Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, gyerekem kártyája volt, s elfelejtette, hogy újat kapott. Minden rendben, köszönöm! Még 1: ha nem akarom automatikusan a hosszabbítást /aggódnak, hogy meghekkelik a kártyát/, akkor mit tegyek?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ne mentsd el a kártyaadatokat (prémiumnál relatív-e nem buksz semmit, FA vásárlásnál viszont a +10% FA-t elbukod, mert nem mentett adatokkal vásárolsz).

Lenczy kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Hát nem tudom mentettem-e, köszönöm!

4. |Tamás|

Lépj be a bankba, jobb fent "állapot és felmondás", Ott látod a kártya adatait ha elmentetted.

5. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    A gazdakör királya topikban nem kaptam választ

6. |Tamás|

Szia!

Topic első hozzászólását elolvastad? Megcsináltál mindent ami benne szerepel? Supporton jártál?

Kacix kedveli ezt.
  7. Kacix

Kacix Fórumlakó

valamiért arra gondoltam, hogy csak probléma estén jelezzek a supportnak, köszi

8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, még egy kérdés: ha felmondom, azért a befizetésem 30 napig él? Bocs, de nem nagyon értem a szg-es dolgokat.:(

9. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Attól, hogy törölted a mentett kártya adataidat a már megvásárolt prémium tagságod nem fog megszűnni.
    Szóval, a vásárlást követően 30 napig élvezheted, a prémiumtagsággal járó előnyöket. Hiszen már kifizetted azt.

Lenczy kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!!!:)

11. stöpi

stöpi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Remélem jó helyre írok.:) Régen ha pörgettünk egy billentyűvel azonnal meglehetett állítani a kereket,nem kellett megvárni a pörgetést. Sajnos nem találom ezt a billentyűt, ha van egyáltalán. Megköszönném ha valaki segítene.:oops:;)

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Az ESC billentyű a megoldás.

Enike**, ursa11, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. kykyke01

kykyke01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémával jelentkeznék, hogy ma és a héten valamelyik nap kaptam ajándékba talányos fát egyet-egyet. Ma a valentin napi napi ajándéknál, múltkor meg egy ládában volt. Nem találom sehol egyiket sem, hogy ki tudjam tenni a farmra. Sem a fák között, sem a dekorok között, nyilván minden létező helyet átnéztem, de mintha eltűntek volna. Ugyanez igaz egy fára, amit megnyertem (ennek sajnos pontos nevét nem tudom már), de azt sem találom azóta sem.
    Mi lehet a hiba?

Sajnos az adataim lemaradtak véletlenül :)
    Gazda: kykyke01 ID: 13742170
    Köszönöm előre is a választ!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.22
  14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A mai 3 talányos fát a bahás fa menüben megtalálod.
    A másik két esetnek nem tudok utána nézni, hiszen nem tudod megmondani, pontosan mit is keressek - így pedig nem fog menni.

15. kykyke01

kykyke01 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! A másik talányosnak nem tudom a nevét, talán a "Kísértet" rémítő talányos facsemete lehet?, de van egy nagyon rossz minőségű kép, ahol látni; viszont nem olvasható a neve.
    Ezek szerint a sima fát pedig buktam, sajnos telefonról arattam, nem tudtam megnézni a nevét amikor megnyertem, utána meg sehol nem találtam.

Túl nagy képedet eltávolítottam, elég az, ami linkként szerepel, mivel ezen a fórumon a megengedett képméret 550X300 pixel.
    Amikor egy idézésre válaszolsz, akkor a Válasz gomb megnyomása után a [/QUOTE] jel után nyomj egy entert és azután kezdj el írni. Ezzel elkerülöd azt, hogy beleírj az idézett szövegbe és minden összekeveredjen.
    Megértésedet köszönöm, Othep

Csatolt fájlok:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.22
  16. |Tamás|

Szia!

Igen, én is a kísértetnek nézem. Teliholdason elérhető, ha épp nyitva a teliholdas.

17. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Szép napot !A Barátbors fáimat keresem,tudtommal voltak. Legyetek kedvesek nézzétek már meg.Köszönöm előre is a segítséget.

vasaló57 ID :31197950

18. |Tamás|

Szia!

Topic nyitóhozzászólásából szeretnék idézni:

nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

19. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Gazda :vasaló57 ID : 31197950 A Barátbors fáimat keresem,mert eltűntek a farmról,sajnos azt nem tudom,hogy mikor.
    Sajnos nem tudom hogy mikor szereztem,azt sem tudom,hogy hány db.fa volt.

20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollegám ellenőrzése alapján:Barátbors fa azaz barátcserje

Egyet elcseréltél 1 Csokifoltos tehénke dekorra:
    2020-05-16 18:51:12
    illetve még egyet:
    2018-02-09 02:15:56 Űregerek dekorra
    Jelenleg nincs ilyen fa a birtokodban.

vasaló57 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.