Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Optex2

Optex2 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrizte.
    Abszolút rendben van Nálad minden!
    43 játékot játszottál le.
    42-t gyártottál és egy próbajátékot kaptunk.

Javaslom felröpi gondod megoldására a tenyészházikók használatát, mivel a Tenyésztés szinte 100%-ban adja a felröppenőt!
    Sokkal jobban, mint a Növények és a Fák!

Ditti58 kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Mi is tettünk a sikeres játékod érdekében, de kérlek, Te is takaríts majd egyet, mielőtt játszani kezdesz!
    Ez fontos!

4. .szöszmösz.

.szöszmösz. Utánpótlás-írogató

ÜDV! Van öncsomagoló móka fejlesztésem,hogy tudom megtalálni,hogy az alap hol van?
    Köszönettel. .szöszmösz. ID: 29216121

Sok bajom van mostanába a játékkal,ha több ugyanolyan fát olat stb akarok kirakni pl füvészkert ha kirakok egyet a következőnél ábc sorba előről kezdi a keresést.Ha a felhő hiányzó sorára keresek valamit de már máshová tettem miért nem jelzi a gép!Egyesével kell a felhősort végignézni!!Ha többször trágyázom kacsa kata visszhangozva repdes,nagyon zavaró!Sokszor nagyon lassú a betöltés,hiába töltöttem le a klienst! Tudna valaki erre válaszolni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.21
  5. Othep

Szia.

Legegyszerűbb ha végigmész minden olyan területen, ahová dekorokat teszel ki, és megpróbálod kihelyezni a függönyt is.
    Amíg nem találod az alapdekort a függöny pirosas lesz.
    Ha megtalálod a dekort, akkor meg kék, és rá tudod tenni.
    Ne felejtsd ki a Hajótöröttek partját, sem a Világítótornyot, ha már használod őket.
    Ezek viszonylag új területek.

Ha így sem találod az alapot, jelezz vissza.

klé68 kedveli ezt.
  6. Othep

Kérdéseid egy részére nem tudok válaszolni, nem mi programozzuk a játékot.
    Összefoglaló a magyar moderátor csapattól
    Bár a helyzet sokat javult az átállás kezdete óta, még mindig akad mit türelemmel kivárni. :)

Azt, hogy hová tettünk ki egy tárgyat a farmon, arra rákeresni az átállás előtt sem volt mód.
    Arra pedig, hogy ne ugráljon előre pl. füvészkertbe rakodásnál a játék, a megoldás, hogy beírod a keresőbe a tárgy nevét, vagy névrészletét és akkor ott marad.
    Simán az üres zöld területekre pedig a CTRL billentyű nyomva tartásával tudsz ugyanolyan tárgyakat kihelyezni.

Kérlek arra is, hogy ne írj egymás alá több hozzászólást, mert az itt ezen a fórumon szabályellenes.
    Vagy várd meg, amíg ír utánad valaki, vagy tanulj meg hozzászólást összevonni, melyhez itt találsz segítséget: https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-15#post-816144

Köszönöm együttműködésedet! :)

-ágianyu33- és klé68 kedveli ezt.
  7. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Jó napot! Nagyon tele a hócipőm már ezzel a ***** játékkal! Mindig van valami,amivel elveszik az ember kedvét tőle! Most per pillanat,vettem ma egy csomo,kb 50-60 db meduzát,amennyi volt a piacon,de egy darab sincs.Már ki-be léptem,mindent megpróbáltam,beakartam adni a gazdaköribe,de semmi.Már több mint 10 éve játszom,komolyan kezdem unni,hogy sokszor nem akar beengedni,sokszor forognak a virágok,sokszor betölt 100%-ig,de nem megy tovább.Nem is csinálom mostanában az eventeket,mert horribilis mennyiséget kérnek,stb.Sok pénzt költöttem már rá,de többet nem fogok,mert egyre inkább arról szól,hogy fizessen az ember!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.21
  8. Othep

Szia.

Mielőtt a játékot kezded hibáztatni, gondold át, nem vettél-e mást Medúza helyett.
    Gyakori hiba, hogy állat helyett tápot vásárolnak a gazdák, vagy fordítva.

Ha ellenőrzést kérsz, akkor pedig kérek farmnevet és ID-számot, mert anélkül nem megy.

