Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia potyi120!
    Kollégám megtalálta az elveszett konfetti ágyut.
    Egy ki-belépést követően nálad is látható lesz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Vásárlással kapcsolatban lenne kérdésem. A telefonra küldött sms-en kívül még egy biztonsági kódot kér. Ezt hol találom?

3. hokipracsmanó

hokipracsmanó Fórum-zöldfülű

Köszönöm, a megvettel együtt 5 db-nak kellene lennie .

4. Havasi_Gyopár

Szia hagnes534!
    2021.01.01.-től érvényes, a bankok az internetes vásárlási folyamat módosítására új szabályozást hoztak létre, amiről értesítést küldtek az ügyfeleknek az internetes bankfiókjukba, vagy postai úton levél formájában tavaly decemberben:
    „Az internetes vásárlás jóváhagyása az alábbiak szerint fog történni:
    1. Az érintett internetes kereskedőknél, a kártyaadatok megadását követően egy változó és egy állandó kóddal tudja a tranzakciót hitelesíteni.
    2. Változó kód: a banknál rögzített mobiltelefonszámra SMS-ben küldi a bank az 5 jegyű Internetes Biztonsági kódot.
    3. Állandó kód: telefonos banki szolgáltatáshoz [XXXX Telefonbank] kapcsolódó PIN-kód. Egyes bankoknál ez 3 jegyű, másoknál 4 jegyű, ezt a banktól korábban megkapott kód megváltoztatását minden banki ügyfél saját maga állítja be magának.
    Tekintettel arra, hogy sikeres hitelesítéshez mindkét kód egymást követő megadása szükséges, a Telefonbank PIN-kód ismerete (általában 4 jegyű) nélkül nem lehetséges tranzakciót kezdeményezni azon kereskedőknél, amelyek az oldalukon a tranzakció hitelesítését megkövetelik.
    A meglévő Telefonbank PIN-kód megváltoztatható a bankok internetes szolgáltatási felületén. Ezt a vásárlás megkezdése előtt kell elvégezni, hogy meg tudjuk adni, amikor a vásárlás során kérik.”

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. potyi120

potyi120 Aktív író

Válaszodat köszönöm szépen.

6. Havasi_Gyopár

Szia hokipracsmanó!
    Igazad van, és meg is van az 5 db.
    Ugyanis 1 db a Bölcs Tölgyön van, beadva a Legendába, 4 db Panni pedig területekre van kihelyezve: farmon, szédült szántón, erdei tisztáson, és esőerdő területen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. erzsebett68

erzsebett68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma reggel 5 óra 30 perc körül kikevertem az utolsó konfettiágyúmat de nem tudtam leadni,ezért kiléptem a játékból,majd visszaléptem és eltűnt.Kérem a segítségeteket! ID 54347650 erzsebett68

8. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok ! Levettem a felhősorról a "természetfeletti kézbesítés" dekort. nem tudom hova tettem ki. Nézzétek már meg légy szíves !

Kuzdern kedveli ezt.
  9. mzsuzsa0406

mzsuzsa0406 Járnitanuló

Sziasztok! Ma reggel kb 6 óra 50 körül megpróbáltam beadni az utolsó konfettiágyúmat, de nem sikerült. Ezért kiléptem a játékból, majd újra beléptem és eltűnt. Tegnap este legalább így működött: beadtam a konfettiágyút, kiléptem, beléptem és akkor rendben volt.Köszönöm ha tudtok segíteni. ID: 27083665.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ahogy látom megoldódott a problémád.
    Legközelebb Kérlek írd bele a hsz-edbe egy szerkesztéssel legalább, hogy tárgytalan, ne keressük össze-vissza mindent, miközben megoldódott már.

11. |Tamás|

Szia!

Név? User ID?

Boccio71 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Egy ki és belépést követően most már jónak kell lennie.

13. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Ajaj, sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az előbb leadtam a konfetti ágyúmat, egy barna kalapot szerettem volna. Nem sikerült. Kiléptem, beléptem, konfettiágyú eltűnt, nem kaptam meg a barna kalapos ajándékomat! Köszi-köszi!

mrsdomino ID: 14958061

14. |Tamás|

Szia!

Egy ki és belépést követően most már jónak kell lennie.

15. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors segítséget, most már meg van! :)

gerendaimarika kedveli ezt.
  16. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Meddig fog még tartani, ez a ki-be lépés egy kicsit már unalmas, és dühítő így a játék!

17. synde067

synde067 Utánpótlás-írogató

A supportra miért nem lehet elküldeni a megírt panelt?nem látszik elküldő gomb.

18. synde067

synde067 Utánpótlás-írogató

A konfetti ágyúm eltünt,ezt szerettem volna jelezni,de ezen kívűl is van rengeteg probléma.nagyon gondolkozöm rajta,hogy befejezem 11 éves munkám.ez már nem kikapcsol,csak idegesít

19. |Tamás|

Boccio71 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

Kérlek mutass róla képernyőmentést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.