Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Részlet az event ismertetőből:

Felreppenők:

Arany szkarabeusz

• Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Főfarm, Szédült szántó
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
    • tenyésztésekből közepes százalékos arányban felreppenhet, felreppenés esetén 1 db tenyésztésenként
    • Ajándékozás: napi ajándékként ajándékozható. Napi ingyenes mennyiség felett 2 farmarany / db áron ajándékozható.
    • Varázsfa: adja (1 darab varázsfa, aratásonként 1 darab felreppenőt ad)
    • Visszaváltási érték: 29 TP, 20 CSP
    Pecsétgyűrű

• Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
      • az alábbiakból: növényekből, ólakból, fákból
    • tenyésztésekből közepes százalékos arányban felreppenhet, felreppenés esetén 1 db tenyésztésenként
    • Ajándékozás: napi ajándékként ajándékozható. Napi ingyenes mennyiség felett 2 farmarany / db áron ajándékozható.
    • Varázsfa: nem adja.
    • Visszaváltási érték: 29 BTP, 20 CSP
    Csatolom az event ismertetőjét, jobb későn, mint soha elven az elolvasását:

https://board-hu.farmerama.com/threads/az-alkimista-gyógynövényei.21417/#post-1214064

2. Havasi_Gyopár

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-alkimista-gyógynövényei.21417/#post-1214064

Felreppenők:

Arany szkarabeusz

• Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Főfarm, Szédült szántó
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
    • Varázsfa: adja (1 darab varázsfa, aratásonként 1 darab felreppenőt ad)
    • Visszaváltási érték: 29 TP, 20 CSP
    Pecsétgyűrű

• Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
      • az alábbiakból: növényekből, ólakból, fákból
    • Varázsfa: nem adja.
    • Visszaváltási érték: 29 BTP, 20 CSP

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Szia!
    A farmos menübe az ólak közé rakta a program:
    Katt a bal oldali menüsorra, ládika, barifej.

Kuzdern, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. niki1282alkonyat

niki1282alkonyat Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni. Sajnos nem tudok rájönni mit is hibázok el a 0 percezésnél.
    A következő a menet amit csinálok:
    A rózsa ki van nemesítve, bevan rakva a 9% és a 20% szupertrágya-imádat.
    A rúna teljesen aktíválva van.
    Felhősor nekem a fáraó gyógynövényei felhősor van meg, amit most szedtem be így 6 órán keresztül aktív.
    Az arany kategóriában a fehér ártatlanság és a karácsonyi süti is be van rakva.
    És a növényeket megszupertrágyáztam.
    Mégse tudok 0 percezni....... miért nem?
    Minden feltételt teljesítettem vagy valami kimaradt?

Valaki segítsen már rájönni hogy most mi van. Vagy mégse müködik a 0 percezés?
    Köszönettel:
    niki1282alkonyat

5. niki1282alkonyat

Szia!
    A normál farmon ahol az állatokat lehet venni, ott van.
    Szia!

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elvileg minden adott a nullperchez. Csak egy ötletem van: nem lehet, hogy a fehér ártatlanság helyett démoni bokrétát aktiváltál?

7. mahal

mahal Aktív író

Skorpionak honnan kellene lenni???

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Figyelmedbe ajánlom az alábbi közleményt: https://board-hu.farmerama.com/thre...a-játékban-2021-augusztus.21425/#post-1214299
    Mai naptól új állat költözött a játék farmos vidékére, és már mindjárt a szaporítás után tenyészthetővé vált.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/skorpiótenyésztés.21421/
    A skorpió ólját a Piros kosár -> barifej -> minden ól fülön tudod megvenni, amely a tyúkól után található közvetlenül.