A piaci műveleteknél gyakran jelenik meg a napraforgó.
    Ha a piaci vásárlásnál megjelennek a napraforgók, az is lehet, hogy túl gyorsan kattintgatunk, és magunk elől vesszük meg az árut.
    Emiatt a játék összezavarodik, és jönnek a virágok.
    Lassítsunk a kattintgatással + ne az első tételeket próbáljuk megvenni, hanem másodikat, harmadikat, stb.
    (Erre azért van szükség, mert a unity lassabb, mint a flash.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Akkor azt az egyet, ahol lefagyott, lejátszottnak vette a program. Azért köszönöm, hogy utána néztetek.
    Nem is vettem észre, hogy tenyésztésből is lehet felröpit szerezni, de már megoldottam, 2 kör 0-percezéssel. (402 db sz.trágya bánta) Nem tudom, mit sajnáljak jobban, a szupertrágyát vagy a szupertápot? :eek: meg baby boom nélkül a tenyésztés sem az "igazi". :sleepy:

Othep kedveli ezt.
  10. Piroska061952

Piroska061952 Utánpótlás-írogató

Nekem le fagyott 3 kész tojás ID 9343500 segítséget kérek

11. Othep

Szia.

Kicsit írd le a problémát bővebben, kérlek!
    Nem értem, mire gondolsz!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. magduska01

magduska01 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tippeket sajnos nem értek hozzá!!:(( fel kell adnom a játokot!!! :(

13. Othep

Szia.

Nincs egy unoka, egy barát, aki segít?
    Ha még nem használod a Klienst, vagy a gép karbantartására használható CCleaner-t - ezeket letölteni, és használni nem egy bonyolult dolog.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nálatok se müködik az event? Egy rakás 9-est ír ki és nem lehet semmit csinálni, ti is így vagytok? Klienssel játszom. Frissítettem, ki be léptem de semi. Egyéb minden müködik rendesen.
    farm név: mingo826 ID: nemtudom, mert a kliensnél nem jelenik meg.

Csatolt fájlok:

• farm.png
      farm.png
      Fájl mérete:
      666.7 KB
      Megtekintések:
      122
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Beléptem a farmodra az ellenőrző paneltől.
    A webes böngészőt tudjuk az ellenőrzésre használni. Az is unity alapú, mint maga a kliens.
    De a kliens alkalmazása csak a játékosok egyedi gépére telepített. Azt mi nem tudjuk igénybe venni.

Ezt a látványt mutatta a farmodon az event ablaka pár pillanattal ezelőtt:
    mingo826.png

Kérlek, futtass le egy ccleaner programot. Bizonyára sok süti fogja meg a gépedet, az elhasznált internetfájlok terhelik azt.
    Maga a kliens is egy egyedi böngésző, ezért kellene a takarítást elvégezned magadnál.

A kliens játékban a beállítások menübe lépve jobbra felül láthatók a az adott farm azonosító adatai. Ha szükséges, akkor papír alapon is jegyezd le, ne kelljen nyugtalankodni egy hibajelzés miatt, hogy hiányos adatok állnak csak azonnal a rendelkezésre.

16. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Megoldódott a probléma, a Google cromot újra telepitettük, klienst töröltük és újra letöltöttük. Köszönök mindent.

Utoljára szerkesztett: 5.4.21
  17. .szöszmösz.

Köszönöm aválaszokat!
    Öncsomagoló mókafejlesztésem most se tudom kirakni!
    Köszönettel. .szöszmösz. ID: 29216121

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy fejlesztéssel ellátott már az öncsomagoló móka dekorod.
    Ezen a néven kellene keresned a kerge kertben: Öncsomagoló móka 2
    A tárgy a bal alsó csücsökből induló vonalon közel középtájon található. Erre felteheted a menüben található fejlesztést,
    így a dekor neve: Öncsomagoló móka 3 lesz.

zsani_apja kedveli ezt.
  19. .szöszmösz.

Köszönöm

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Ja , tojáskártyát nem lehet húzgálni. Véletlen megjegyzem összement a fórum. Picik a betűk, olvasni alig lehet. :) Néhány régebbi gépemnél azt ígértétek, azért van a letöltés, hogy játszhassunk. Ez nem jött össze. Választ várok. Tudom, hogy nem a Modikon múlik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.