Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. laraa10

laraa10 Fórum-zöldfülű

ez ABC??? :cry: A-z ig az biztos :D

Csatolt fájlok:

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek alaposan takarítsd ki a gépedet, és azután nézd meg, hogy ugyanebben a sorrendben látod-e, ugyanezekkel a beállításokkal?
    upload_2021-2-4_16-30-45.png

Teljesen felesleges dolog szítani a hangulatot.
    Sajnos valóban vannak még hibák a játékban, a javításuk folyamatosan zajlik, de azt ne várja el senki, hogy a BP tartja karban a gépét.
    Kérjük az együttműködésedet, a meglévő hibák javítása kivárása ügyében pedig türelmet kérünk.

3. hun1021

hun1021 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy az a sárga mutató sáv ami fent mozog,hogyan lehet kikapcsolni (elfelejtettem már), mert a világítótorony területen ha kézzel aratok nem tudom leszedni a farmaranyfát,mert pont eltakarja. hun1021 ID 17609392

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A farmbeállításoknál, az egyéb beállítások, legyen bekapcsolva az Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatással opció.

5. hun1021

hun1021 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a gyors választ,így már jó.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  6. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Kíváltottam érmeszámolást.de nem kaptam-Érmét levonta. Gazda: ditrich54 ID: 12021909. Elöre is köszi

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Az érmeszámolás dekor a menüdben van.
    Ha nem találod, használd a kereső funkciót, és ügyelj arra hogy a minden fül legyen kijelölve.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. 435345

435345 Junior szaki

Szép estét kívánok!
    Gazda: 435345 ID: 56546253
    Előre bocsánatot kérek, ha én voltam megint figyelmetlen.

Tegnap délután sorban indítottam a tenyésztéseket a kókuszdió miatt. Totál úgy emlékszem sikerült egy Szilaly bikát kitenyészteni, még örültem is neki, mert kell az egyik feladathoz.
    Később visszaléptem a telepre, és nem találtam a szerzeményt.
    Türelmes voltam a rendszerrel, többször ki- és beléptem, de máig sem került elő.
    Kérhetek egy kis segítséget, hogy mit néztem félre? Nem sürgős, ráér majd ha lesz kapacitás.
    Köszönöm. 435345

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A kollégám ellenőrizte a tegnapi tenyésztéseidet, és megállapította, hogy nem volt szilaj bika a tenyésztett állataid között a tegnapi napon.
    Sajnos, van ilyen, hogy az embert megtévesztik az emlékei, de a panel nem tud mást mutatni, csak azt amit kitenyésztettél, és az nem volt köztük.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. 435345

435345 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm, bár kicsit szomorú vagyok.
    További nyugodalmas jó éjszakát, jó játékot. 435345

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Mandi58

Mandi58 Járnitanuló

Szeretnék segítséget kérni. Az alkimista 3. szintjén a gyógykenőcsöt nem tudom gyártani, mert nem jelennek meg a hozzávalók, így nem tudom elindítani a keverést. Nem mai a probléma, az előző eventkor romlott el, amikor a Baha ültetvényre már nem sikerült kikeverni. A Klienssel játszom, elég jól működik. Nem sürgős a megoldás, de jó lenne, ha találnánk rá megoldást. Köszönöm.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventablakban jelöld be a jobb oldali kis négyzetet (képen a 7. pont). Ha ennek ellenére sem jönnek elő, akkor vedd vissza a nagyítást 100%-ra.
    Szia!
    Egy kis váltogatás a műhelyek és a szintek között elő szokta hozni.

Kuzdern és Flowers66 kedveli ezt.
  13. kikike02

kikike02 Junior szaki

Szervusztok!
    A Gazdaköri feladatok közül az "Oroszlán szeme" hányas szinttől érhető el? Én 97-es szinten vagyok és nem jelenik meg a feladatok közt.

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A 110 -es szinttől érhető el

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Sziasztok, Szerintem véletlenül elköltöttem 300 farmaranyat. Nagyjából annyi hiányzik. Tudtok segíteni, hogy mi lehetett az utolsó néhány farmaranyos tranzakcióm? Köszönettel: Pocokland

16. Dörmi33

Dörmi33 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Learattam a Valentin napi naptárt, de nem találom az ajándék titokfákat!
    Megnéznétek?
    Üdv: Zutymó33 ID: 28060706

Csatolt fájlok:

• Kép.jpg
      Kép.jpg
      Fájl mérete:
      103.4 KB
      Megtekintések:
      58
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Farmos fa, ott keresed ? ki-belépés ?

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Dörmi33

Dörmi33 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Ki-belépés után megkerült.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. kikike02

kikike02 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Zsóka19680118

Zsóka19680118 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Lehet , hogy rossz helyre írok . A telefonra leszerettem volna tölteni a játékot , de egyik sem ez volt . Vagy más mobilra ? Köszönöm a választ !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.