Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az event három hétvégén át zajlik, még csak kettőn vagyunk túl. A felhőre még várnod kell minimum péntekig.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-hétvégi-küldetések-event-2021-április.21084/

2. Bá-bi

Bá-bi Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. borika57

borika57 Fórum-zöldfülű

Szia, a segítségedet kérem, a múlt héten kiváltottam a Titkos tó felhősorát.Most visszairányít a játékablakba,
    meg volt az összes gyöngyöm, felhők közt nem mutatja. Utána néznél?
    Köszönöm borika57 ID: 41373725

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia borika57!
    Szomorú hírem van.
    Nem vetted még meg a felhősort. Az igaz, hogy a "ritka gyöngyök" száma 18 db volt.
    Elvásároltál a gyöngyökből 16 db-ot a Titkos tó bolt Egyéb részlegén Luxus csalira! Az az ikon most 2/5 állásban látszik. Gyöngyből meg 2 db-od maradt.
    A felhősort nem vetted meg, ezért még nincs is áthúzva a boltban a felhő ikonja.
    Ez azt is jelzi számodra, hogy a felhő még megvehető lenne gyöngyökért.
    Ezért most tovább kell folytatnod a gyöngy-gyűjtést, hogy a siker teljes legyen.

upload_2021-4-26_15-10-45.png

5. Gulus49

Gulus49 Utánpótlás-írogató

Köszönöm hogy megnézted, pedig mindkét farmon megvettem, akkor ez már nem lesz meg
    Köszi még egyszer szép napot

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nem kötözködni akarok, de ott a kép, ami azon a farmodon készült, amelyről írtál.
    Ha megvetted volna, akkor nem ajánlaná fel még mindig megvásárlásra, hanem abban a pillanatban piros csíkkal áthúzza, hogy megvásárolva.
    Még van idő a gyöngyök szerzésére, hisz olvashatod, hogy sokan vannak akiknek, még egy sincs, neked meg 2 db maradt.
    Még szerzünk a röpcsis eventben is horgászutalvány órákat, úgyhogy pecázásra fel!

7. Gulus49

Gulus49 Utánpótlás-írogató

Igen tudom, láttam magam is csak a kisfarmon lett előbb meg, na mindegy remélem azért sikerül, igen olvasom a panaszáradatot, és remélhetőleg nekik is tényleg összejön. Szép napot

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok! Kérdezném, hogy más is annyit kínlódik a farmmal, mint én állandóan lefagy nem győzök frissíteni, de még így is sok dolog helyén a forgó virág jelenik meg.
    A gépem új, csokik törölve és mégis. Mit tegyek? Hagyjam abba a hosszú évek munkáját, amit annyira szeretek? Miatta cseréltem vadi újra a gépet /részletre, mert a rokkant nyugdij nem futja/ ennyi a hobbim az életem, ha ezt még lehet annak nevezni /mozgáskorlátozott, ágyban fekvő, iszonyú fájdalommal telnek a napjaim ez volt a kikapcsolódásom és most ennek is vége!!??:cry::cry::cry::oops:

9. Havasi_Gyopár

Szervusz Borosgazda!
    Sajnálom, hogy nálad annyit akadozik a játék.
    Valóban nálam is le-lefagy közbe-közbe, de egy F5-ös frissítéssel hamar helyreáll minden. Bízzunk benne, hogy idővel javul a helyzet.
    Biztos fel van töltve a gépedre a CCleaner tisztító program. Kérlek, azt futtasd le rendszeresen, ha kell naponta, a sütik törléséhez.
    Én is ~ kezdetektől játszom, nehéz szívvel hagynám abba, ha kellene, hisz rengeteg szép emlék fűz hozzá, ugyanúgy, mint téged.
    Több módon játszható a játék, tudjuk jól, ezért is szeretjük, mert akár válogathatunk is, hogy melyik részt részesítjük előnyben. Van aki eventezni szeret, van aki tenyészteni, más meg gazdakörizni.
    Kérlek válassz kisebb, könnyebben megoldható, és mégis, még ha kisebb, de számodra is sikerélményt adó feladatokat, és akkor talán könnyebben viseled a sajnos még mindig időnként előadódó játékbeni hibákat.
    Sajnos a fájdalmaidon nem tudunk segíteni, de talán könnyebb elviselni azokat, ha ilyen szerethető játékkal igyekszel és tudod elterelni a figyelmedet.
    Jobbulást kívánok neked, és vigyázz magadra!

böbe764, rjolka és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Nagyon szépen köszönöm a támogatás, még az is nehéz a sorsomban, hogy egyedül kell élnem 2016-ban elhunyt a Férjem, Édesanyám, Anyósom is. Még egyszer hálásan köszönöm: Anna

-ágianyu33-, Swallow és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy kb mikorra várhatom a választ a supporttól.Szombaton azt írták, hogy a "csoport, legtöbb esetben 1 munkanapon belül, gyakran még ennél is gyorsabban válaszol" de eddig még nem jött válasz.
    Üdv!

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek add meg a tickett számot, ami a support válaszlevelében szerepel, hogy utána nézhessünk.

