Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kadam82

kadam82 Utánpótlás-írogató

Szia,

Még tegnap éjjel írtam a Supportnak, reggelre kaptam is választ, hogy méltányossági alapon visszaállitották a 110 csillagos érmét és visszavették a kupont. Azóta sikerült annyi kék darabokat letenni, hogy összejött a min 200 érme, kiváltottam a 2 kertèszeti robotika fejlesztőt, felfejlesztettem és éppen most raktam össze a felhősort. Örülök, hogy ilyen segítőkész és korrekt volt a Support, már majdnem kezdtem lemondani az event végigjátszásáról, de szerencsére idő előtt összejött minden. Köszönöm nektek fórum adminoknak is az együttműködést!

2. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Elértem a 600-dik szintet Bahamákon. kérdésem lesz e további fejlestész?

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg ez a max. Gratulálok. :)
    Ha lesz, arról biztosan értesülünk. :)

4. göbiszabi

göbiszabi Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok !Segítséget szeretnék kérni, a dominós eventtel végeztem, meg van a felhősor is, de a "Kertészeti robotika" dekorra azt írja, nincs az eszköztárban. Akkor hol van ? Köszönöm a segítséget !

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Rakd ki üres területre a menüből az alap Kertészeti robotika dekort, majd egyenként rakd rá a két fejlesztést. Ekkor lesz belőle Kertészeti robotika 2. dekor.
    Ezután töröld, végezz egy frissítést, majd rakd fel a felhőre.

6. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Szép estét Mindenkinek! Mondta már valaki, hogy a mesterségek völgyében nem működnek rendesen a dolgok? - ha nem, akkor én most szólok... o_O

-julcsi13- kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos a probléma ismert, az illetékesek a központban tudnak róla, és reméljük, hogy idővel arra is sort kerítenek, hogy azt is javítsák.
    A mesterségek 3. szintjénél szokott előfordulni, hogy nem jelennek meg mindig a receptek, és csak trükközve lehet hozzájuk jutni.
    A szintek közti ki belépés, és/vagy az egyes mesterségek közti ki-belépés majd vissza az eredetihez szokta meghozni az eredményességet.

8. szentgyörgyvári

szentgyörgyvári Fórum-zöldfülű

Sziasztok...! Nem értem ezt az egész dolgot...! Betudok lépni a játékba de semmit nem tudok csinálni...! Betölt 100 százalékra de nem adja be a játékot...! Két farmom is van és mindkettőnél ez a gond...! Nem tudok betermelni semmit...! Van farmom de még sincs...!

-julcsi13- kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Végezz el egy alapos géptakarítást.

10. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Szisztok!
    Prémium gazda vagyok és csak 10 növényt kaptam, eddig mindig 15 db. miért van most kevesebb segítsetek.
    gazdanevem: margitraknepataki48 ID.10994358

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy a prémium tagságod lejárt 2021-05-22-én 23:00:10-kor.
    Ma, azaz 2021-06-02-én 14:20:29-kor vásároltad meg ismételten prémium tagságot: de ekkor már javában 20 perce elstartolt az event. Mivel utólag nem adják meg az öt magot, ezért kaptál csak 10 db-ot.
    Az ilyen szituációt el lehet kerülni, ha valaki mentett adatokkal vásárol, mert akkor automatikusan meg tudják hosszabbítani a tagságot, és nincs kieső idő, mert az folyamatossá válik.
    Ez a tagság is bármikor felmondható, ha másként gondolod, mert a hátralévő időre eső szolgáltatásokat maradéktalanul megkapod, csupán nem hosszabbodik meg.

12. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Távolléti okokból , de event felhőig befejezve. Én viszont nem tudtam megszerezni a kertészeti robotika 2-dik fejlesztését, és így nem engedi feltenni a felhőre ,most akkor nekem ez az event nem ért semmit, hiába gyártottam le a sok event gazt, nem is adott elég kék szőnyeg darabkát ez volt a legnagyobb probléma. Ezek szerint a felhőm üres marad? Köszönöm ha valaki válaszol.

13. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Amennyiben "akkor nekem ez az event nem ér semmit" számodra azt jelenti, hogy a felhő beüzemelése volt a "valami", akkor sajnos egyelőre marad a "semmi" számodra. Jelenleg nincs ígéret vagy bármi egyéb, ami biztosítja, hogy meg lehet szerezni a dekor fejlesztéseit később. Az event során, a textilek lerakása miatt gyarapodtál rengeteg egyéb dologgal, számodra ez lehet most az, ami ebből az eventből kézzelfogható.
    Az event csevegőjében volt szó az egyik játékos által "felfedezett" játékmódszerről, amit megosztott, s mellyel lehetett javítani a megszerezhető érmék számán. Későbbiekben - amennyiben időd engedi - célszerű lehet néha az ilyen csevegőkre menet közben is ránézni vagy elolvashatod utólag is itt az ötödik oldalon kukori80 gazda hozzászólásában: https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-eventcsevegő.21230/page-18#post-1203517. Így, ha legközelebb találkozol az eventtel, már ennyivel előrébb vagy. :)

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az alap dekort megkapta mindenki, aki teljesítette a 180 db foltanyag lerakását.
    A dekoráció 2 db fejlesztését mindenki az eventboltban tudta megvenni 100-100 db csillagos érméért, függetlenül attól, hogy meglett-e az illetőnek a felhője vagy sem.
    Enélkül nem lehet felfejleszteni az alapot, így nincs mit rátenni a felhőre.
    Az, hogy később lesz-e alkalom vagy mód az utólagos megvásárlásra, sajnos nem tudjuk előre megmondani.
    A reményhal... figyelni kell a dekorvásárlásos közleményeket, de sok esélyt nem látok rá.

papirocska kedveli ezt.
  15. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Szép napot kívánok!
    A bankban hogy tudom a hitelkártyás fizetésnél a jelölő négyzetből törölni a "pipát"? Új kártyám van /a régi lejárt/ szeretném módosítani az adatokat.
    Írtam volna a supportak, de nem tudom elküldeni az üzenetet.
    -julcsi13- ID 26020845

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jobb fent állapot és felmondás ikon alatt törölni kell a mentett adatokat, kilépsz, visszalépsz és újat rögzítesz.

-julcsi13- kedveli ezt.
  17. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Köszönöm szépen!:)

18. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok, lehet, hogy értelmetlen vagyok, de nem találom Pali éttermét, csak a fejlesztéseket. Ha a Viking Saga belépésénél megkaptuk, de a Viking S. játék felhőjére nem kellett kitenni, a raktárban nincs, kitenni nem tudom, mert elöbb az alapot kéri, akkor hol lehet? Úgy néztem meg, hogy nincs-e kinn, hogy a fejlesztést minden területen megpróbáltam kitenni és nem kézzel, géppel.
    bjudit01 ID: 12469816

19. Havasi_Gyopár

Szia bjudit01!
    A raktárodban, a menüben található meg az alap Pali étterme dekor, és összesen 1 db rávaló fejlesztés.
    upload_2021-6-3_15-17-17.png
    Ha a szűrőbe a keresőnél beírod, hogy Pali, akkor mindent kihoz, ami Pali.....

Utoljára szerkesztett: 3.6.21
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm, hidd el, ezzel kezdtem, azért irtam le, hogy próbáltam még az összes területen is a fejlesztéseket géppel és nem kézzel kitenni, mert nem találtam. Most belépve a raktárba ugyanúgy be van irva a keresőbe, hogy "Pali" és az általad betett kép látható, tehát most ott van. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.