Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Legyél kedves a Beállítások menüben a bónuszsor megjelenésének opcióját BE pozícióba állítani. (mentés is legyen)

margaréta.png

A rekeszekbe helyezést a bal oldali menüsorból is meg tudjuk oldani: Váza ikon ... Elhasználódó fül kijelölése, a termék kiválasztása után a használom kapcsoló kattintásával.

Természetesen a bónuszsorból a legegyszerűbb, a legkézenfekvőbb a kiválasztás, aktiválás.

2. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

köszönöm a választ

Köszönöm nem vettem észre ki volt kapcsolva még egyszer köszönöm és elnézést kérek

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.22
  3. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, hogy létezik, hogy 283.020.000 értéket kell beadnom, hogy a következő ládát megkapjam?

Köszönöm

4. mamarygen

Szia!

Megnézted, hogyan állsz most, mennyit szállítottál, adtál be eddig?

Ha ellenőrzést kérsz, add meg kérlek a farmod azonosító adatait!

Köszönöm.

5. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Lehet, hogy nem írtam elég érthetően, bocsánat. A következő lépés-re gondoltam, ami ad ládát, nekem ott ez a magas beadási összeg szerepel.

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ahol van a sátor, ott jobb oldalt írja a játék, hogy mennyit kell még beadnod ahhoz, hogy a következő ládás jutalmat megkapd.

7. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Hiába adok be bármit is, ez az összeg nem változik semmit 283.020.000 pedig már több beadásom is volt, és nem jelenti meg zölddel a plusszost a TP 3000 táblán sem.

8. |Tamás|

Név? User ID?
    Mikor adtál be? Azóta már frissített a rendszer? Nem azonnal frissül a lista, csak ahol látod a listát, az alsó szekció a saját értékedet látod aktuálisan.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a szám azt jelenti, hány pontig kell beadnod. Van a jelenlegi pontszámod, van a "Következő lépés", ami a cél, és a kettő különbözetét kell bedobnod ahhoz, hogy megkapd a következő ládát. Ami a beadási összeget illeti, amit zölddel megjelenít a rendszer, hát, nálam sem jelenik meg. Az első alkalommal még ott volt (néhány nappal ezelőtt), azóta én nem láttam. Valaki azt javasolta, hogy a kupa melletti zöld plusz jellel kell beadni, és akkor látszik, de nem próbáltam ki. Én mindig a lista alatti Deliver gombbal adtam be.

genka53 kedveli ezt.
  10. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Köszönöm. A kupa mellettivel adok be és nincs zöld és nagyon rossz. Próbálok bent maradni a 3 ezerben, de potyára nem szeretnék bedobálni, így marad a papírozás és a számolás.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Még mindig nem adtál adatokat, de mind1, elmondásaid alapján megpróbáltalak megkeresni, és szerencsémre meg is találtalak.

gerita.png

Alul a befizetés gomb felett látod a saját neved, és nekem ki van húzva, de neked oda van írva hányadik helyen voltál épp akkor, mikor frissített a lista.

12. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Köszönöm szépen Tamás, hogy megkerestél. Idáig mindig látszódott, hogy mennyit adtam még hozzá, most nem lehet látni, azt a zöld +. Gondolom, túl terhelés van, de majd megoldom, hogy bent maradjak.
    Még 1x köszönöm.

13. babaroman146

babaroman146 Utánpótlás-írogató

babaroman146 vagyok ID29699121 szeretném megkérdezni miért vagyok letiltva.Tegnap délután kapcsoltam ki a gépet.Most fél 3 kor szerettem volna elkezdeni az eventet,de nem tudok belépni mert kiírja,hogy le vagyok tiltva.Mi az oka?A kezdetek óta játszom,még ilyen sosem fordult elő,nem hiszem,hogy bármi szabályt sértettem volna.

14. Ztup

Ztup Fórum-zöldfülű

Szia!
    Valamilyen oknál fogva nem enged belépni a Bahára, azt mutatja csak, hogy hol tudom kiváltani, de ezen már régen túl vagyok...
    Tudnátok ebben segíteni?
    Farm: Ztup ID: 56584162
    Előre is köszönöm!
    Üdv!

15. mamarygen

Szia!

Tudnál segíteni és egy képernyőképet feltölteni a fórumra, mit látsz, mi van kiírva üzenetben?

Szeretnénk továbbítani a központi kollégáknak. Ezért kérem a segítségedet!
    Köszönöm.

16. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Sehol se jön be

17. demoke

demoke Fórum-zöldfülű

Szisztok!Látom elég sokan írjátok,hogy nem tudtok belépni,mert letiltott a rendszer.Sajnos a barátnőm is így járt.Belinkelem mit írt ki neki a gépe.Ha tudtok segítsetek légyszi mit kell tenni?? Köszönöm!!

18. mamarygen

Szia!

Furcsa helyzet állt elő. :(

Beléptem az azonosító adataiddal az ellenőrző panelen a farmra.
    Nekem is a baha kezdő oktató kisfilmet adta be.
    Megvártam, míg lejátszotta a birka a történetet, és azt követően már a munkavégzés a "normál" menetrend szerint megtörténhet.

Egyelőre ezt a javaslatot adom, hogy játszhass a szigeti területeken.

Jelzem a problémát a megfelelő helyen. Köszönöm a türelmedet, együttműködésedet.

19. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek. Belépés után nem tölt be a játék. Ha tudtok segítsetek farm: szabomilosne1949 ID szám:19238654 reggel még használtam, de 14 óra 10-től többszöri kisérletem is kudarc. Köszönöm.

20. Ztup

Ztup Fórum-zöldfülű

Most sikerült belépnem, úgy néz ki elhárult az akadály!
    Köszönöm a segítséget!
    Üdv: Ztup

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.