Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs jó hírem.

A skopiotthon - tenyésztés alapú hétvégi küldetések event teljesítése nagyon hiányos volt részedről.

A "fonott fűz" dekort adományozó küldetést egyáltalán el sem kezdted ezen a farmon. Pedig abban a feladatsorban 2 ilyen dekor is megszerezhető lett volna.

Egyelőre így hiányos a felhősorod.

Lesz december hónapban csere-event, ott még találhatsz partnert, akivel megegyezve megszerezheted a dekort.

Az event leírása itt a linkről kattintva átnézhető:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tvégi-küldetések-event-2021-szeptember.21515/

Halkan megjegyzem, ebben tárgyban már írtál kérést itt a topicban. Moderátortársam válaszolt is, jelezte, nem szerezted meg ezt a tárgyat, nincs a birtokodban.

-Ilona53- kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A kollégám ellenőrzése alapján nem tűnt el semmid, viszont nincs elegendő növényed az ezüstök teljesítéséhez
    upload_2021-12-17_19-13-45.png

3. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Köszönöm a válaszodat!
    Sajnos akkor valahogy elbénáztam ezen a farmomon. Majd megpróbálom cserenapkor, ha meg nem sikerül
    eggyel kevesebb felhősorom lesz. Több is veszett Mohácsnál, mondják.
    Valóban feltettem már ezt a kérdést, de a kollegád nem igazán értelmezte jól, mert az írta, hogy ilyen
    Fonott fűz nevű felhősor nem volt soha. Igaza volt, de én a dekorra gondoltam akkor is. Mellesleg megjegyezte, hogy
    mennyi sok felesleges munkát okoztam ezzel a kérdésemmel. Pedig megpróbáltam intelligensen érdeklődni.
    Mindegy, nem vagyunk egyformák.
    Köszönöm szépen a segítségedet! Jó hétvégét a csapatnak!

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Végeztem a tisztáson zajló eventtel. Volt a nyeremények között a következő hetihez való növény és felröpi. Viszont nem találom őket. Nem látom értelmét. Lehet csak velem van baj. :D ;)

5. Havasi_Gyopár

Szia Zsani_apja!
    Nincsen semmi baj.
    A mostani event részben kapott Narancscikk virág és Fahéjrudak nyereményt majd a következő hétvéginél tudjuk használni.
    Itt is olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/karácsonyi-vásár-varázslat-hétvégi-küldetések-event-csevegő.21873/#post-1235441

UI.: Most kaptam a kollégámtól ezt a két képet, hogy hova tette be a rendszer:

upload_2021-12-17_21-54-41.png upload_2021-12-17_21-55-4.png

Utoljára szerkesztett: 17.12.21
    -ágianyu33-, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Sziasztok!
    Noé bárkája feladatsorom beragadt, pedig beadtam a megfelelő számú állatot. Ezt a feladat nem érzékeli, a visszaszámláló 00:00-ra beragadt, csak a megszakítás gomb aktív. Ránéznétek?
    Frissítésen, ki-belépésen túl vagyok, böngészőben játszom.
    Név: Bucukipocica
    ID: 56037397

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám ellenőrzése alapján hiányzik még 10 db kecske leadása, eddig csak 30 állatot adtál le. A követelmény pedig 40 db kecske.
    Ui. : A kollégámtól most kapott kép alapján ezt a jelzést adta a rendszer:
    upload_2021-12-17_22-44-4.png

8. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Szép jó reggelt .Mit tudok csinálni az miatt tegnap kaptuk vissza a játékot Valaki feltörte szeretnénk meg változtatni az email cimet.De itt van a bökkenő nem tudjuk mert az idegen emailt nem is ismerjük Valami *** Abba kérjük a segítséget hogy ez megoldást találjanak rá .Mert próbáltunk jelszót email cimet vátoztatni de erre a címre megy. .Bigpoint Customer Service állította vissza az oldalunkat fél sikerel kb 10 éve játszottunk a Farmeramával Tisztelettel Enci-Jozsi ID6324774

Személyes adatot nem lehet megosztani a fórum nyilvánossága előtt!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.21
  9. mahal

mahal Aktív író

Nem tudom mshol is ez van-e, de nálam a Télapó szikla második utjánál lévő begyüjtő óra nem múködik, ha véletlenül rá lehet kattintatni, akkor is elugrik s a begyöjtés lehetetlenné válik, ezért nagyon le van maradba.

