Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az Iszapfürdőzés II dekrod az "Orion" felhősorodon díszeleg azért nem találod.
    Innen kell majd levenned és feltenned a megfelelő helyre...
    Levenni majd 2022-10-25-én 22:23:25-kor tudod.

2. Swallow

Szia ismét!

Óriáspolip-doboz dekort a kísértetjárta kúriádban találsz kihelyezve. Lent, a bal sarok környékén.
    Rémgomba-kunyhó dekort ugyancsak a kísértetjárta kúriádban találsz kihelyezve. A jobb felső sarokban.
    Virágcsokor dekorral nem rendelkezel.

3. ideals2011

ideals2011 Haladó

Köszönöm szépen, aranyos vagy! :D
    Más. Most megdöbbenve tapasztalom, hogy a keréken a szabad pörgetés szigorúan csak 99 - rengeteg pörgetés elvész a ládák miatt, ha nem enged csak 99-et. Ez valamikor lehetett több is - ezek szerint csak néha. Jó volna, ha az aranyos játékmester, vagy programozó átírná végre végtelenre a darabszámot, mert ugye a ládákból jön a pörgetés rendesen, és az mind-mind elvész. :oops:

4. fluorfiligran70

fluorfiligran70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Halloween naptár.
    Az ismertető szerint:
    Az első ajándékszakaszban, egy nap ajándéka utólag 5 farmaranyért váltható ki.
    A második ajándékszakaszban, egy nap ajándéka utólag 8 farmaranyért váltható ki.
    A harmadik ajándékszakaszban, egy nap ajándéka utólag 10 farmaranyért váltható ki.

Megértettem.
    Azonban 10 FA-t kér. Pont 8 FA-m van.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2022/10/25/b704b4a5f0d36f72622b3f61ba4999f4.png
    Viszont ha ma nem váltom ki, akkor a sor végit sem fogom tudni utána, gondolom.
    Mi a megoldás?
    ID27804615
    Köszönöm

Csatolt fájlok:

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Változó az utólagos ajándék átvételének a farmarany értéke a Halloween naptárban.

Érdemes figyelni a napi átvételre, mert kényelmetlenség származhat ha elmarad egy ajándék utólagos kiváltása.
    Ha kimarad, nem vesszük át farmaranyért sem az ajándékot, akkor bukjuk a sorcégi lakattal zárt meglepetést, de még a fő-fő ajándékot is. Az egy felhő lesz, ahogyan várható is.

Nézz utána kérlek, van-e olyan gazdaköri feladat, melyből tudsz farmaranyat gyűjteni.
    Vannak olyan dekor tárgyak is, amik adhatnak farmaranyat időszakosan, rövid ideig.

Van időd még összegyűjteni a különleges értéket képviselő fizetési eszközt. Ne add fel, azt javaslom!

6. fluorfiligran70

Köszönöm a választ. Az ismertetőből vágtam be, hogy a második szakaszban 8 FA-ért váltható ki. Mást nem találtam (ha vak vagyok, akkor elnézést kérek).
    Elnéztem, nem vettem ki, értem, nincs is ezzel gond, beáldoznám a FA-t ha lenne. De ha ma nem váltom ki, akkor gondolom ugrik a sorvégi is, vagy később ahhoz is kell(ene) további FA, és a legvégére is. Jól gondolom?

Update: egyébként csináltam FA-t gazdaköriből és kiszedtem, de akkor is bánt picit.

Csatolt fájlok:

7. mamarygen

Szia ismét!

A sorvégi lakattal jelzett ajándékhoz nem kell külön FA fizetése.

A lakattal jelzett ajándék bármely napon nyitható az adott hét s a nyitogatási időszak hátralévő időtartamára.

Saját tapasztalatom volt:( :
    Az első héten lemaradt a 6. napi party pörgetés ajándék átvétele. Írd és mondd, 20 arany volt az ára, miért megkaptam a pörgetési jegyet.

Azóta tudom, hogy a lakattal jelzett ajándékot megelőző jutalom vaskos aranykészletet kíván. Mindegyik sornál ez van, ez lesz emelkedő összeggel!

Update: Kiegészítette admin kollégám az ismertetőt. Elnézést kérünk a hiányos infóért.

Utoljára szerkesztett: 25.10.22
    fluorfiligran70 kedveli ezt.
  8. fluorfiligran70

Aztaaa! Akkor én tényleg nem is szólhatok semmit :wuerg: (de azért az az ismertető nnnaa :cry:)

9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Én készítettem az ismertetőt el hibásan, nem voltam kellő figyelemmel.
    Elnézésedet kell kérnem, amiért megtévesztő, hibás adat állt rendelkezésedre az ismertetőben.
    A jelzésed alapján pótoltam a hiányosságokat és kijavítottam a hibás tételeket!

Őszintén sajnálom, hogy így alakult! Még egyszer: bocsánatot kérek!

Enike**

10. akitakutya

akitakutya Törekvő

ID: 13769964
    Most váltottam ki a Zombijuhot az teliholdas naptárból, de nem találom.
    Kellemes délutánt, jó munkát, Farmerek!

11. Swallow

Szia!

Ma 2022-10-26-án 13:31:51-kor megkaptad a 20 db zombijuhot.

ideals2011 és akitakutya kedveli ezt.
  12. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm! A Zombijuh ólat kerestem. Megvan!

ideals2011 kedveli ezt.
  13. MezőTour

MezőTour Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én Jack boltjában vettem meg egymás után 4 zombibirkanyírót mert nem találtam a műhelyeim között!
    Most sem látom, de a terményt elvette értük!

14. mamarygen

Szia!

Válaszoltam egy másik help részlegben az ugyanilyen jelzésedre!

ITT

Legközelebb elég lesz egy helyen jelezned. Kérlek, segítsd ezzel is a munkánkat.

15. MezőTour

MezőTour Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

16. tabandi

tabandi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

17. cicus95

cicus95 Utánpótlás-írogató

az ID10310439 95cicuska ma nem kaptameg a 20 zombijuhot. miért.

18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján átvetted a mai napi ajándékodat, egészen pontosan 2022-10-26 00:42:07-kor.

De magad is ellenőrizheted, hogy megkaptad a 20 db zombijuhot:

95cicuska.png

19. cicus95

cicus95 Utánpótlás-írogató

EZ mind igaz,hogy rákatitottam de nem néztem meg csak akkor ,amikor az evet elkezdődött 14-00-kor és nem találtam.
    Más problémámis akadt a Halloweeni szőrnyvadászaton kezdéskornem a plusztra katitottam hanem 2-re igy most nem tudom csinálni mit csináljak.

20. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Szia:)
    Érdeklődni szeretnék, hogy a zombirkanyíró állomásra nem hat a teliholdas +2 betakarításnövelő? Most aktíváltam, arattam és csak 1 db. fénylő gyapjút ad.
    kiscicuka ID:15810327

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.