Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Olvastam a problémákról, amik nálam ugyanúgy jelentkeznek, ill. arról is, hogy türelmünket kérik, dolgoznak rajta!
    Ez oké is lenne, gondolom a Gyopárvölgy élvez most prioritást, de jó lenne már a többi alapproblémát megoldani!
    A kilépést most hagyjuk, de tegnap áthelyeztem 3 vadaskertet, újra betettem az állatokat és minden befejezésnél kidobott a rendszer, frissíteni kellett, hogy folytassam a területen a rendezést! 3 vadaskert, 3 frissítés... Többihez már hozzá sem nyúlok, mert így élvezhetetlen a játék!
    Lehetne még sorolni, de ezt már megtették, jó lenne, ha "odafent" valaki ezekkel is foglalkozna végre!
    Hálás lennék, de gondolom a többi játékos is!

Üdv: PaySkin

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, legyél egy kis türelemmel. Ha nincs itt moderátor, akárhányszor leírhatod a problémát, nem fogsz választ kapni. Ha pedig lesz, válaszolni fog akkor is, ha csak egyszer teszed fel a kérdést (sőt, azzal meg is könnyíted a munkáját).

Nem biztos, hogy jól értem az IMG-s problémádat, de én az aláírásodban látok egy IMG jelzést szögletes zárójelek között. Ez azt jelenti, hogy egyszer tettél egy képet az aláírásodba, de a kép már nincs ott azon a helyen, ahová a link mutat, ezért nem tud megjelenni. Ha a kép a tiéd, töltsd fel újra valahová, és az új feltöltés linkjét tedd az aláírásodba. Ha valahonnan csak hivatkoztál rá, akkor keress másikat, vagy egyszerűen töröld az aláírásodat.

3. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szervusztok! Szép napot Mindenkinek!
    Meg tudná valaki mondani, miért van, hogy egyik pályáról le tudom nyitni a fórum kockát - a többit nem próbáltam, mert nem érdekes - másik pályán meg sehogy se. Akár a kliensből nyitom, akár a foxból.
    Köszi, ha válaszoltok!

4. -BombadilToma-

Szia!
    Hiba, tudnak róla, remélhetőleg hamar javítják. Amit addig is tehetsz:
    - frissíts;
    - belépéskor az első dolgod az legyen, hogy bejössz a fórumba;
    - görgess le a képernyő aljára, és az ottani fórum linkkel lépj be a fórumba.

5. eperke911

eperke911 Aktív író

Szia szeretném kérdezni hogy az arborista jelvényt úgy tudom megszerezni ha beadok 1100 fatermést ? ugyanis már az 5 szintet elértem már plussz 2 fát tudnék előállitani de szerntem a jelvény hiánya miatt nem jutok tovább a gyopárvölgyet kérdeztem és nagyon szépen köszönöm ha válaszolsz eperke911

stb_farmer kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Szia!
    11000 értékű fatermést kell beadni. Ez barackból 524 darabot jelent.

stb_farmer és Matold kedveli ezt.
  7. wacek54

wacek54 Junior szaki

Miért nem tudok meggyfát előállítani? Minden összetevője meg van. Mi kell még hozzá?
    Gazda: wacek54 ID: 12439983

stb_farmer kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hiányzik néhány dolog a kiváltáshoz:

Bölcsesség ösvény
    wacek.png
    wacek feloldáshoz.png wacek 0.png

Kellene lenni 11000 értékű fatermésnek, ez a feltétel fontos! Ez 524 darab baracktermés. Fel kell ezt halmoznod.

A kiváltásnál nagyon figyelj a kijelölésekre majd. Érdemes a csevegő topikban a Játékosok tanácsait követni ehhez majd.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Berni75

Berni75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Remélem, jó helyre írok...A múlt heti karbantartás óta problémás a kilépés a játékból. Csak frissítés után jön be a kilépés ablak, és akkor is megjelenik egy hibaüzenet féle. Csak az oké-ra kattintás után lépek ki. Készítettem képernyőképet róla. Gazda: feriberni, ID:15507330

https://kepkuldes.com/images/bb7acdb26ec572aa9b1f63e7e09f965f.jpg a feltöltött képet linkre cseréltem /Swallow

10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A Gyopárvölgy bevezetése óta, kisebb-nagyobb hibák vannak a játékban.
    Amik egy frissítést követően eltűnnek, majd újból felbukkannak...

A központi kollégák már dolgoznak a javításon.

Pierrot20 és Berni75 kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A hiba ismert, dolgoznak a javításon, de ugye közben 7vége is volt. Türelmet kérnek.

szöszi50, Pierrot20 és Berni75 kedveli ezt.
  12. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! A kinemesített nővénynél ha 0 percezek miért nem ad + felreppenőt?' 1 db-t sem ad . Köszönöm a választ .

13. mamarygen

Szia!

Melyik területen 0-percezel?

Ehhez az eventhez gyűjtenél felröpit?

Sarkvidéki parti event - Tél a magyalkunyhóban

Felröppenő
    Csokis keksz

• Felröppenhet:
      • az alábbi területen: Szédült szántó helyett a helyszín az erdei tisztás
      • az alábbiakból: növények és fák aratásából
      • tenyésztésekből: nem röppen fel

14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Csokis kekszet akartam a főfarmon,ott 0 perceztem de 1 db-t sem kaptam.

15. mamarygen

Szia!

A főfarmon nincs felröppenő. :(

Ezért nem kaptál!

16. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni! A Gyopároson a raktárban az Alpesi fáknál azt írja, hogy a kapacitás 12 db. 2 db fám van ott, a területen meg 6 db, de nem tudom kivágni

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Miért kellene kivágni, az nem a raktárban van?
    A tárolási kapacitás nem 2/12 fa?

salix kedveli ezt.
  18. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Van 6 db teljesen beérett fám amit már leszedtem, azt nem tudom kivágni, hogy újat ültessek, még új területhez nem elég a barackom ID: 11736293

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.12.22
  19. mamarygen

Szia!

Ezekből a 3. fázisú fákból már nem kapsz termést.
    Csak kivágni lehet.

Ezt a kivágás ikont használva eltűnnek a fák, kapsz fatuskókat cserébe értük.

A kép nálad készült.

csendi.png

20. -BombadilToma-

Szia!
    A kivágott fából tuskó lesz. A tuskós raktárrész kapacitását ellenőrizd. A tuskókból faanyagot készíthetsz a fűrészmalomban, illetve az újrahasznosítóban is felhasználhatod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.