Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bözsike59

bözsike59 Fórum-zöldfülű

sziasztok! bözsike 59 vagyok ID 5556668520 Nem jelenek meg a teliholdas világnál alul a tálcás kisördögök. mit tudnék tenni? Van egy másik farmom azon jól működik. Már próbáltam frissítéssel, de nem jött be.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ablaka
    1. Az eventnövény és felreppenő pajtakészletünket itt találjuk meg.
    2. A kék kosárvásárlás gombra kattintva, megjelenik a bank felülete, ahol az eventhez tartozó kosarakat vásárolhatjuk meg.
    3. Itt láthatjuk az event teljes teljesítéséhez szükséges etetési mennyiséget, és az aktuális etetési mennyiségünket.
    4. Ezen a részen találjuk a karakterek ki és bekapcsolási lehetőségét. Ha a pipát kivesszük a négyzetből, akkor a karakterek eltűnnek a játéktér aljáról, ha a pipát ott hagyjuk, akkor megjelennek a karakterek.
    5. Itt láthatjuk a haladási sort. A felső haladási sor az első 18 etetést foglalja össze, az alsó pedig a 24. és 75. közötti etetéseket.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az event felületén van egy kapcsoló, egy pipálási lehetőség, azt kell bekapcsolni.
    4-es számmal jelezve.

4. bözsike59

bözsike59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! További szép napot!

5. xxl30

xxl30 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már legalább két hete nem tudok belépni a farmomra. Klienst használok, mert elavult és lassú a gépem, eddig nem volt gond vele. Rákattintok az ikonra felugrik az ablak néhány pillanatra teljesen fehéren, majd eltűnik. Mi lehet a gond?

Gazda: xxl30
    ID: 54983866

6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek végezz egy takarítást a gépeden Ccleanerrel.
    Magam is klienssel játszom, teljesen probléma mentesen. Ezt napi legalább egyszeri tisztítással lehet elérni.
    Következő lépés, ha nem javul a helyzet, akkor töröld a klienst a vezérlőpultból, a letöltési mappából és a lomtárból is.
    Ezt követően telepítsd újra.
    Remélem helyreáll a rend nálad is.

7. xxl30

xxl30 Fórum-zöldfülű

Rendben köszönöm szépen a gyors segítséget. :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. boriteri

boriteri Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Az egyik szomszédomnak küldeni akartam egy óriás cukorrudat, mert cseréltem volna vele egy panniért. A pannit megkaptam, de én nem tudom neki elküldeni az óriás cukorrudat, azzal, hogy értékeljük az igyekezetedet, de nincs elég termény a pajtádban. Ugyanakkor nála a cserékben el tudná cserélni panniért. Hmmmm?
    Nálam nem látható a cserében.
    Bocs:) név:boriteri ID: 5636524

Utoljára szerkesztett: 22.10.21
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia boriteri!
    Sajnos a fejlesztett dekorok nem küldhetők, így az Óriás cukorrúd sem ! :(
    A Pannit meg becsületesen küldd vissza !:)

Utoljára szerkesztett: 22.10.21
  10. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

cukorrúd.png cukorrúd.png

Mivel én küldeném, így bemutatom, hogy valóban a cseréknél benne van a panniknál az óriás cukorrúd :)
    Lehet, hogy hiba? Majd valamelyik modi megmondja :)

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ez egy a Farmerama kezdeti időszakából való régi, de szép dekor, amelynek négy fejlesztése van: L, XL, XXL, és Óriás cukorrúd.
    Mivel egybe van építve a farmon vélhetően, amiatt kapsz olyan üzenetet, hogy "nincs elég terményed a pajtában".
    Nincsenek ezek a régi dekorok elkülönítve, hogy melyik a fejlesztés, melyik, amelyik egybeépített már.
    Emiatt is van néhány helyzetben probléma!
    A cserepartner által írt információ igazságtartalma annyi, hogy ott a "léghajón" a dekor különálló fejlesztése van, ha megjelenhetett a csere felületén.
    Teszten kipróbálták a Kollégáim.
    A fejlesztés önmagában küldhető, de ha egyenként összeépítettük, akkor az üzenet ugyanaz, nincs elegendő terményed a pajtában.
    Sajnos már ősidők óta az van, hogy a fejlesztéssel bíró dekorok, ha már egybe vannak építve, nem küldhetők sem ajándékba, sem nem csereképesek.

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az alap dekor is, és a különálló fejlesztés is küldhető, de az összeépített már nem küldhető sem ajándékként, sem csereáruként.

13. vicatakacs

vicatakacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kérdezném, hogy a forróláva-kád dekort hol találom? üdv csibegazda2014 ID 51330790

14. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Köszi, csak meglepődtem hogy nem küldhető, amikor találkoztam vele a cserélhetők listáján, amit be is mutattam, ott az összeépitett "Óriás cukorrúd" látható, ugyanezt másik farmon nem láttam.
    A pannit nem kértem vissza, amennyi nekem kell, annyi meg megmaradt :)

15. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok!lehet nem jó helyre írok
    csak nálam van igy vagy másnál sem űködik a naptár???

16. |Tamás|

Szia!

A most futó eventben.

17. |Tamás|

Szia!

Mi nem működik rajta?
    Reggel én minden gond nélkül le tudtam szedni.

18. grogyó

grogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem találtam jobb helyet, ahova megírhatnák egy bugot.
    Ha a Bahamán kézzel elültetek egy ólat, és ráteszem a narancs fejlesztést, azonnal beérik.
    Ez biztos nem normális.
    Üdv: grogyó
    id:4421308
    ui. mindenhol, minden óllal és terményessel ez a helyzet.

Utoljára szerkesztett: 23.10.21
  19. vicatakacs

vicatakacs Utánpótlás-írogató

köszi a választ, de az első sorom meg van az első felhőt megkaptam, a forróláva-kád dekor is ki van pipálva, valahova ki tettem, de nem találom, lehet, hogy rosszul kérdeztem előszőr csibegazda2014 ID: 51330790

20. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

A múltkori eventkor megszerezhető 2 db alap Otthonos denevérvár, Inspiráló szerelemtánc és Rend a lelke mindennek dekorom volt, ezekből 1-1-et fejlesztéssel együtt feltettem a felhőre, a maradék 1-1 db eltűnt a pajtából ahogy a Fonott fűz dekorom is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.