Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szervusztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Az első feladatnál 38 energiaitalt kér, 23 van, hiába kapok a tenyésztésnél nem gyarapodik a számuk.
    Holdsarló ID: 5361092

2. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! Akkor már nem jelzem, hogy nekem is......a dekor és a bónuszládák!!! ID:55709560

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és Nyunyiandi kedveli ezt.
  4. agi71171

agi71171 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Végeztem a teknős tenyésztés eventtel, de nem kaptam meg egy pár ajaándékot.
    Amit biztosan keresek az kettő bónuszláda, és egy kitehető dekor a felhősorra.
    Az egy deszkáds álma dekort.
    Farmnév: agi71171
    ID 20290663
    A segítséget előre is köszönöm.

5. Enike**

Szia!

Arra jogosult kollegám ellenőrizte kérésed alapján a problémát. Az ellenőrző panelen a tenyészési eredmények 18.45-ig látszanak. További tenyésztésre lenne még szükséged a hüllők köréből, hogy a hiányzó energiaitalok összegyűljenek!

smoldering és Holdsarló kedveli ezt.
  6. Enike**

Szia!

Itt találod a hivatalos közleményt erről, miszerint jelenleg sajnos hiba van, de a központban már tudnak róla.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...észtős-event-2022-március.22193/#post-1254468

Azoknál a játékosoknál van hiba, akik ma 14:00 óra és 15:49 óra között szállítottak be a középső részfeladatba.
    Akik később teljesítették a középső feladatokat, náluk már rendben van a jutalom.

Kérlek, olvass vissza. Köszönöm.

smoldering és csopke1 kedveli ezt.
  7. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Köszönöm a segítségeteket, tenyésztek tovább.

smoldering, Kuzdern és Enike** kedveli ezt.
  8. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Szia! A született deszkás event középső sávjában szereplő 2 db bónuszládát nem kaptam meg. Előre is köszönöm a segítséget. ID:54751790

9. Enike**

Szia!

Itt találod a hivatalos közleményt erről, miszerint jelenleg sajnos hiba van, de a központban már tudnak róla.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...észtős-event-2022-március.22193/#post-1254468

Azoknál a játékosoknál van hiba, akik ma 14:00 óra és 15:49 óra között szállítottak be a középső részfeladatba.
    Akik később teljesítették a középső feladatokat, náluk már rendben van a jutalom.

Kérlek, olvass vissza. Köszönöm.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Enike** kedveli ezt.
  11. annuska29

annuska29 Járnitanuló

jo napot nem kaptan meg egy deszkas alma event targyat

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szeretnélek megkérni olvasd el ez a közleményt.

Ez a dokor és még néhány jutalom a középső feladatsorból néhány játékosnál nem található meg a teljesítés ellenére.

Ők, mint Te is, ma 14:00 - 15:49 óra között teljesítették ezeket a feladatokat.
    Ebben az időszakban volt egy hiba a jutalom könyvelésében.

Holnap, pénteken fog egy javító program futni az érintett farmokon, mely után a tárgyak mindegyike, ami eddig hiányzik a "leltárból", meg fog jelenni.

Kérlek, várj türelemmel!

Köszönöm.

Marika312 kedveli ezt.
  13. marcsi5458

marcsi5458 Utánpótlás-írogató

Szia!!. meg csináltam az eventett.de egy dekort nem tett a raktárba.. Így nem tudom ki rakni a felhősort..Egy deszkás álma. az hiányzik Id 21934022

14. Enike**

Szia!

Itt találod a hivatalos közleményt erről, miszerint jelenleg sajnos hiba van, de a központban már tudnak róla:

smoldering és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. veronika011355

veronika011355 Junior szaki

T.Modik, többszöri frissites utan sincs meg a dekorom. Kerlek megneznetek?
    veronika011355 ID33969212
    Elöre is köszönöm

16. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok. Van egy új fám ültetve. a neve Élet fa de a fák közözz ilyen nevű nekem nincs. Lehet hogy van más neve is? Milyen néven keressem meg? Kérem a Moderátort segítsen. Köszönöm. Nem tudom hányszor arattam le.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik dekort nem találod?

18. |Tamás|

Szia!

Nem igazán értem a problémád.
    Van egy Életfád kitéve valahova (rendes fa), akkor az nincs a menüben ha ki van helyezve.

19. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Jó reggelt,szép napot!Lebontottam az erdei tisztást,most rakodnék vissza de sehol nem találom az 5 db varázsfámat .Tudnátok segíteni?Köszönöm a segítséget!

20. |Tamás|

Szia!

Dekorációs menüben kerested?
    Nevében ugyan fa, de amúgy meg dekornak számít.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.