Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. halak

halak Junior szaki

az id:9392660 Adok:Szerelmes levelek maximumon Kérek: virágos dallamok
    Köszönöm!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a helyesbítést.
    A cserélt tárgyadat megkaptad, nem keresed már?
    Erről ugyanis nem írtál....

Kuzdern kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mi lehet annak az oka, hogy a bagoly levelezésbe nem tudom a kijelölt szöveget beilleszteni? A küldendő szöveget egy World dokumentumba írtam. A kijelölés és a másolás ott működik, de a bagolynál se a Ctrl+C; se a Ctrl+V vagy a beillesztés nem működik. Azon szomszédaimnak szeretném az új kódot megírni, akik keveset olvassák a Fórumot

4. Othep

Szia.

Az az oka, hogy még jócskán a flash idejében sokan spam-elésre használták a baglyot, ezért a másolás funkcióját letiltották.
    Tedd ezt: állj a másolandó szöveg mögé.
    Nyomd meg a CTRL billentyűt, aztán az A-t.
    Ezzel a szöveget kijelölöd.
    Lehetőleg csak a kód legyen szövegként, mert az egész szöveget kijelölöd vele.
    A CTRL-t tartsd nyomva és nyomd meg a C-t is.
    Ezzel kimásolsz.
    És CTRL+V-vel pedig bemásolhatod az egyes levelekbe a kódot.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Cserenap, ajánlat kezelése. Ha keresek egy egyéb kategóriát, ezt jelen ismereteim szerint csak úgy tudom megtenni, hogy egyenként végiglapozom a 100 valahány lapot, és közben próbálom felfedezni, a keresett elemet. Ez iszonyatosan nehézkes és lassú, szinte kifolyik az ember szeme, ráadásul fix sorrend sincs, vagyis szinte minden megnyitásnál más lapon van az elem, és persze névsorba sincs rendezve.
    Nincs a keresésre ennél korszerűbb módszer?

Másrészt azt is észrevettem, hogy a januári átállás óta ha bárhol keresek egy tárgyat (fát, ólat), akkor lapozás közben a lista egyszer csak random fogja magát, és visszaugrik az elejére. Ennek vajon mi az oka?

6. Othep

Szia.

1. Sajnos, nincs.
    2. Írd be a keresőbe a keresett tárgy pontos nevét, vagy nevének részletét, és nem lesz gondod az ugrálással.

Nem tudjuk, miért van.
    A hiba ismert, de valószínűleg még nem értek oda a hibajavítással.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!A feladatok és megrendelőkre kattintva,szürke ablakok jönnek elő.Nem tudom beadni a romantikus rózsát.Mi a teendő?Köszönöm a segítséget.

8. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia! Köszönöm a választ! DE! A gépem nem gyenge, nem régi, a Jézuska hozta és odafigyelt, hogy mit hozzon! A CCleaner magától bejelentkezik naponta, ez sem lehet gond. Csak borzalmas, amikor eventnövény helyett valami mást rakok le, mert épp nem tudom hol ugrál az egerem, önállósítva magát. Aztán meg megy az egész földestől a kukába, hogy tudjak eventgazt lerakni. Azért köszönöm!

9. Othep

Szia.

Végezz el kérlek egy géptakarítást.
    Ha nem oldja meg a helyzetet, akkor kérek ID-t, farmnevet.
    Hozhatnál egy képet is, hogy pontosan mit látsz.

10. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Sziasztok!
    Kaptam egy dekort ajándékba (szerelmes levelek maximumon) de sehol sem találom. A kapott ajándékoknál megjelenik, sehol máshol.
    Lennétek szívesek megnézni?

11. Othep

Szia.

Vezeték nélküli egérrel játszol?
    Nem lehet, hogy elemcsere esedékes?

Megjegyzem attól, hogy valakinek erős a gépe, még lehetnek rosszak a beállításai, amik a háttérben lefoglalják az erőforrásokat.
    Az az odafigyelős Jézuska átnézhetné ezeket is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-347#post-1130522 :)

12. Othep

Szia.

Lehet, hogy azért nem találod, mert Szerelemes levelek maximumon dekort kellene keresned.
    Esetleg ki is tehetted már valahová.
    Nem mellékes az sem, hogy farmnév és ID nélkül sehogyan sem tudjuk megnézni... :)

Kuzdern kedveli ezt.
  13. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Nem tudok olvasni:((( Az "E" betű "szerelEmes elkerülte a figyelmem:( Megvan, köszönöm szépen:)

Othep kedveli ezt.
  14. *Adamo*

*Adamo* Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    ha volt már kérdés, elnézést, nem olvastam még teljesen vissza
    az normálisnak tekintendő, hogy fa xxl fejlesztést nem tudok ajándékba küldeni? pl. most van a farmon egy majomnarancs xxl, szerettem volna ajándékba küldeni, de nincs a listán
    másik farmról pl. galagonya xxl-t nem tudtam küldeni
    köszi, ha válaszoltok :)

15. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Ezt a képet látom.ID 35015551 KUNCZE.Köszönöm.

Csatolt fájlok:

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Kevertem 4 kosarat, lezavartam 3 kosarazást és 1 beragadt. Kiszürkült a biléta és nem moccant.
    Gondoltam frissítek, nem jött be.
    Kiléptem a Játékból...majd visszajöttem és addigra már 0 kosarat mutatott, de nem kaptam vissza azt az 1 beragadtat.
    Nem olyan nagy veszteség ugyan, csak bánt a dolog. Egyszerűen lenyúlta a rendszer.
    ID 17621761

U.i.: Közben visszakaptam. Köszönöm...

Utoljára szerkesztett: 14.2.21
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Előfordul, majd javítják. A városban a középső zöld tetős épületre kattintva elérhető a gazdakör és a megrendelők is.

Othep kedveli ezt.
  18. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    Keresek 3 kitehetőt, mert így nem tudom aktiválni a felhőt, de nem találom. Segítséget szeretnék!
    Mokoro76 ID:23373103

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amíg jön valaki, aki tud Neked segíteni, konkretizáld a kérdést: melyik felhőről, és milyen dekorokról van szó pontosan...

Rebcsok kedveli ezt.
  20. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Jaj, bocsánat, a dekorok nevét nem írtam le.
    Érzelmes piknik,
    Hopp, százszorszép,
    Bűvös nyuszi.
    Kedvenc farmerünk felhősor 2, erről hiányzik
    Mokoro76 ID:23373103

Utoljára szerkesztett: 14.2.21
    Rebcsok és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.