Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ordog1973!
    Amikor kinyitod a váza ikonnál ezt a menü részt, akkor az elhasználódó fülön kinyíló ablakban a szűrőbe írd be a "lád" szótöredéket (mert van amit úgy hoz, hogy láda, van amit ládák -ként) és megvárod, amíg az összes ládát megjeleníti, utána amikor már megvannak, akkor egyenként rákattintasz azokra, amelyeket ki akarod nyitni. Ne siess vele, nem lóverseny, nehogy olyan ládára kattints véletlenül, amit nem kartál kinyitni, vagy amelyikből nem mindet akartad nyitni. A mennyiség módosítható, csak oda kell nagyon figyelni.

ordog1973, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! Nem lehet belépni csak a birkákat mutatja, hiába lépek ki--be.

foresttom kedveli ezt.
  3. Rennna

Rennna Utánpótlás-írogató

Szia!
    Lehet hogy furcsa kérés, de a betüket világos alapon nem lehetne sötetebb szinüvel irni , mert részemről igy olvashatatlan.

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sokan vannak, akiknek a gépe nem megy a Unity /web verzióval, akkor a Unity letölthető kliensét választja.
    Próbáld meg te is.
    A lényeg, hogy csak egyszer (egy példányban) legyen letöltve, különben nem működik rendesen.
    A felhasználónév és jelszó rögzítéséről, mentéséről itt tudsz olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/#post-1154092

Lizikertje és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Aranylány

Aranylány Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok!miért kell a területek váltásánál és minden más aratásánál duplán kattintani?A postán se lehet normálisan ajándékot küldeni ,mindig ki-be jelölgetni nem jó.nem jó az egész :cry:

foresttom kedveli ezt.
  7. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Szia! Mikor lehet már rendesen aratni,hogy minden dekort.mert az oldal legfelső sarka nem aratható le a felugró ablak miatt,ami mutatja a növény érési idejét és a tapasztalat pontot. Az aranyfalefél fát nem tudom sehogy se learatni a főoldalon.Margareta5261 ID: 30644129

aranyos8 és foresttom kedveli ezt.
  8. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Köszönöm. de megprobáltam 6-8 ládacsomagot kibontott, azóta semmit, a főfarmra, az erdőbe sem enged fel. Nem tudom mit csináljak.
    vagy mit csinálok rosszul.

foresttom kedveli ezt.
  9. guruzoli

guruzoli Aktív író

Könyörgöm, megmondaná valaki, hogy mikor lehet normálisan játszani????? Mikor lesz vége ennek a katyvasznak!!!!!!! Ez már túrhetetlen!!!

foresttom kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia! Nálam is volt ilyen probléma, én úgy oldottam meg, hogy áthelyeztem a fát(fákat) és ólat tettem a helyére, s azt már lehet aratni, no meg az áthelyezett fát is.

11. foresttom

foresttom Járnitanuló

upload_2021-1-13_18-41-53.png

Ez megy egész nap !!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.1.21
  12. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a választ,probáltam kitörölni hogy áthelyezzem de azt sem engedi, azért írtam mit lehet ezen kívül tenni hogy aratni lehessen?

13. Bérci-farm

Bérci-farm Fórum-zöldfülű

Ennek a játéknak a kikapcsolodásról kellene szólnia, ehelyett egy ujabb stresszforrás. Játszhatatlan. A letöltött klienssel majd fél óra mindent learatni, az oldalon be se tudok lépni, mert csak pörögnek a virágok, meg a birkák tolják a talicskát. Dolgozó embernek munka mellett nincs ennyi ideje ezzel sz.rakodni. Arról nem beszélve, hogy sokszor melohelyen telefonnal tudtam belépni, de most már ott se lehet, azon se működik. Gratulálok a fejlesztőknek, hogy ezt tudták össze hozni bő 1 év alatt, amióta szó van a flash megszünéséről. Még adok egy kis időt, hogy javuljon a játék, de ha nem akkor több mint 10 év után befejezem. Erre a stresszre nincs szükségem.

yokas, valibori69, Zsu065 és 2 más kedveli ezt.
  14. piros53

piros53 Fórumlakó

Én mindent megpróbáltam átállitottam a felbontást változtattam a ZOMMOT de akárhogy variálom kb 2miliméter kellene ahhoz hogy meglegyen a játék alja pl:a szomszédokat tudjam lefele lapozni
    van esélyem rá hogy változik vagy marad ez így ???

15. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

A világítótorony területen levő "Agancsra aggatva" dekor nem aratható, mert útban van az állapotjelző sáv. Áthelyezni sem tudom a dekort.
    A kerge kertben az "édes dal" van ott, ahol az állapotjelző sáv. Mivel a sáv nem mozdul, a dekorelem nem aratható.
    Gazda: Csokisüti ID: 7335529

Utoljára szerkesztett: 13.1.21
    aranyos8 kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia Margareta5261 és Csokisüti!
    A játék beállításainál kell módosítanotok az egérrel összefüggő kapcsolókat, és akkor megszűnik ez a probléma:
    Farm-beállítások-játékbeállítás.jpg

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Az, amit te itt művelsz, az is tűrhetetlen.

Megmondom: 3 év múlva. Ez megfelelő válasz?

Mégis mit vársz és kitől? Ki lát a jövőbe?
    Úgy hisztizel, mint egy óvodás. Közben egy csomó játékos képes normálisan játszani. Igen, vannak hibák, de nem katyvasz.
    Ha nálad az, akkor tegyél ellene.

Az, hogy te mikor és miért fizetsz, vagy fizettél, az nem jogosít fel erre a stílusra.

Igen, töröljük a semmit mondó dühöngésedet, mert nem tudunk segíteni neked.

Senki nem mondta, hogy zökkenőmentes lesz a játék. A Bigpoint munkatársai pedig a játékkal foglalkoznak, eszükbe sincs a te vagdalkozásodra válaszolni. A magyar moderátorok pedig azoknak segítenek, akiknek tudnak és akiknek lehet.

Bízom benne, hogy ez megfelelő válasz számodra és abbahagyod az ámokfutást a fórumon. Ha nem megy egyedül, akkor majd én segítek.

18. Pirosszka1

Pirosszka1 Fórum-zöldfülű

Szia ! Szeretnék újra játszani, eddig inaktív voltam. Problémám az,hogy elfelejtettem a játékhoz regisztrált email címem jelszavát.Szeretném módosítani az email címemet,de nem tudok belépni a fiókomba. Adatok:Tigris03;12227146;Régi email címem amihez nem tudok hozzáférni: ***. Új email címem: *** Sajnos a gmail nem segít,mert megszünt a fiók regisztrációkor megadott telefonom és a regisztrációs mail fiók sem létezik.Segítségedet megköszönöm.Szia !

Személyes adataidat nem szabad itt nyilvánosan meghirdetni! A Te érdeked, hogy ezek az adatok titokban maradjanak!

19. Havasi_Gyopár

Szia Pirosszka1!
    Kérlek írj a játék Supportjára.
    A Supportot így találod meg:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort. Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időt is igényelhet.

20. guruzoli

guruzoli Aktív író

:cry::cry::cry::cry:

Köszönöm, hogy Te legalább válszoltál! Ha nem is is tetszik, amit leírtál, de legalább nem töröltél. De hidd el, hogy ennyi év után, idegesítő, hogy hetek óta nem lehet normálisan játszani. Bocs a stílusért!

Utoljára szerkesztett: 13.1.21
    valibori69, Kuzdern és BackOffice kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.