Többször kell mindenre kattintani, mire nagy lassan csinál valamit.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.21
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Arra kérlek, jelezd a farmról a kapcsolatfelvételi ablakból a játék supportjának az e-mail cím változtatási problémádat.

Azon a lapon a régi, vagy a nem kívánt e-mail címet át lehet írni, a régit ki lehet törölni!
    Olyan címet adj ott meg, amit TE érhetsz csak el.

A probléma leírásában is add meg pontosan ez a címedet. Részletesen jelezd amit tapasztaltál.

A Kollégáink segítenek a gond feloldásában.
    Azt se feledd, hogy erről itt a fórumon, de semmiféle nyilvános helyen nem lehet írni.
    A személyiségi jogok és a levéltitok megsértése kellemetlen problémákat jelenthet!

Járj el úgy az ügyben, keress ott segítséget, ahol ez jogszerű!

Tartózkodj a support munkájának minősítésétől is! (fél siker ... stb)

11. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

ID:35406028
    Szép napot!
    Miért nem jelenik meg az Adventi naptár?

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mindenhonnan sikerült megnyitnom:
    Belépéskor a Hirdetőtábláról, a Főtérről, és az Eventórából is.

Végezz el kérlek, egy CCleaner-es géptakarítást és/vagy böngészőváltást.

13. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Köszönöm a választ! Egyiket sem tudom, hogy kell elvégezni.

14. Othep

A CCleaner egy program, magyar nyelven is megtalálható és ingyenesen letölthető az internetről.

A CCleaner program több helyről is letölthető, kettőt mutatok példaként:
    http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner
    http://www.filehippo.com/download_ccleaner

A géped tisztításához részletes információkat itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Amennyiben segítségre van szükséged, és van rá lehetőséged, a környezetedben lévőktől kérj segítséget, töltsétek le közösen, és indítsátok el a programot, amely elvégzi a tisztítást a gépeden.

Még ezt az írásomat is olvasd el majd letöltés után, további segítséget is találsz benne: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-59#post-1211720

Böngészőváltás:

Ahhoz, hogy az interneten barangolni, játszani, dolgozni tudjunk egy segédprogramot (böngészőt) használunk.
    A legismertebbek: Edge, Mozilla Firefox, Chrome, Opera.

Ezekből nem árt, ha legalább 2 van a gépünkön.
    Ha felmerül valami átmeneti gond, lehessen közöttük váltogatni.

Ennyit jelent a böngészőváltás: eddig mondjuk valaki Chrome-ot használt, kicsit áttér Mozilla-ra.

Aki Klienset használ a játékhoz, az eleve egy egyszerűsített böngészőt használ, rá ez nem vonatkozik, de a géptakarítás számukra is hasznos az elhasználódott sütik "kitakarításához.)

15. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ajándékkód van-e?

16. Othep

Szia.

Nincs.
    Amikor van, a Fórum Központ részében hirdetmény adja tudtul.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  18. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Üdv!
    A pulyka tenyésztésnél a piacon az Alkotó pulykát nálam sokkal kevesebbért lehet kirakni eladni, mint az előtte szinten lévő Polka pulykát. Ez direkt lenne így? Köszönettel! :)

19. Othep

Szia.

Ez a dinamikus piac sajátossága miatt van.
    A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak.
    Vagyis az árak akkor emelhetők, és akkor emelkednek, ha folyamatosan és váltakozva van ajánlattétel és vásárlás az adott tételnél.
    Drágább vagy új piaci áruk (pl. tenyészállatok, vagy új ólakból kifejlődő állatok, új fatermések) kapcsán gyakran tapasztaljuk, hogy eleinte csak ,,fillérekért" engedi őket a rendszer kirakni.
    Ez egészen addig így megy, amíg be nem indul az adott áru adásvétele, minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább megy fel az ára.
    Jelen esetben valószínűleg kicsi az Alkotó pulyka iránt a kereslet, ezért az ára is, és így már kevesebbért tudod kitenni.

Valószínűleg senki sem akarja elsőként nyomott áron kitenni az áruját, ezért nem is tud beindulni az adásvétele.

Javaslom, hogy a piacos topikban próbáld saját piacos gazdatárssal elcserélni vagy értékesíteni az Alkotó pulykádat.
    Topik: Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

20. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni... Ma bontottam az adventi ajándékaim...18.napra kaptam 3X mikulásos ládát...sehol nem találom. hogy tudom ezt használni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.