Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. özséb

özséb Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Bocsi, hogy figyelmetlen voltam:(

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amiről beszélsz, az a "Piccolo" titokzatos láda. Ezt kaphattad az eventből és a Leárazásrohamból. Az Adventi naptár viszont egy réges-régi ládát adott, aminek a neve csak Titokzatos láda, és régi dekorokat adhat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kalendárium nem adott piccolot, ha arról van szó.

4. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Köszönöm a gyors válasz a kalendárium amit adott szintén 5 óra érésű barna is én balga azt hittem hogy az piccoló Igy megtaláltam mint titokzatos ládát. Mégegyszer köszönöm máskor jobban figyelek.

5. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

mit ad a multitaszking zseni 40 szer

6. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Multitaszking zseni
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 60% TP bónusz 2 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területeket kivéve)
    Learatható: 40-szer

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashatsz róla.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-859893

jófarmerlány és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

köszönöm

8. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Azt vettem észre hogy a pöttyös ernyőgomba dekorációm a világító toronynál 31920 tp ad alaphangon minden emelő és pluszok nélkül a kerge kertbe kihelyezett ugyanezen dekor pedig 39900 tp ad.
    Én maradtam le valamiről vagy tényleg minden dekor minden területen más más tp-vel bír?
    Köszönöm V.

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kergéhez van rúna a bölcs tölgyön, a világítótornyoshoz pedig nincs. Ebből lehet kiváltva Neked.

Vyca-cica kedveli ezt.
  10. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Nagyon köszönöm! Olyan rég váltottam már ki a tölgyest hogy el is feleljtettem hogy van... :)

11. mimre1

mimre1 Utánpótlás-írogató

Szia!

Elkezdtem a "Télapó szikla titka" eventet. Megkaptam a kulcsot, kiváltottam a "szigeti koszorú" hozzávalóit. Legyártottam 10 db szigeti koszorút.
    A Baha ültetvényen át akartam rendezni a föld területet 1x1-ről 10 db 2x2-re. Volt egy kis fennnforgás, többször visszaváltott 1x1-re, de végül sikerült kialakítani 10 db 2x2 területet, amibe elvetettem a magokat. Történ egy váltás a játékban, aminek következtében minden eltünt a 10 db 2x2-es területből a magok és a vetőtáblában sem találhatóak.
    Újraindítottam a játék alkalmazást, próbáltam a webes felületen is, de a magok eltüntek.
    Kérném a segítségedet....köszönöm.

Farm neve: mimre1
    ID: 54608930

12. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Szia!
    ID:tanya1026 gazda vagyok.
    Segítséget szeretnék kérni.A főfarm aratásakor a tp-os kalapok és a gömbdíszek a vetőtáblán maradtak.
    Átléptem a bahamákra és teliholdas területre azokat rendbe learatta.Tegnap reggel is így jártam.
    Nekem nem is tapasztalat pontok hiányoznak,hanem az a kb .160 gömbdísz./gyékény volt vetve.
    Nem tudom mit tudnék ilyenkor csinálni.Tegnap frissítettem akkor eltűntek,de előtte megnéztem
    mennyi röpi volt és maradt a régi mennyiség,pedig láttam,hogy volt a területen.
    Előre is köszönöm a segítségedet.
    Szia

13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az ID szám feltétlenül szükséges az ellenőrzéshez. Kérlek add meg, hogy megnézhessük, mi történt.

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és látta ő is, hogy a szigeti koszorúkat bekeverted a malomban.
    De ezután nincs nyoma, hogy hová lett.
    Nincs erről ellenőrizhető log.
    Vélhetően törlődött a területváltások során az elhelyezett vetőmag az ültetvényről.
    Sajnos azt tudjuk csak javasolni, hogy a felröppenők gyártásához használd ki az időt az új elemek megérkezéséig.

15. mimre1

mimre1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors reagálást... DE ....

További probléma is jelentkezett...

A Baha ültetvényről nem tudom törölni az 1x1-es területeket. Elhelyezni engedi, de amint törlöm, egy váltás után újra visszakerül.
    Lehetne ebben segítség...köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.21
  16. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Szia!
    ID:7040433 tanya1026 gazda vagyok.
    Most úgy látom nem léptem ki és talán a gömb díszeket megkaptam- 453 van.
    Azt nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni,mikor a többi területen minden rendben van.
    Köszönöm szépen.
    Szia

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Főleg új event kezdete előtt mindenképp tanácsos elvégezni egy takarítást Ccleanerrel, és akkor nem fordul elő ilyen probléma.
    Javaslom, hogy ha kell, naponta végezd el, mert max. 3 perc az egész, de nincs a bosszankodás event közben.

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrzöm a helyzetet, türelmeset kérem!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Learattam a kész eventnövényedet, az látszik a képen.

Leszedtem a 2*2-es területeket, és elkezdtem az 1*1-es elhelyezését. Járkáltam más területeken is, majd visszatértem, maradtak a kis földek.

Bízom benne, hogy tudsz tovább játszani most már.
    Biztonság kedvéért futtass le egy takarítási műveletsort, kérlek szépen.

nimre.png

Köszönöm a türelmedet!

20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom inditani a játékot. A térkép jelenik meg, ahol már a bábukkal kell lépkedni. ID 8922744. Köszönöm előre is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.