Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia kati7804!
    Kérlek végezz egy-két ki-belépést. Vagy indítsd újra a számítógéped.
    Ha ekkor sem kerülnek elő a felhőid, akkor esedékes egy alapos takarítás CCleanerrel, mert felhők nem (sem) tűnnek el, hisz azokat még törölni sem tudjuk, még véletlenül sem.

2. Havasi_Gyopár

Szia bence66!
    A kollégám megnézte, és megállapította, hogy a kúriában találod, a farmnév és ID szám fölött.

bence66 kedveli ezt.
  3. bence66

bence66 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. csibe6666

csibe6666 Utánpótlás-írogató

Hello! Mióta frissítették / VAGY ÚJJITOTTÁK/, azóta Nekem belassul. Kilépek-belépek alig megy a játék! Nagyon idegesítő lett! Már gondolkodom abbahagyom, pedig 182 szintnél járok! Valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!

5. Havasi_Gyopár

Szia csibe6666!
    Javaslom a Unity csevegő olvasását. Ott igaz, hogy panaszok is vannak, de nagyon sok jó ötletet és tanácsot is megismerhetsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

6. csibe6666

csibe6666 Utánpótlás-írogató

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. cicus95

cicus95 Utánpótlás-írogató

Nagyon szeretném ha segitnél rajtam mivel több farmom van és soha nem tudom,hogy hl vagyok .Ha lehetne azt
    kérni hogy farm aljára nevet meg az ID számot.Előre is köszönöm ,hogy zavarta ID10310439 95cicuska

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tervben van a kliensben, a korábban megszokott farmkeret bevezetése.
    De addig, csak a farmbeállításoknál lehet a kliensben megnézni, mely farmon is vagyunk éppen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. cicus95

cicus95 Utánpótlás-írogató

köszi szépen akkor várok.

10. -csimbi53-

-csimbi53- Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek! Lenne egy hatalmas kérésem. Megtudjátok nekem nézni, hogy tegnap este 22 óra után és ma reggel 7 óra között mikor történtek belépések a farmomra?
    Ugyanis ma reggel, amikor beléptem a trópusi malomban valaki elindított három olyan táp keverést, amiből 1000 felül van a raktárban, illetve a ládákat is kinyitotta.
    Többször próbáltam már jelszót változtatni, de valami miatt a válasz link nem érkezett meg az e-mail címemre. Ma megint megpróbálom megváltoztatni, nagyon remélem összejön.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
    ID számom:12192998

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

2021-02-16 21:56:18-kor kijelentkeztél
    utána 2021-02-17 06:41:48-kor léptél be és 2021-02-17 06:52:44-kor léptél ki
    Utána pedig 2021-02-17 07:02:37-kor léptél be.

Malom - mi került indításra? esetleg annak a dátumát is meg tudom mondani, hogy mikor lett betéve.

Elképzelhető, hogy fekete listás az email címed, ez ügyben keresd fel a supportot, ott le tudjuk ellenőrizni.

-csimbi53- kedveli ezt.
  12. -csimbi53-

Majom, tukán és krokodil táp keverés lett elindítva.

13. |Tamás|

Tegnap délelőtt lett indítva mind a 3, pár másodperc különbséggel 2021-02-16 10:28:46

Ott 2021-02-16 09:46:35 - 2021-02-16 10:30:41 között voltál belépve

Keresd fel a Supportot, ott megnézzük az email fekete listát, vagy keresünk rá más megoldást.

-csimbi53- kedveli ezt.
  14. -csimbi53-

Köszönöm szépen a gyors választ. Mindenféleképpen írok a supportnak, ugyanis tegnap ebben az időpontban nem is voltam itthon :)
    Már csak egy kérdésem lenne, melyik témakört válasszam a supportnál?
    Ne haragudj, hogy ilyenekkel zaklatlak, de még nem volt ilyenfajta problémám.

Utoljára szerkesztett: 17.2.21
  15. |Tamás|

Általános témakör teljesen jó.
    Mindenképp írd le a problémádat, és írd meg, hogy a farmodhoz regisztrált email címen keresed a mailt, és az pontosan mi.

CSP logodra azért gyors ránéztem, ki nem pakoltak szerencsére ha illetéktelen volt.

-csimbi53- kedveli ezt.
  16. -csimbi53-

Szuper vagy! Hálás köszönet máris megyek írni. :) <3

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nincs nyitva az eventes csevegő.... Romantikus Randevús;)

18. |Tamás|

Szia

Köszi, most már nyitva van.

jófarmerlány és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Tamás! Nem tudom, hogy miért nem működik sok minden a farmomon. Pl. Van sok munkás kuponom, nem tudom felhasználni, a farmomról nem tudok belépni a fórumba stb. Kérlek segíts.
    Üdv:Anyóca42

20. |Tamás|

Szia!

Ki kellene takarítani a gépedet, illetve meg kellene próbálni másik böngészőből.

dalmata10 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.