Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy a 4. szintű Léggömbgyár már a házikedvenc kifutóban van, most szereztem meg a következő fejlesztést, de azt nem tudom ráhelyezni, mert az áthúzott karikával van megjelölve. Valamit rosszul csináltam?
    A választ előre is köszönöm: Chate-farm ID 6173263

Csodafarm19 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ki kell törölnöd onnan, egy másik területre kitenni, ott ráteszed a fejlesztést és mehet vissza a házikedvenc futtatóba.

Kuzdern kedveli ezt.
  3. RavaiBandi

RavaiBandi Utánpótlás-írogató

Szia. Azt szeretném kérdezni mi határoza meg a viking eventen a balta dobálás után acsillagos érmék számát, elsőre vagy ötödikre sikerül mindig csak 15öt ad.Segítséged előre is köszönöm üdv:RavaiBadi gazda ID37167201

-julcsi13- kedveli ezt.
  4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám eventismertetőjéből hozom neked az alábbi információkat, további tanulmányozásra:

Dobások eredményei ablak
    [​IMG] -> [​IMG]

Tehát látszik, hogy fontos a találati hely a dobókörben! Minél szűkebb a kör, annál közelebb vagy a telitalálathoz, minél nagyobb a kör, annál messzebb vagy a találattól.
    Az a játék lényege, hogy a rúnákból, fejszékből és nyelekből találd el minél előbb azt az optimális összeállítást, ami abban az adott játékban szükséges a minél magasabb találati pont eléréséhez.
    Azonban minden első telitalálat (legyen az akár a legelső, akár a harmadik, vagy az utolsó dobás) után legközelebb már csak a garantált 15 csillagos érme jár, mint azt a lenti táblázat is mutatja.

Jutalmak telitalálat esetén:

Bal oldali oszlop: telitalálat száma a "próbálkozások" alapján
    Középső oszlop: Egyszeri jutalom a telitalálat alapján – ez a jutalom csak egyszer kerül kiosztásra.
    Jobb oldali oszlop: További jutalom – ez a jutalom ismétlődő, többször is elérhető a minijátékok teljesítése során
    Láda nyeremények nevesítve:

1. próbálkozás: 1 db Romantikaláda III
    2. próbálkozás: 2 db Trágyás láda II
    3. próbálkozás: 2 db Romantikaláda II
    4. próbálkozás: 1 db Trágyás láda II
    5. próbálkozás: 1 db Romantikaláda II

Ládák rejtelmei

15 csillagos érmét minden lejátszott minijáték után kapunk, az elért eredménytől függetlenül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/viking-saga-xiii-2022-november.22964/#post-1284957

5. Edimama

Edimama Fórum-zöldfülű

Szia! A ma reggeli aratás előtt aktiváltam a kergén pihenő Jack ajándékát, de többszöri frissítés ellenére a +2 termés elmaradt. Segítséged előre is köszönöm üdv: Edimama1 ID: 13110626

6. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Köszönöm szépen, sikerült, bár nekem ez teljesen logikátlan... :)

-julcsi13- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Figyelmen kívül hagytad, hogy a gyémánt rekeszben nincs semmi a farmodon.

edimama1.png

8. mamarygen

Szia!

Valóban logikátlan.
    De, ez egy kisebb hiba, amit javítanak majd a központi kollégák.

Addig a Játékostárs javaslata az egyedüli megoldás, hogy a fejlesztésekkel elláthassuk az újdonsült gyár elemet, illetve az újabb fejlesztésekkel öltöztethessük azokat. Macerás, de legalább egy köztes megoldás.

stb_farmer, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Edimama

Edimama Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Hát ezt valóban benéztem. A reggeli csatni felejtős volt.:cry:

stb_farmer kedveli ezt.
  10. apus88

apus88 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szép napot kívánok,egy kis segítségre lenne szükségem.Szeretnék egy új farmot regisztrálni de sajnálatos módon elakadtam mert beírtam szépen a felhasználó nevet,a jelszót,valamint az e-mail címet,s olyant csinált amit még soha kiírta hogy erősitsd meg hogy nem vagy robot,ilyenkor mi a teendő?

