akkor felül nem betonozza be magát az információs buborék, és nem takar learatandó dolgot, hanem követi az egeret, és bármire rámutatsz az egérrel, mutatja a megfelelő paramétereket.
    Ha "ki" állásban van, akkor nem követi az egeret, hanem ott fönt csúszkál jobbra-balra, és mutatja azokat a dolgokat ami fölött az egeret áthúzod.
    A legvégén "Mentés"-re ne felejtsetek kattintani.

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Minden kezdet nehéz, - és ez egy nagyon igaz mondás.
    Hidd el, hogy a BP-nek is az az érdeke, hogy mielőbb minden normálisan alkalmazható legyen, és meg is tesznek érte mindent, amit tudnak. Mindenhez idő kell.
    Aki a legelejétől itt van, ő tudja jól, hogy anno a Flash-nél is idő kellett ahhoz, hogy gördülékenyen játszható legyen a játék.
    A BP-nek nem érdeke a játékos vesztés.
    Türelem, türelem, és reménykedjünk a jobbulásban.

20. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyokm Az elöbb olvastam, átlehet menni a másik farmra éppen ugy mint mint Flash-nál.Próbáltam de nem sikerült.Kliensel játszom, mert at Unittyal nem tudok, mert nincs.Valaki a Modik közül legyen szives segiteni,hogy mit tegyek.Vagy talán nem jól értelmeztem.Köszönöm elöre is.

Megint -kata1939-vagyok. Probáltam egy másik letöltést, de az is szalma palis lett és nem lett belöle semmi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.