Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

szia!
    Kérdésem,illetve problémám, hogy nem tudok a foltos event területre belépni,mert a farmerama exe leáll. Unityn játszom, CC-cleaner többször volt. Segítséget eőre is köszönöm. ID.:1998792

2. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

én csak azt szeretném kérdezni hogy a fimvetités mükódik e valakinél vagy ez a feladat már teljesen el lett felejtve köszönöm a vélaszt

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Nálunk nem működik, mert nincsen hirdető.

4. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni a CCleaner letöltéséhez. Előre is köszönöm szépen.

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    A CCleaner program több helyről is letölthető, egyik:
    http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner
    Az ingyenes, vagyis a free verziót töltsd le.

Olgi52 kedveli ezt.
  6. radóci

radóci Járnitanuló

Nem tudok vásárolni bankkártyával,csak Paypal fizetési lehetőséget engedi,eddig nem volt problémám a megrendeléseknél.

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Megpróbáltad másik böngészőből is?
    Ha semmiképp nem megy, akkor kérlek keresd fel a supportot.
    A supportot így találod meg:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát. Ők pontosan leírják a teendőket.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a supporton dolgozó kollégák segítenek.

8. anette692010

anette692010 Fórum-zöldfülű

Nem tudom megnyitni az event felületet. Sem a böngészőben. sem a kliensen. Nem lehet játszani. CC cleaner, gép takarítás, frissítés megvolt Supportnak is jeleztem, de nem történt semmi.

9. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, nálam is ugyanes történik!! Mi az oka??? Még egy játékot sem tudtam megcsinálni, pedig több mint 50 "malomtermékem" van. Kérlek segítsetek.
    Kellemes estét:))

10. Havasi_Gyopár

Szervusz mam5018!
    Jeleztük a problémát az illetékeseknek, keresik a megoldást.
    Javaslom, hogy addig is termeld az eventnövényt, hiszen a felhőig 239 ruhaanyagot kell készíteni.
    Türelmet kérünk amíg megtalálják a hiba okát.

11. mam5018

mam5018 Haladó

Rendben! Válaszodat köszönöm. Jó éjszakát:Ö

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Sziasztok!
    Közepes varrócsomit szerettem volna vásárolni, de a kártyaadatok megadása után átirányít egy oldalra, ahol azt kéri, hogy lépjek be telefonon a George-ba, es onnan engedélyezzem a tranzakciót. viszont hiába lépek be a George-ba, nem tudom befejezni a vásárlást.
    Tudnátok segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Köszönet!

13. Havasi_Gyopár

Szia Anyaló!
    A bankodnál engedélyezve van a kártyáddal az internetes vásárlás?
    A Georg az Erste bank applikációja.
    Ha le van töltve a telefonodra, akkor kell lennie rajta egy jóváhagyó gombnak.
    Ha így sem megy, akkor a bankoddal kell egyeztetned az internetes vásárlás engedélyezéséről, és annak módjáról.

14. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszi a tippet,működik firefox-al

15. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Köszönöm a választ!
    Eddig is ezen a kártyán keresztül vásároltam farmerama dolgokat is. De ezt a jóváíras dolgot még sosem kerte. Le van töltve a George, de amikor innen tranzakciót próbálok indítani ,akkor a George-ban nem jelenik meg semmilyen kérelem ezzel kapcsolatban.

16. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Megoldódott! :D Nem volt a George-ban engedélyezve a jóváhagyás pont. :D Köszönöm!!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. erko63

erko63 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérek a Kertészeti robotika alapdekor megtalálásához. Végig pásztáztam a területeket a fejlesztéssel, de nem találom.
    erko63 ID:14569449

18. cicvarek49

cicvarek49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Az event-et nem tudtam elkezdeni sem, mert nem lehet lerakni a foltokat. mit lehet tenni?
    Segítségeteket köszönöm mzperxgagyinagyi
    ID 38095699

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Kertészeti robotika fejlesztést az eventes boltból vásároltad.
    Maga az alap dekor azonban a 180-dik ruhadarab megléte, kihelyezése után lesz a tulajdonodban.

Addig várnod kell a dekor fejlesztésével.

erko63 kedveli ezt.
  20. erko63

erko63 Járnitanuló

Köszönöm szépen! Valószínűleg összekevertem a Pali étterme dekor érkezésével.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.