11. 51lalusm

51lalusm Fórum-zöldfülű

Szia! baltás játék beragadt :ugyan azt agya vissza eddig a 8 játék sikeres volt

12. mamarygen

Szia!

Ha ilyen üzenet érkezik egy új játékos számára a regisztrációs ablakban, akkor egy kisebb felületen látható egy kép, amiben egyedi kombinációval szerepel néhány betű és/vagy szám. Ezt a látható karaktersorozatot kell leírni, bepötyögni az adott sorba.
    Példa, illusztráció ehhez:
    nem vagyok robot.png

Captcha kód. Kiszűri, hogy ne robot legyen a regisztrációt végző.
    Az ilyen tesztek leggyakrabban egy eltorzított szöveg elolvasásából állnak, és jól használhatók a robotok kiszűrésére.

stb_farmer és papus48 kedveli ezt.
  13. mamarygen

Szia!

Javaslom, lépj ki a játékból. A gépet is áramtalanítsd, majd amikor eltelik 2 perc, kapcsold vissza a gépet, lépj a játékba.

Ellenőrizd le, tudod-e folytatni a játékot.

Ha web-es, böngészős oldalon játszol a farmeramával, fontos a minijátékos eventek idején a gyakori ccleaner-ezés, takarítás.

Sok felesleges net-fájl zavarhatja a játékot, ezért kellene a ccleaner segédprogramot használni gyakorisággal.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. papus48

papus48 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,sajnos ez a kód sehol nem jelent meg.

15. 51lalusm

51lalusm Fórum-zöldfülű

Köszönöm siker

Enike** kedveli ezt.
  16. mamarygen

Szia!

Nem látom, nálad mi jelent meg a regisztrációs felületen. :(
    Érthető, ha van személyes adatod már beírva, nem is kérhetlek a kép megmutatására.

Nézz rá a felületre, van-e egy kis négyzet jel ott.
    Ha van ilyen alakzat, akkor abba egy pipát kell tenni, ezt az egereddel megoldhatod, ráviszed a műveleti négyzet alakra, és kattintod azt.

Írj, ha sikerül. Köszönöm.

stb_farmer és apus88 kedveli ezt.
  17. apus88

apus88 Fórum-zöldfülű

Szia minden rendben van,mivel a régi laptopom tönkre ment,az újon pedig le kellett tölteni a frissítéseket,már nem jelenik meg a robot kérdés,minden megy szuperul.Köszönöm a segítségedet.

stb_farmer és Enike** kedveli ezt.
  18. papa56

papa56 Fórum-zöldfülű

papa56 ID: 30802941
    az lenne a kérésem,hogy tegnap kiváltottam a játékból a léggömbgyár fejlesztését ma megvettem 5db fejlesztést és kiraktam öket de nem azt látom hogy rátette volna de a pajtában sem látom.

köszönöm de meg van valamit elnéztem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.22
  19. Leslieef

Leslieef Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A viking játékban mindig lefagy a gépem.ha a végén a kész nyílat használom,úgyhogy ki kell lépnem,hogy lássam az eredményt,ha visszalépek. előre is köszi a választ. leslieef ID 15613902 a számom

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Végezz el egy CCleaner-es géptakarítást.

Ha böngészővel játszol, válts böngészőt, sokaknak az is segít.

A fagyás oka lehet az is, hogy lassú az internetkapcsolata egy játékosnak.
    A vezetéknélküli internetkapcsolat is ludas lehet.
    Válts esetleg vezetékes netre a minijátékozáshoz.

Ezenfelül javasoljuk, hogy kapcsoljátok ki a minijátékban az animációt a bal felső sarokban (8-as szám):

Vedd ki a pipát!

A minijátékozáshoz pedig mindig javasolni szoktuk a játékbeállításokban a grafikai minőség legmagasabbra állítását is (böngészős és klienses verzióban is).

Remélhetőleg ezek valamelyike megoldja majd a problémát.

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.