Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsokamami58

zsokamami58 Fórum-zöldfülű

zsokamami58 ID: 6670551 Kérlek segíts Nekem, pár perccel ezelőtt Renzos boltjában beváltottam 200 zsetont, vásároltam 60 szupertápot, a zseton eltűnt maradt 5, de a szupertáp sehol.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése szerint 2021-06-12-én 12:26:52-kor 200 vásári zsetonért 60 db Kacsa Kata szupertrágyát váltottál ki, és nem 60 szupertápot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. zsokamami58

zsokamami58 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat, de nem vagyok hülye!, ha egyszer szuper trágyát mutat a kép, hogy lesz abból kacsa kata????

4. Othep

Szia.

Esetleg úgy, hogy mellé kattintasz.
    Pont egymás mellett vannak: upload_2021-6-12_14-10-8.png

Az ellenőrző panel adatai sosem tévesek, és sajnos Kacsa Katát mutattak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Tisztelt Moderátorok!

Tényleg ennyire színvonalon aluli lett a játék???
    Pörgetek a party szerencsekeréken nyerek 2+ pörgetést és nem kapom meg. Csak "halkan" jegyezném meg nem az első és men a második alkalom.
    Tényleg ennyire csak a pénzre megy a játék??? Az ember már nem hogy kikapcsolódni de már élvezni sem tudja az egészet! Arról nem beszélve hogy az eventek között annyi időnk sincs hogy "levegőt vegyünk"!

6. Othep

Szia!

Nagyon sok ellenőrzést végeztünk már ezzel kapcsolatban.
    Minden esetben hozzáadódik a megnyert PP a meglevőekhez.
    A jelenség oka, hogy már a kattintás pillanatában eldől mit nyerünk, és hozzáadódik a számlálóhoz a nyeremény.
    De ekkor mi még legtöbbször a pörgéssel vagyunk elfoglalva, és nem vesszük ezt észre.
    Javaslom, hogy a pörgetések megkezdése előtt jegyezd fel Te is, amennyivel rendelkezel, és így követni tudod a változást.

Amennyiben megadod a farmneved és ID-számod, és hogy milyen dátummal végezzünk Nálad ellenőrzést, azt most is meg tudjuk tenni.

Ezt az írást is figyelmedbe ajánlom:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-29#post-1194986

Senki sem kötelez rá, hogy az összes eventet megcsináld.
    A boltban sem veszünk meg mindent, pedig rengeteg akció van és sok-sok áru kirakva a polcokon.

Tekints úgy az eventekre, mint egy étlapra, választékra.

Az pedig, hogy mennyi örömet és élvezetet találsz a Farmeráma-ban és egyáltalán az Életben, egyedül és kizárólag a Te felelősséged.

7. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- ID:44223616 vagyok. A váza ikon alatt az elhasználódok nem müködik. Ládákat már nem mutat, szerszám is van még vagy 400 és egyáltalán nem mutat már semmit. Kérek szépen valakit, legyen szives segiteni, hogy minden a helyére kerüljön. Mit tegyek. A másik problémám az, hogy a szédült szánton elvetett növénynél napok óta 3 sor nál nem mutatja hogy beérett a nővény , de ha rákattintok akkor mutatja, hogy készen van de a többitöl le van maradva az, hogy beért . Segitsetek, legyetek szivesek. Kőszőnőm.

8. Othep

Szia.

A földekkel kapcsolatban ellenőrizd kérlek a játékbeállításaidat.

A földek animációja beállításánál melyik kapcsoló érvényesül nálad? A Be vagy a Ki gomb?
    Rakd Be állásúvá: farm ablak -> jobb felső sarok -> fogaskerék-pár -> legalul villáskulcs filmdobozzal -> az így megjelenő ablaknál a Standard beállítások fül:

A ládákkal kapcsolatban érdemes lenne elvégezned egy géptakarítást CCleaner-rel.
    Ezt attól függetlenül érdemes megtenned, hogy Klienssel vagy webes verzióval játszol. Takarítani mindkét változatnál kell időnként, néha gyakran.
    Ha webes változattal játszol, akkor nézd meg kérlek a Ládákat másik böngészővel is.

9. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Kedves Othep kösz hogy válaszoltál.Megint -kata1939- vagyok. Az animáció tényleg el volt állitva. A cleener takaritás minden bemenetel előtt meg van csinálva.A Google Chrom a böngészöm, de meg van firefox is .Eddig Chrom jó volt .Nem tudom másik böngészöt hol keressem , hogy azzal tudjak játszani. Ird meg légyszives ha tudod hogy hol keressem hogy másik böngészö legyen az alap böngészö.Kőszőnőm, hogy segitettél.

10. Othep

Ha eddig Chrome-mal játszottál, akkor próbáld ki most Firefox-szal, hátha az segít a ládáknál.
    (Erre értettem, hogy válts böngészőt.)

11. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Megint -kata1939- vagyok. A Firefox-al is hiába csinálom a ládák ott se nincsennek. Van még egy másik farmom is, a ládák onnan is eltüntek. Mit lehet még tenni? semmit?

12. Othep

Kollégám ellenőrizte a farmodat a ládák miatt, és a következőket állapította meg:

Ma, 2021. június 12-én 14:20 órától nagy ládabontás történt 36 típusból 884 láda került felhasználásra.
    Most nincs semmiféle láda az elhasználódó fülben.
    A meglévő néhány barkácsfelszerelés láda kategória nélkül is bontható.
    (Amennyiben nem Te bontogattál a farmodon, akkor gondoskodj arról, hogy biztonságos és titkos belépési kódra változtasd meg a belépési azonosítódat, annak érdekében, hogy ismerősöd, barátod vagy segítőd ne tevékenykedhessen a farmodon.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Én bontogattam a ládákat, de nem lett mind kibontva, a szerszámokból ezer felett volt és még maradt 400 de nem tudtam kiszedni. Köszönöm hogy segitettetek, ha nem lehet majd ládákat nyitogatni nem tehetek semmit.

14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A kollégámtól már kaptál választ a kérdésedre. Minden ládádat kinyitottad amivel rendelkeztél.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-51#post-1205259

15. potyi120

potyi120 Aktív író

Bocsi! potyi120 ID:35434966

16. Swallow

Szia!

A kép nálad készült.
    upload_2021-6-12_18-48-26.png
    Jól látható, hogy a szupertáp még mindig bent van a kínálatban, nem váltottad ki.
    A "tallért" inkább farmpengőt, azt igen.
    A szupertáp helyett, Kacsa Kata szupertrágyáját váltottál ki.
    Ez pedig az eredeti kínálat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-1194659
    Nyugodtan hasonlítsd össze a két képet.

17. özséb

özséb Aktív író

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Rensonál játszottam és 202 db zsetont szereztem. Kiváltottam a 60 db szupertápot és nem kaptam meg. ID3640116

18. özséb

özséb Aktív író

Kiléptem, beléptem és most az alsó sor jobbról a második tárgy tűnt el .Határozottan emlékszem a kisjel a 60 db szupertápot karikázta be. A másik a farm területen ismét megjelent a kész kis tábla. Az miért jelenik meg bizonyos időközönként?

19. Swallow

Szia!

A kép nálad készült.
    upload_2021-6-12_20-5-36.png
    A szupertáp helyett, Kacsa Kata szupertrágyáját vásároltad meg.

20. özséb

özséb Aktív író

Itt írtam a panaszomat visszaléptem a farmra eltűnt a felkiáltójeles kis tábla ,valamint alul a sárga nyilnál kitörlődött az összes információ. Valaki bejár a farmomra? Kérem ellenőrizzék le mi történik! ID3640116 köszönöm a segítséget .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.