Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszönöm szépen, eddig nem engedte kivágni, lehet, hogy a fatuskók teltek meg a raktárban. most is csak 5-öt tudtam kivágni.

Köszönöm szépen, valószínűleg ez volt a baj! Még egy kérdésem lenn, valamikor most a hétvégén elhasználtam 10 kulcsot, de nem látok sehol felszabadítva termelési helyet. Esetleg még ezt meg tudnád nézni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.22
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Ha megengeded válaszolok:
    A termelési hely ideiglenesen feloldható 10 Főkulccsal 72 órára.;)

szöszi50 kedveli ezt.
  3. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszönöm szépen!

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Nem tudom merre vagyok már , ezzel a gyopárvölgyel ... Meg lehet nézni esetleg hogy az 11000 értékbe milyen jelvényt váltottam ki , mert tisztán emlékszem hogy a meggyfára valót hogy tudjam kirakni , de nem engedi és nem is értem mi van ilyenkor . Bementem a pajtába és nem mutatja ott sem hogy ki van váltva a bölcseség jelvény , frisitettem , kiléptem de semmi stefano0606 ID:12097667 és most megnézve hiába adtam be 11000 értékben az alpesi sárga barackfa termését nem írta jóvá sem, hisz a pajtába benézve nincs ott a Bólcseség Jelvényei közt sem hogy én bedatam 11.000 értékben és ki van váltva a jelvény, holott ott mutatni kellene neki nem ? Szóval hol van a 11.000 értékbe be adot.. és hol a jelvény mert minden oda van :(

szöszi50 kedveli ezt.
  5. Berni75

Berni75 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ!

6. Sali~*.*

Szia!
    Próbálok segíteni. ;)Kérlek nézd meg az Ácsműhelyben, /ahol a fákat lehet aktíválni/ bal oldalon lent kékkel vagyon írva, hogy Bölcsesség ösvénye. Esetleg nem ide adtad a jelvényt akár a sárgabarackhoz, vagy a meggyhez?

salix, szöszi50 és stefano0606 kedveli ezt.
  7. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sajnos nem :( néztem már . sehol nem látom .

szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Próbálj meg teljesen kilépni a játékból, takarítani az esetleg beragadt sütiket és vissza. Volt akinek ma ez is elég volt, sikerült.

szöszi50 és stefano0606 kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Probáltam már azt is másik bőngészővel is ....

Sali~*.* és szöszi50 kedveli ezt.
  10. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Szia! Eventet befejeztem, felhő kész, de nem kaptam meg a dekorációkat, fórisitettem, kilépem semmi miért?

11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Esetleg nem raktad ki őket valamelyik területedre?

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elnézésedet kérem, hogy nem tudok segíteni! :(

Sajnos nem sikerült megtalálni, hová tűnt a leadott alpesi sárga barackfatermések sokasága, amiről írtál (11.000 értékű mennyiség).

Írj kérlek a játék supportjára, jelezd, hogy ma körülbelüli időt jelölve mikor szembesültél ezzel a problémával.

Köszönöm a türelmedet!

Sali~*.*, -vadocka70- és stefano0606 kedveli ezt.
  13. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Köszi már meg van!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.22
  14. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Rendben van írok . és köszönöm ;)

15. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske id; 17251899 problemam van a Gyoparvolgyben nem tudom kivagni a learatott fakat, es nem tudom ki ultetni az uj fakat.

16. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni hogy a vonatos kirándulásnak meg szünt a vetőgép adása .

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopárvölgyben a raktár kapacitása véges. Ha nem tudsz kivágni egy fát, az azt jelenti, hogy a kivágáskor keletkező fatuskó nem tud bekerülni a raktárba, mert tele van. Ellenőrizd, és használd fel a tuskóidat: készíts belőle faanyagot, vagy tedd be az újrahasznosítóba. Ha felszabadítasz helyet, ki tudod vágni a fát, és tudsz újat ültetni a helyére.
    Szia!
    Nem, de szerencsefüggő, mit bontasz az Édességes ládából.

Utoljára szerkesztett: 13.12.22
    -vadocka70-, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, a Gyopárosban azon belül a Fűrészmalomba, ha van kiváltott +helyem és van rajta még 7 óra, beteszek 8 órás termelést, akkor a 7 óra lejártával törlődik?
    Köszönöm

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertető szerint nem, szépen el fogja készíteni a malom, amit betettél.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom szepen a segitsegedet, mindent rendben megkaptam .

Samborg kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.