Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mzsuzsa0406

mzsuzsa0406 Járnitanuló

Köszönöm, most jó :)

2. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Szép napot kívánok mindenkinek . Össze gyülytötem a répásalma csatnira az arany pengőt ha meg veszem kell -e valami feladatot csinálni . Miért ugrik föl állandóan a termő föld minden mezőn .

Köszönöm szépen a választ .

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem igazán értem a problémádat, megpróbálnád részletesen elmagyarázni?

4. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Kedves Tamás . Van 200 arany pengőm meg szeretném vásárolni répás alma csatni receptet és van -e hozzá feladat .

5. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ma reggel a Hírek felületről kaptunk 2 kitehető ajándékot, ami a 2 kisebb farmomra rendben megérkezett, köszönöm. A 2 nagyobbra megjött a "bámulatos szülinap", de nem kaptam meg a "születésnapi keringő"-t.
    Bonzó1945 ID17508698 és
    Cincilke ID42602495 a 2 farm azonosítója. Kérem, hogy nézzetek utána. Megpróbáltam frissíteni, törölni az előzményeket, kilépni és újra belépni, de nem vezetett eredményre. Előre is köszönöm!

6. |Tamás|

Farmaranyért lehet megvásárolni a receptet. Utána bekerül a lekvárfőző mesterség 4. szintjére a recept, és tudsz gyártani saját magadnak répás-almás-csatnit. Ehhez feladat nincs, viszont jelenleg egy nagyon fontos termék a játékban a növénytermelés hozamának növelésére.
    Fontos kiemelni, hogy lekvárfőző 4. szintjére kerül a recept. Megveszed, de amíg nem vagy azon a szinten, nem tudod előállítani.

Havasi_Gyopár és borbala70 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia

Bámulatos születésnap - Ma vehető át a hírek ablakban, mint egy ajándék
    Születésnapi keringő - eventnyeremény (Szülinapi banzáj 2021 eventben)

8. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a választ. Nem gondoltam, hogy azért nincs, mert már a felhőn csücsül. A 2 kis farmon meg azért van meg, mert nem fejeztem be az eventet. Elnézést kérek. Üdv. Bonzó1945.

9. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ :) Nagyon régen kész vagyok már az ötödik szintel :) További szép napot :)

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Időnként van gazdaraktár akció, amikor féláron veheted meg a csatni receptjét. Érdemes megvárni, hacsak nem sürgős valamiért.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a sajátraktárban a fadoboz, váza ikon a különlegességek és elhasználódó dolgok vannak, nem lehet e úgy meg csinálni mint régen volt hogy a fadobozokat ki lehessen nyitni anélkül hogy ne szédüljön be az ember? :mad::p
    Nagyon rossz így!

Köszönöm

Gazda: erdőhegyi
    ID: 3462829

12. |Tamás|

Szia!

Rengeteg hibajegy le van adva, fejlesztők dolgoznak rajta, hogy minél jobb legyen a játék, és minden úgy működjön mint régen. Türelem.

fcsilla, Boccio71 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Szia Tamás! ezermillió bocsánat, korán reggel volt

Név : Boccio71
    User ID : 21211759 ©

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Boccio71!
    Tamás kollégám megcsinálta neked.
    További jó játékot!

Boccio71 kedveli ezt.
  15. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Nagyon köszönöm Mindkettőtöknek.:inlove:

Update : megnéztem a felhősort, de sajnos most az -ugrópók , Kisértő kép tűnt el.
    plusz egy nagy kitehető ....
    Ránéznétek majd ?

Név : Boccio71
    User ID : 21211759

Utoljára szerkesztett: 26.1.21
    Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. zsu777

zsu777 Utánpótlás-írogató

Kedves Adminok!
    Sajnos tudom, hogy mindent metesztek, de egyre több a nehézség a játékban, mindegy, hogy a klienst használom vagy a webes felületet.
    a farmaranyfámat nem tudom learatni, csak, ha aratógépet használok, próbáltam áthelyezni, de azt sem engedi.
    kérek segítséget és kompenzációt.
    köszönöm

17. Havasi_Gyopár

Szia zsu777!
    Miért nem tudod learatni a farmaranyfádat? Mi akadályoz meg benne?
    Nálam kézzel is, géppel is simán megy a learatása. Milyen segítséget kérsz/vársz ehhez?
    Kompenzációt milyen alapon kérsz?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. zsu777

zsu777 Utánpótlás-írogató

A hangnemet azért kifogásolom :(
    Ha szednétek kézzel, akkor tudnátok, hogy a felső terülertzekről sem engedi mindig leszedni pl. a főfarmon.
    nem tudsz úgy rákattintani kézzel, hogy leszedje
    de adok jelszót, ha leszeded, nobel díjat adok

19. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy más is jelezte e azt a hibát,hogy az egér össze vissza szalad?Átvált virágra és elszalad minden felé.Tudok e én valamit tenni vagy a játék hibája? Köszönöm a választ. Szép napot kívánok

20. Havasi_Gyopár

Szia zsu777!
    Semmi bántó nincs abban, amit kérdeztem, inkább elgondolkodtató, hogy vajon miért is: "Miért nem tudod learatni a farmaranyfádat? Mi akadályoz meg benne?"
    Ugyanis a beállításoknál van egy kapcsoló, aminek a "ki" állása meggátolja az egyes farmterületeken lévő dolgok learatását, mert fönt bebetonozza magát az információs buborék.
    Ezért kérdeztem, mert ezek szerint nálad nem "be", hanem "ki" állásban van az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" kapcsoló.
    A játék beállításainál ellenőrizd az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" kapcsolót a következők alapján:
    Beállítások elérése:
    Amennyiben a játék beállításoknál az Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra kapcsolód "be" állítású, akkor nincs takarásban felül semmi, mert ha bármi fölé húzod az egeret, akkor annak a dolognak a paramétereit mutatja, azaz követi az egér mozgását.
    Ha ez a kapcsoló "ki" állásban van, akkor helyileg fent bebetonozza magát a jelzés, nem követi az egeret, de viszont amit eltakar, azt nem mindig tudod kézzel learatni, hacsak nem 2*2 méretű, és akkor valamelyik sarkánál oda tudsz kattintani a learatáshoz.
    Próbáld ki, neked melyik szimpatikusabb. Nekem "be" van kapcsolva már évek óta, de az egy dolog, ahány ház, annyi szokás.

Az ablakból való kilépés előtt a "mentés" -re feltétlen kattints rá.
    Isten őrizz, hogy bárkinek is megadd a jelszavadat, ugyanis sajnos nemrégiben is volt valakinek a farmján illetéktelen behatolás.

Koppi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.