9. adry_02

adry_02 Junior szaki

Sziasztok..Borzasztó ez a játék , most pl. miért fagy le egyes műveleteknél.. miért nem lehet a a bellitásokat használni nem engedi az aktiválást ..miért is ??? lesz már olyan nap ,hogy nem kell mérgelődni ??? Nagyon várjuk már az ígéretet ,hogy nem fogunk ráismerni a játékra ..hát tényleg ez Játék ??? A szabadság üzemmódot szeretném aktiválni és nem engedi az aktiválást hiába kattintok rá és mentem nem kapcsol be...vagy lefagy ..miért is ez már tényleg borzasztó???
    ID: 16372496
    Magyarország
    SOS.

Utoljára szerkesztett: 4.8.21
  10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az általad leírtakat mi nem tudjuk sem befolyásolni, sem orvosolni.
    Rendszeres tisztítással lehet javítani a helyzeten, bár az internet kapcsolat minősége is befolyásoló tényező.
    Javaslom a Panaszkönyv használatát.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Igen , most már én is látom a 14 órás indítás kissé megcsúszott,
    abban az időben nem volt elérhető semmi sem.

12. niki1282alkonyat

Nem biztos hogy a fehér ártatlanságot aktiváltam!

13. -BombadilToma-

Akkor is ellenőrizd végig: biztosan a jó bónuszokat tetted a rekeszbe? Biztosan aktív a felhő? A jó felhő? Jó termékek vannak a rekeszben? És a végére egy hü..e kérdés: ugye rózsával akarsz nullpercezni? Mert a rózsa bónusza csak a rózsára hat.

14. niki1282alkonyat

Csak a rózsára? Na azt nem tudtam. És mi az ami az eventnövényre hat?

15. adry_02

adry_02 Junior szaki

Mit nem tudtok orvosolni a hibát ?? akkor miért van ez a topik leírtam a hibát és az ID számomat is .. és a tisztitást és a szolgáltatót pedig kikérem magamnak 11 éve játszom .nem kéne az embereket így lenézni.és nem értem ezt a lekezelő választ.. ja és órák óta áll fenn a hiba...

16. -BombadilToma-

A víz, a trágya és a szupertrágya. De ez minden eventismertetőben benne van. Senki sem tud nullázni eventnövénnyel; nullázni a felröpikért szoktunk.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. niki1282alkonyat

Hát köszi szépen!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Már alig merek írni valahova, mert mindig rossz helyre írok,...legalább is azt mondják,...és törölnek! ...ezért már egyre kevésbé próbálkozom!
    Ha azonban, valaki mégis válaszolna,....hova lehet leírni a játékkal kapcsolatos tapasztalatokat,..véleményeket?....van ilyen topic?...Ha igen, akkor hol?....Valami komolyra gondolok,...Köszönöm.

zigus46 kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Mindig az aktuális event csevegőbe lehet és kell írni az eventtel kapcsolatos segítő jellegű tanácsokat, és a taktikákat, praktikákat is ott lehet megosztani.
    Ha új ötlete van valakinek a játék továbbfejlesztésével kapcsolatban, akkor az ötletelős topikba kell írni: https://board-hu.farmerama.com/forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/
    A fórum fő oldalán található a Felhasználók és a játék résznél a Visszajelzés a játékról témakör, ahol azon belül lehet választani, hogy amelyikhez kapcsolódik a mondandó.
    Ha panaszkodni akarsz, akkor a Panaszkönyvbe lehet írni: https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.14375/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. durnieva

durnieva Fórummogul

üdv ID40620183 most megint ugyan az történi mint tegnap este 25 izeltlábu tanyésztést csináltam a tenyészházban mutatja a világos lila szalagot de az event felületen nem ne kérj képernyő mentést mert még soha nem csináltam tehát nem tudom hogy kell és életkorom miat nem is tudom megcsinálni tele van a hócipőm azzal hogy minenért pénzt kértek most is ha veszek kosarat akkor tudok haladni és nem segitetek ez régebben nem igy volt azt gondolom hamarosan nem lesz kitől kérni mert ahogy olvasgatom sok mindenki unja és inkább befejezi nagyon szerettem ezt a játékot de már anyagilag nem birom főleg iy ahogy most is van ha most jutottunk hozzá az állathoz hogy lesz belőle tenyéthető menyiség kosárrel ugye?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.