13. ördög0

ördög0 Rutinos

Bigpoint Customer Service
    [Ticket#2021042437003622] RE: Kapcsolatfelvétel

14. Havasi_Gyopár

Szia ördög0!
    A kollégám utánanézett, és továbbításra került a hiba a központba, és várjuk az intézkedésüket.
    Amint válasz érkezik, jelezni fogja a support az eredményt emailben.
    Addig szíves türelmedet kérjük.

ördög0 kedveli ezt.
  15. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Köszönöm szépen.
    Várok türelemmel :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Csuda türelmes ember vagyok,most is órák óta várom hogy egyáltalán be tudjak lépni a játékba. Nem sürgős a feladatok megoldva! Jó a játék ez a lényeg.

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Akkor valami nálad nincs jól beállítva, vagy nem tisztítod rendszeresen a gépedet.
    Ha te nem tudod, akkor nézesd meg szakemberrel, hogy milyen, a háttérben feleslegesen futó programot lehetne altatni, vagy miként lehetne a géped kapacitását megnövelni.
    Én fél óra alatt áttettem három farmot a kliensben event-váróba, meg még az egész szigetet is learattam, a tölgyessel együtt.
    Pedig nem is felsőkategóriás a gépem.

18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Tisztelt vezetőség!

A problémámról szeretnék írni....Egyben szeretném megkérdezni,hogy a hibák mikor lesznek már kijavítva, hogy a játék élvezhető is legyen? Jelzem,h minden hónapba pénzt is utalok,h tudjak munka és gyerek mellett játszani..ezért persze elvárás is lenne :(

Problémáim:

Nagyon jó ez az új alkalmazás,meg a tervezett hosszas karbantartások...azonban jó irányba nem látok változást...
    Bármi ládát,vagy barkács cuccot, vagy szerszámot váltanék ki - írja a nullát...már eléggé idegőrlő,h állandóan frissíteni kell
    Este 9 órától érek rá általában....a piacot nem lehet használni - se trágyát eladni, se pl. diót venni,vagy állatot vagy tápot...A játék annyira belassul,h már az ideg megesz...
    Lehetne ezen javítani, hogy ne csak a birkák rohangálását és a virágok forgását lássuk????

19. Havasi_Gyopár

Szia Anikó2014!
    Sajnos nem tudunk olyanról információt kiadni, amely nekünk sincs a birtokunkban.
    A javítások ütemezéséről, és sorrendiségéről nincs tudomásunk, mert a központ azt saját hatáskörben végzi.
    A piac már tavaly megváltozott, és tartalmaz olyan újításokat is, amelyek egyes játékosok javaslatai alapján került beépítésre.
    A működéséről itt tudsz olvasni részleteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/
    Ládabontásokkal kapcsolatban igaz, hogy nem a legjobb megoldás, hogy amennyiben lenullázunk egyfajta ládát, akkor a nulla készletes ikont csak úgy tudjuk eltüntetni, hogy vagy jobbra, vagy balra lépünk egy oldalnyit, majd vissza, de még mindig jobb, mint amikor állandóan előre húzott az egész ládaállomány az elejére.
    Bízzunk benne, hogy megtalálják a ládabontások kedvezőbb módját.
    A játék lassulásával kapcsolatban azt tudom javasolni, ha a webes verzióval lassú, nehézkes a játék, és viszonylag gyakrabban lefagy, akkor játssz a letölthető klienssel. Vagy ha már most azzal játszol, akkor nézd meg, hogy a géped megfelel-e a kritériumoknak:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/
    Javaslom a rendszeres karbantartást, a sütik törlését, akár webes beállítással, akár CCleanerrel, mert az, elemi feltétele a számítógépünk gondmentesebb használatához. A CCleaner egy ingyenesen letölthető program, amellyel 1-2 perc alatt el tudjuk végezni a számítógépünk karbantartását.
    Továbbá javaslom nézesd meg egy szakemberrel a számítógépedet, hogy melyek azok a háttérben esetleg feleslegesen futó programok, melyek leállításával, vagy altatásával növelhető a gép kapacitása, ezáltal a játékélményünk is, feltételezve, hogy az internetszolgáltató a megfelelő szolgáltatást nyújtja. Ezt a SpeedTest-tel tudod ellenőrizni.
    Ugyancsak figyelmedbe ajánlom ezt a tájékoztatót is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/
    Remélem, hogy tudtam segíteni.

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mert kicsit belekavarodtam a Titkos tó zsetonbeadásába.
    A repcsis event 1. és 3. futamával készen vagyok, elvileg dupláztam a zsetonokat. jelenleg így néz ki a beadási ablakom:
    https://kepkuldes.com/images/728ac5232e153d010d2f9d2aaaaef5d6.png
    Tudom, hogy az 5. futamban kapok még 2 zsetont de az nem elég. Valahová eltűnt érzésem szerint egy zsetonom megtennétek nekem, hogy megnézitek hol hibáztam, ha hibáztam egyáltalán?
    Gazda: -gyöngy-581
    ID: 40951777
    Előre is nagyon szépen köszönöm:
    Gyöngy

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.