Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 2006Anna2006

2006Anna2006 Fórum-zöldfülű

Köszi. Meglettek.

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban kérnék segítséget, hogy tudom a Füvészkertben lévő fák megnevezését kitalálni, mert a grafikájukról nem mindegyiket ismerem fel és az egérkurzor rámutatására nem írja ki. Az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" be van jelölve a Játékbeállításoknál. Köszönöm a segítséget!

rjolka kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az "Eszköztippek mutatása" opciót kapcsold be (bal oldalt legalul, görgetni kell hozzá).

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

22:14-es infó szerint javították a Te farmodat.

5. |Tamás|

Szia!

22:14-es infó szerint a Te farmodat javították.

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm szépen válaszod! Nem szeretném rabolni az idődet, de azt sorolnám fel ami nincs bejelölve : 1; Ajándék mutatása felugró ablakban 2; Kattintás hangeffekt a farmon végzett műveleteknél (pl. aratás, vetés) 3; Tűzijáték animációjának aktiválása. A jobb oldali beállításoknak mennyi köze van hozzá azt nem tudom, de ott csak az ötödik és a hatodik nincs bejelölve.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Megnéztem magamnál, és nálam sem mutatja (Vadaskertben). Így ez vélhetőleg egy hiba.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. dixi1963

dixi1963 Fórum-zöldfülű

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elkeseredtem. Klienssel játszom, mert az unityt nem bírja a laptopom. Ez nem igazán volt baj, de most a szédültöt kéne átrendeznem, ezért vettem meg a prémiumot. Most 5-ször próbálkoztam a mentéssel, hogy a füvészeket ne kelljen emlékezetből (hm :D) visszaraknom.
    Ennyiszer dobott ki. Pedig ez az egy fontos a prémiumból. Kérlek, nézzetek rá! Hogy tudok vele menteni/visszarendezni? Vagy a klienssel nem használhatom a prémiumot?

mimineni ID 10641913

Utoljára szerkesztett: 19.2.21
  10. ditti1963

ditti1963 Utánpótlás-írogató

dixi1963 ID: 25741812
    Beadott növényeim eltüntek amit tegnap beadtam ,

11. |Tamás|

Szia!

Hiába írod meg negyed óra különbséggel, ha nincs itt senki, akkor nem fogsz választ kapni...
    A farmod adatait továbbítottam, hamarosan javítják.

12. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. A kliensel játszadozom, az unityal nem is tudnék, mert nem lehet bemenni, amióta a kliens meg lett .Az Unityban volt Valdemár, mert játszottam vele, de a kliensben nincs. Kérdésem , itt soha nem lessz Valdemár?Kérek szépen választ. Köszönöm.

13. |Tamás|

Szia!

Valdemár továbbra is mini event jellegűen jelentkezik, az csak először volt, hogy volt, azóta várni kell ugyanúgy mint egy nomrál mini eventet.

14. liver98

liver98 Fórum-zöldfülű

Üdv Mindenkinek!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a tiki-totem műhelyt, hogy tudom megszerezni? Már van tukán odúm és a piacon is tudok venni totemet illetve a megrendelők is kérik, viszont nem tudok csinálni a műhelybe, illetve cserélni se tudok. Már próbáltam elcserélni egy ólat rá, az ólam el is tűnt, viszont a műhelyt nem kaptam meg.
    Ha valami hiba az okozója, az ID-m: 10667010
    Előre is köszönöm a választ!
    liver98

15. Pircsus

Pircsus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! El nézést a zavarásárt. El tűntek a tegnap dél után beadott event növényeim, legalább is a játék sávban nincsenek benne. Pörgettem 100%-kos bónuszt is aminek még tartania kéne. 3-farmmal játszom, nem tudom melyiken pörgettem ki. Pircsus ID:39935303 Pircsus64 ID: 40163740 nyestepista ID:42768670 Meg kérhetnélek, hogy utána néztek. Előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot kívánok!

16. |Tamás|

Szia!

Bónusz kapcsán lépj be a farmjaidra, ha olyan hosszúságut pörgettél ki, akkor ott kell lennie.
    Növény probléma melyik farmodnál van?

17. |Tamás|

Szia!

Tiki totem
    Termény pajtaértéke: 6.884

Tikitotem-műhely
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tukántáp, 3 db tukán
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]Tikitotem-műhelyTermény: 1 db tiki totem
    Érési idő: 22:00 óra
    Tapasztalatpont: 180 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2016. szeptember eventnyereményként- Ólválogatásban szerepelt.
    - Tök más testvérek gazdakörből szerezhető 1 db
    - A sziget hőse gazdakörből szerezhető 1 db
    - 2017. október eventboltból 1 db kiváltható
    - 2020. február Ólgőzös
    .

https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-861434

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nem javitottak semmit sem nálam, se Terrdora farmján, közel 1300db eventnövénnyel kevesebb van a MEGTERMELTNÉL.

Gazda: terrdora ID: 33192685 ugyanúgy nincs javítva, kb:
    Gazda: szivarvany20000 ID: 19473108 elérésén kéne legyek, azaz 3. kockán 1700 termény körül, de nincs annyi 1300-l kevesebb van, pedig a 4 pályát egymás után csinálom ugyanúgy, azaz egyformáknak kell lennie.

19. Pircsus

Pircsus Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy válaszoltál. A bónuszt meg néztem minden farmon, de sehol sincs. Növény problémám mind a három farmomon van.

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Pircsus!
    Tamásnap pillanatnyilag el kellett mennie, úgyhogy türelmedet kérem, amíg egyeztetünk a növényeidet illetően. Viszont ha már javították a központban, akkor már ott vannak a farmjaidon a növények.
    A bónuszt illetően, úgy tudod legegyszerűbben a keréken kipörgetett bónusz ellenőrizni, hogy a kerek-kerék ablakban a bal oldalon Nyeremények áttekintése részen alul megnyitod a Megszerzett nyeremények kapcsolót és ha bent volt a bónuszod az utolsó 30 között, akkor ott megtalálhatod, mivel 30 pörgetés nyereményét tárolja el a program.
    Ha így nincs meg, akkor a bónuszrekesz feletti bónuszsoron kell a jobbra - balra mutató nyíl jelű kapcsolók segítségével léptetni az aktív bónuszok között, mert ott minden bónuszt hoz a program, ami még nem járt le. Ha rákattintasz az egérrel, akkor még azt is látod, hogy meddig aktív.

Pircsus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.