Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Az egy kis problémám történt, hogy Prémium tagságra váltottam (paysafe) fizetéssel és a + 5 db event magot nem kaptam meg. ID; 49645828. Köszönöm a segítséget!

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Tekintettel arra, hogy a prémium tagság megvásárlása az event indulása után történt, így utólagosan nem jár a +5 db vetőmag.
    A prémium tagság kezdete az ellenőrző panel adatai alapján 2021-09-15 14:35:10 óra volt.

-ágianyu33- és semmirevaló kedveli ezt.
  3. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a válaszodat, meg értettem.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. -böbe1980-

-böbe1980- Fórum-zöldfülű

Ezen a farmon kívül- még 5 farmom van, és mind rendben van. Itt miért nem ad vetőmagot. Azokkal nem csináltam semmit, itt 14 óra óta többször kiléptem , a böngészőt töröltem, sajnos én mást nem tudok csinálni.

5. Havasi_Gyopár

Szia kiscicuka!
    Köszönjük a türelmedet.
    Kérlek vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    A supportot így éred el:
    A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, mit szeretnél, mi a problémád, volt-e előzmény stb, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    Ők pontosan leírják a teendőket, és segítenek a megoldásban.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönjük a türelmedet.
    A supportot így éred el:
    Részletesen írd meg miről van szó, mit szeretnél, mi a problémád, volt-e előzmény stb, minimum 140 karakterben.
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.​

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönjük a türelmedet.
    A supportot így éred el:
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.

8. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

a teljes bevételi bónusz S ad plusz növényt, vagy csak a répás-almás csatnit helyettesiti? Köszönöm a választ--

9. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, még semmit nem csináltam, de meg van a 10 vetőmagom. Dolgozhatok!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia Sziszi1950!
    upload_2021-9-15_18-34-34.png upload_2021-9-15_18-35-57.png
    Ha a menüben a bónusz fölé viszed az egeredet, akkor megmutatja, hogy mit tud az a bónusz.
    Jelesül, hogy gyémánt rekeszt igényel, vagyis a RACS helyére tudod betenni.
    De! Amíg a RACS területenként csak +2 db növényi termést ad (eventnövényt is ideértve), ez minden termést amit learatsz, azaz növény, fa, állat, terményes ól, ezek mindegyikére érvényes a +100% termésmennyiség, a teljes farmon, azaz a farmos és szigetes művelhető területeken egyaránt.
    Ezen túlmenően a 24 órás hatóideje +30%-kal meghosszabbítható Pinkie Pie -vel.

gyulaika, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Szeretném meg kérdezn mitől van hogy a gazdakörbe nem tudok rá klikeni az adott feladatra mert szalad az egész mig az aljára nem ér

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ilyen akkor szokott előfordulni, ha vezeték nélküli egérrel játszik az ember, és kifogyóban van az elem. Még egy másik lehetőség pluszként, hogy a görgő beragadhatott esetleg.
    Húzd ki az egér USB csatlakozóját, majd egy fél perc után dugd vissza, az egérben meg cseréld ki az elemet.
    Remélem így sikerül a problémát elhárítani.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

megpröbálom

14. táti_eszti

táti_eszti Haladó

15. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Bocsánat igazad van az árak alapján nézve valóban állatokat vettem. Az ablak valószínűleg a tápról átállt alap állatokra. Köszönöm a segítséget!

16. H.Bea

H.Bea Utánpótlás-írogató

Szia
    Elültettem az event növény megszórva mindennel mellé kukoricát.A kukorica beérett az event növényre meg kiírta 51-perc .Frissítettem,takarítottam de csak számolja az időt.Még jó hogy úgy gondoltam a 3-órás melósokkal 2-szer tudok aratni .Hát nem sikerült.
    Köszönöm.

17. Havasi_Gyopár

Szia H.Bea!
    Egy szupertrágyára ható 5%-os felhő, karácsonyi süti és fehér ártatlanság + a tölgyes rúna együtt, megszórva vízzel, trágyával és szupertrágyával 1:05 perc alatt beérlelteti sima földön az eventnövényt.
    Nézd meg kérlek, hogy a szupertrágyára felhődet aktiváltad-e vagy sem? Vagy a fenti bónuszrekesz termékek bekerültek-e az arany rekeszbe? Vagy valami mást kihagytál.
    Kérlek ellenőrizd ezeket, amiket megírtam, mert ha mind megvan akkor már rég be kellett volna érnie.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Este elültettem mindkét területre az event növényt . Reggel aratásnál a szédült szántóról eltűnt az összes növény !! Nagyon meglepődtem , mivel kétszer is megnéztem , hogy beültettem . Vizet is raktam rá . Így az szédült szántómon oda lett a 100%os terményem . Utána tudnátok nézni !! Előre is köszönöm a segítséget ! ID: 6809366 biborka63

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ma reggel kaptál több felröppenőt a főfarmról is, illetve a szédült szántóról is, azt viszont nem tudjuk megmondani, hogy mi volt beültetve, mert erről nem készül log.

.
    2021-09-16 05:24:48Meadowdropvikingsep2021drinkinghorn = 44
    nail = 18
    jamsugar = 7
    brick = 5
    floristwire = 8
    herbselixir = 9
    wood = 5
    salt = 5
    mandragora = 4
    paint = 1
    2021-09-16 05:24:15Farmdropwood = 2
    vikingsep2021drinkinghorn = 37
    mandragora = 3
    herbselixir = 9
    salt = 5
    jamsugar = 6
    nail = 11
    floristwire = 10
    brick = 2
    rooftile = 2

.

20. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

szia Tegnap este ültettem 10db eventnövényt reggel feszedtem de eltünt mind 5db maradt csa amit el tudtam ültetni I d 8843532 sajna igy a játék már nem az igazi Szépnapot

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.