Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt keresd. Kezd el beírni a keresőbe,hogy rossz és kiadja. Én is most pörgettem éppen ki. :) Nálam megvan.

2. ketterika

ketterika Járnitanuló

sajnos nem ad ki semmit

3. Ninett79

Ha kipörgetted meg kell lennie. Frissítés ki-belépés után sem?

4. ketterika

ketterika Járnitanuló

kipörgettem ki is íírja hogy mikor de nem találom bármit csinálok

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Arra jogosult kollégám megkereste neked:
    2021-06-25-én 18:57:49-kor kipörgetett Rosszcsont darázs dekorodat kiraktad a házi kedvenc futtató területre.
    Középtájon keresd.

Kuzdern és Ninett79 kedveli ezt.
  6. Ninett79

Akkor nem csoda,ha nem adja ki a kereső...;)

HéricsBáró és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. ketterika

ketterika Járnitanuló

nagyon szépen köszönöm a segítséget igazad van megtaláltam csak kiment a fejemből,hogy kiraktam pedig mindenütt néztem hogy hol van de nem találtam ugy látszik már szemüveg kell. még egyszer köszönöm a segítséget

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. birofne

birofne Junior szaki

9. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Miért csak a Nyári event lesz hosszabbítva, a Strandklub miért nem? A sem működött!

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Teljesen igazad van,de van erre egy tudományos válasz a BP részéről! Mert csak!!!xD

inanna11 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Igen, ezt már én is felvetettem. Hátha lesz még valami kompenzáció vagy valami, mert ez így elég gyenge....

inanna11 kedveli ezt.
  12. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Áthoztalak benneteket ide... Várható kompenzáció, igen.:)
    Egyenlőre ennyit tudunk mi is, ha lesz valami akkor a hivatalos részlegben mindenki tájékozódhat majd.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/várható-kompenzáció-2021-június.21313/

inanna11 és Othep kedveli ezt.
  13. Ninett79

14. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni a problémám megoldásához. Pár hete a fizetési oldalhoz új kártyát adtam meg és azóta minden fizetést angol fontban enged csak. Ez nem igazán kedvező ezért szeretném kérni hogy újra forintban fizethessek. dagica57 ID33956438 Köszönöm szépen!

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ebben sajnos itt a fórumon nem tudunk neked segíteni. Kérlek keresd fel a játék supportját.
    Válaszd az Általános kérdések témacsoportot.
    Írj le nekik a problémádat, segíteni fognak a Munkatársak.
    A supporttal folytatott levelezést ne hozd a fórumra, mert az levéltitkot sértene.
    A support tevékenységéről az alábbi linken olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

jófarmerlány és Othep kedveli ezt.
  16. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Jó reggelt Gazdák.
    Azután érdeklődnék, hogy strantörölközőt mi termeli?

17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    A delfin terményese, városban megépíthető ha a delfin rúna ki van váltva a szentélyben.
    Néha érdemes bekukkantani a főoldal "Központ" rovatának mind a négy fülébe, nem csak az "Eventek"-be. Ez a "Fejlesztői blog"-ban volt megtalálható májusban (és azóta is): https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-bahamarama-szigeten-2021-május.21180/

18. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! Az event naptárban szerepel június 23.-tól a teliholdas event és fejlesztése. Nincs hír róla miért maradt el. Tudtok valamit erről?

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ami az Eventnaptárban megjelenik, mint várható esemény, csak tervezet, és nem biztos, hogy megvalósul.
    Most is ez történt.
    A Teliholdas eseményt a Központ törölte.
    Mindig a Hivatalos közleményeket kell érvényesnek és hivatalosnak tekinteni (Központ / Eventek)
    Emiatt a Eventnaptár változások esetén sem kerül már módosításra. (Ez a leírásában szerepel is.)

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a gyors választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.